Reclamă

Meghan Trainor este din nou însărcinată. Artista așteaptă al doilea copil cu soțul Daryl Sabara

Meghan Trainor este însărcinată din nou și așteaptă al doilea copil cu soțul Daryl Sabara. Vedeta a dezvăluit, de asemenea, că pregătește o carte despre sarcină, „Dear Future Mama”, care va apărea în aprilie 2023.

Publicat: 30 ianuarie 2023, 18:23

Meghan Trainor va fi mama a doi copii. Vedeta pop așteaptă al doilea copil cu soțul Daryl Sabara, a confirmat ea pentru People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Trainor este însărcinată din nou

„Ce binecuvântare”, a spus Trainor, în vârstă de 29 de ani, pentru People. „Sunt atât de recunoscătoare că am putut rămâne însărcinată. Și îmi zic mereu că este uimitor. Acestea sunt visele mele. Sunt la jumătatea drumului. Vreau patru copii!”.

Cântăreața „All About That Bass” și actorul în vârstă de 30 de ani, sunt deja părinți ai fiului Riley, care a venit pe lume în februarie 2021.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Încercăm să-i spunem că este un bebeluș în burtă”, dar apoi arătă spre burta lui și spune „Bebeluș”. Și ne spunem: Oh, nu, nu este în a ta, este în burta mamei!”, a spus Trainor, care a vorbit despre vestea ei minunată și în emisiunea Today.

Până la dezvăluire, Trainor și-a ținut sarcina ascunsă cu ajutorul hainelor largi, sport.

Întrebată cum a reușit să țină totul secret, artista a dezvăluit: „Haorace, iubito! Port doar hanorace. Și toată lumea spune că nici măcar nu arăt ca o gravidă, că sunt atât de mică. Iar eu le zic că nu mă pot vedea ei”.

Reclamă

O altă celebritate care a anunțat recent că este însărcinată e Prințesa Eugenie.

Cu ce diferă cea de-a doua sarcină a artistei

Însărcinată în patru luni, Trainor a dezvăluit că a doua ei sarcină este semnificativ diferită de prima.

„Este ca o sarcină adevărată. Prima a fost ca o simulare. Nu am avut niciun simptom cu Riley până la punctul în care am spus că trebuie să mergem la medic. Simptomele au apărut la sfârșitul sarcinii cu Riley”, a spus Trainor pentru People.

„Le-am primit însă imediat cu acest copil. Am avut dermatită pe toată fața. Așa că, a fost distractiv cu machiajul. Mi-a fost foarte greață. Eram rău, mă dureau sânii. Aceasta a fost o plimbare stâncoasă, dar din fericire a fost în timpul sărbătorilor, așa că m-am putut relaxa și mă întindem în pat. Fac pipi la fiecare 20 de minute și rspir cu greu chiar și atunci când vorbesc.”

De data aceasta, Trainor a spus că se confruntă și cu pofte pentru prima dată.

„Nu mi-a fost foarte foame cu Riley. De data asta simt nevoia să mănânc murat. Chiar dacă iau ciocolată sau dulciuri, trebuie să fie urmate de murături. E ciudat, dar este grozav”, adaugă Trainor. „Mănânc o masă întreagă și apoi mai pot puțin”.

Pe lângă faptul că se pregătește pentru bebelușul cu numărul doi, Trainor se pregătește și pentru lansarea primei sale cărți, Dear Future Mama, în care va vorbi despre experiența ei cu sarcina. Cartea va ajunge pe rafturi pe 25 aprilie 2023.

„Sunt o carte deschisă și îmi place să spun tuturor totul despre adevărurile mele”, a mai adăugat Trainor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
3
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
4
Cara Delevingne, într-o ținută casual, pe stradă
Divertisment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment
Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates. Modelul și...
5
Jonah Hill, imagine din tinerețe, dintrun film
Divertisment
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport
Jonah Hill e aproape de nerecunoscut pe placa de surf. Actorul a slăbit enorm, iar acum face mult sport. Fotografii au stat pe urmele lui și l-au pozat din toate unghiurile. Jonah Hill a...
PARTENERI
×