Reclamă

Leonardo Dicaprio a fost surprins în compania mamei sale în timpul unei excursii în Los Angeles. Actorul a schimbat stilul de viață

El a fost văzut de curând bucurându-se de o serie de întâlniri și ieșiri la cluburile de noapte cu noua iubită Victoria Lamas, în vârstă de 23 de ani. Acum Leonardo Dicaprio a fost însă surprins în compania mamei sale în timpul unei excursii în Los Angeles.

Publicat: 22 ianuarie 2023, 7:05

Actorul s-a bucurat de timp de calitate cu mama sa, Irmelin Indenbirken. El a păstrat discreția în timpul călătoriei la clubul privat San Vicente Bungalows din West Hollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo Dicaprio a fost surprins în compania mamei sale

Leo a fost aproape de nerecunoscut în timp ce s-a acoperit cu o șapcă neagră și și-a acoperit fața în timp ce mergea în spatele mamei sale. Starul din Titanic a îmbrăcat o pereche de pantaloni gri pe care i-a combinat cu o jachetă neagrăși o pereche de pantofi de sport albi.

În timp ce Irmelin era îmbrăcată în pantaloni negri și un blazer asortat, ea a adoptat un stil mai elegant combinând ținuta cu sandale argintii cu platformă, scrie DailyMail.

Duo-ul mamă-fiu a fost zărit la un club ultra-exclusiv de la Hollywood. Abonamentul costă aproximativ 4.200 de dolari pe an sau 1.800 dolari pe an pentru membrii sub 35 de ani.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Leonardo DiCaprio, pe stradă, alături de mama sa, la ieșirea dintr-un club
Actorul s-a bucurat de timp de calitate cu mama sa, Irmelin Indenbirken / Profimedia Images

Leo este singurul copil al lui Irmelin și al scriitorului George DiCaprio. Irmelin a divorțat când actorul era foarte mic.

Actorul are însă un frate vitreg, pe Adam Farrar, fiul soției lui George, Peggy Ann Farrar.

Reclamă

Leonardo DiCaprio se iubește cu fiica lui Lorenzo Lamas

Ieșirea cu mama sa are loc la scurt timp după ce s-a aflat că Leo se întâlnește cu fiica lui Shauna Sand și a lui Lorenzo Lamas, Victoria. Tânăra are numai 23 de an și s-a născut la doi ani după lansarea Titanicului.

Victoria pare să calce pe urmele părinților ei. Este o actriță aspirantă, care încearcă să-și creeze un nume pe ecran.

Victoria are deja apariții în Talk Later din 2019, Secret Identity din 2020 și scurtmetrajul Two Niner. Ea este de asemenea model și influecer pe rețelele sociale.

Leo și-a încheiat relația de patru ani cu Camila Morrone, în vârstă de 25 de ani, în august 2022, a declarat pentru The Sun o sursă apropiată lui Leo.

În timp ce o sursă apropiată vedetei insistă că Victoria și Leo nu sunt împreună, aceștia au fost văzuți în timp ce se sărutau într-o mașină. Cei doi au plecat împreună dintr-un club de noapte și și-au dat frâu liber sentimentelor.

Cu toate acestea, Lorenzo Lamas a spus că fiica lui și celebrul actor nu au o relație amoroasă.

„I-am spus să trateze relația ca pe o vacanță. Doar bucurați-vă de ea cât de mult puteți, atâta timp cât durează. Și dacă durează mai mult decât o vacanță obișnuită, grozav. Dar dacă nu, atunci păzește-ți inima. Pentru că este foarte tânără.”

Lorenzo Lamas a concluzionat: „Ea îl iubește, evident. Dar nu se întâlnesc și nu vrea asta pentru că ar fi foarte rău. Ar fi jenant pentru ea”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×