Reclamă

Cine e Eden Polani, femeia despre care presa scrie că ar fi noua iubită a lui Leonardo DiCaprio

Presa internațională susține că Leonardo DiCaprio ar avea o nouă cucerire. Actorul a fost zărit în compania unei domnișoare de 19 ani. Se pare că Eden Polani este un model cunoscut, iar acum este și noul interes amoros al actorului de 48 de ani.

Publicat: 8 februarie 2023, 12:00 / Actualizat: 8 februarie 2023, 14:44

Zvonurile spun că actorul din Titanic s-ar fi îndrăgostit de o tânără de 19 ani. Eden Polani și Leonardo au fost văzuți pentru prima dată împreună la începutul lunii ianuarie. Deși la acel moment nu se cunoaște identitatea tinerei, ulterior presa a reușit să o identifice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine e Eden Polani

Leonardo DiCaprio a avut o mulțime de partenere de-a lungul timpului, multe dintre ele fiind cu mult mai tinere decât actorul. Fanii acestuia au glumit pe seama sa, observând o tendință în alegerile amoroase pe care le face.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Leonardo DiCaprio, îmbrăcat într-o ținută neagră, alături de o femeie misterioasă
Leonardo DiCaprio a apărut alături de o altă femeie misterioasă la o petrecere / Profimedia Images

Se pare că actorul nu s-a întâlnit cu tinere mai în vârstă de 25 de ani de-a lungul timpului. Iubitele lui DiCaprio au ajuns rapid în atenția publicului, așa cum este și cazul modelului Eden Polani. Eden Polani este în prezent model și a semnat cu ITM Model Management, conform publicației PageSix.

Reclamă

Aceasta a apărut deja pe coperta a trei reviste de renume printre care și Glamour. Chiar dacă în prezent diva are părul roșcat, aceasta este brunetă natural cu ochii verzi. Modelul este din Israel, însă trăiește în prezent în Los Angeles.

Polani are peste 230.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, iar numărul acestora continuă să crească de când a fost văzută în compania lui DiCaprio. Din profilul său reiese că diva se află deseori în călătorii. Aceasta postează o mulțime de fotografii din destinațiile de vis pe care le bifează.

Polani a avut în trecut un alt iubit celebru. Aceasta ar fi avut o relație cu Gil Ofer, fiul unui miliardar pe nume Idan Ofer. Tânăra de 19 ani nu a reitat foarte mult alături de fostul iubit care avea 31 de ani.

Reclamă

Ce spun apropiații lui DiCaprio despre Eden Polani

După ce au fost văzuți împreună la o petrecere, mulți au crezut că cei doi au o relație amoroasă. DiCaprio este cunoscut pentru faptul că preferă femeile mult mai tinere ca el. Însă prietenii actorului au fost cei care au decis să reacționeze la zvonurile care au apărut în presă. Conform publicației People, sursele apropiate actorului spun că el și Polani nu sunt într-o relație.

”Doar pentru că Leo a fost văzut lângă o femeie nu înseamnă că are o relație cu aceasta. Leo și Eden au stat unul lângă altul și au ieșit într-un grup de prieteni. Ei doar au stat de vorbă, asta nu înseamnă că au o relație.”

Apropiații actorului neagă zvonurile potrivit cărora acesta ar avea o relație cu diva de 19 ani. Reprezentanții tinerei nu au făcut nicio declarație cu privire la informațiile apărute în presă de la prietenii actorului.

Leonardo a fost văzut în trecut și în compania frumoasei Victoria Lamas, în vârstă de 23 de ani. Tatăl vedetei, Lorenzo Lamas, a declarat că ntre fiica lui și Leonardo nu există o relație serioasă. Fanii lui DiCaprio așteaptă să afle dacă acesta are o relație cu modelul Eden Polani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×