Reclamă

Lorenzo Lamas a vorbit despre Leonardo DiCaprio. Bărbatul a dezvăluit că fiica sa și actorul „nu se întâlnesc”

Lorenzo Lamas a vorbit despre Leonardo DiCaprio. După tot ce s-a speculat, bărbatul a dezvăluit că fiica sa și actorul „nu se întâlnesc”. Despre întâlnirile dintre Leonardo DiCaprio și Victoria, actorul de 64 de ani a spus că fiica lui „foarte încântată”.

Publicat: 7 ianuarie 2023, 7:55

Leonardo DiCaprio are un admirator în Victoria Lamas, potrivit tatălui ei. După ce câștigătorul Oscar, în vârstă de 48 de ani, a fost văzut în West Hollywood cu actrița de 23 de ani săptămâna trecută, tatăl ei, Lorenzo Lamas, în vârstă de 64 de ani, a declarat pentru New York Post că este "foarte încântată".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lorenzo Lamas a vorbit despre Leonardo DiCaprio

Lorenzo a adăugat: „Știu că-l place foarte mult. Cred că s-au întâlnit luna trecută. Nu sunt sigur de circumstanțe, dar asta mi-a spus.”

El a mai remarcat că i-a oferit fiicei sale niște sfaturi părintești. „I-am spus să trateze relația ca pe o vacanță. Doar bucurați-vă de ea cât de mult puteți, atâta timp cât durează”, a spus Lorenzo.

„Și dacă durează mai mult decât o vacanță obișnuită, grozav. Dar dacă nu, atunci păzește-ți inima. Pentru că este foarte tânără.”

Potrivit lui Lorenzo însă, lucrurile între fiica sa și DiCaprio nu sunt serioase.

Reclamă

El a mai adăugat: „Ea îl iubește, evident. Dar nu se întâlnesc și nu vrea asta pentru că ar fi foarte rău. Ar fi jenant pentru ea”.

Victoria s-a născut pe 24 aprilie 1999, la doi ani după lansarea celebrului film al lui Leo, Titanic. Este fiica actorului Lorenzo Lamas și a modelului Shauna Sand. Lorenzo Lamas este binecunoscut pentru rolul său ca Reno Raines în serialul de succes Renegade (1992). De asemenea, a jucat în filmul Grease din 1978, în rolul personajului Tom Chisum, care era căpitanul echipei de fotbal a lui Rydell.

Shauna, în vârstă de 51 de ani, este o actriță americană. A fost Playmate of the Month al revistei Playboy pentru luna mai a anului 1996. Ea mai este cunoscută pentru rolurile din Back to Even din 1998, Black Dawn din 1997 și Air America din 1998.

Reclamă

Leonardo a fost văzut în compania lui Gigi Hadid

După ce DiCaprio s-a despărțit de fosta iubită Camila Morrone în august, după o relație de patru ani, actorul a fost văzut petrecând timp cu supermodelul Gigi Hadid, în vârstă de 27 de ani.

În septembrie, o sursă a declarat pentru People că DiCaprio „este luat cu Gigi”. Ei au explicat că „ea este tipul de femeie de care este atras de obicei” și au spus că „sunt în aceleași cercuri și s-ar vedea la evenimente, cluburi, restaurante”.

DiCaprio și Hadid au fost văzuți ultima dată împreună în New York City în noiembrie, când au fost fotografiați plecând din același restaurant.

Săptămâna trecută, DiCaprio și Victoria au fost văzuți părăsind The Birds Streets Club de pe Sunset Boulevard separat, înainte de a intra împreună într-o mașină.

O sursă a declarat pentru People că au fost împreună la o „cină de grup”, adăugând: „Li s-au alăturat și alte persoane în mașină”.

Cu toate acestea, DiCaprio continuă să se vadă cu Hadid atunci când amândoi sunt în New York City, a declarat o a doua sursă apropiată supermodelului pentru People.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×