Reclamă

Leonardo DiCaprio a apărut alături de o altă femeie misterioasă la o petrecere. Cei doi au mers la un eveniment organizat de artista Ebony Riley

Leonardo DiCaprio a apărut alături de o altă femeie misterioasă la o petrecere. Cei doi au mers la un eveniment organizat de artista Ebony Riley pentru lansarea noul ei EP.

Publicat: 3 februarie 2023, 6:22

Câștigătorul de Oscar, în vârstă de 48 de ani, a fost văzut așezat lângă o doamnă misterioasă, îmbrăcată într-un costum elegant. Se pare că de la eveniment a lipsit actuala iubită a lui Leo, Victoria Lamas. Tânăra are numai 23 de ani și este fiica lui Lorenzo Lamas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a apărut alături de o altă femeie

Starul era îmbrăcat în hainele lui lejere, obișnuite, deși nu s-a camuflat așa cum o face uneori la evenimentele publice.

S-a acoperit doar cu o șapcă neagră și a ales să poarte o jachetă neagră peste o cămașă neagră și o pereche de jeanși negri. Femeia care stătea în stânga lui DiCaprio arăta șic într-un costum gri cu dungi. Ținuta a fost asortată cu o bluză albă, simplă, scrie DailyMail.

Ea a adăugat un lanț gros de aur în jurul gâtului pentru un plus de strălucire. Părul ei lung și roșu îi cădea lejer și natural pe umeri.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
DiCaprio, cu o șapcă pe cap, la o petrecere
Câștigătorul de Oscar, în vârstă de 48 de ani, a fost văzut așezat lângă o doamnă misterioasă, îmbrăcată într-un costum elegant / Profimedia Images

Leo a putut fi văzut cu un zâmbet larg lângă femeie, în timp ce părea să se distreze la petrecere. Nu este clar dacă este încă cu Lamas. Se pare că a fost văzut ultima dată în public cu modelul la sfârșitul lunii decembrie.

Cele mai recente ieșiri ale lui, pe un iaht au fost cu alte femei și, mai recent, s-a bucurat de o seară cu băieții pentru a se uita la Los Angeles Lakers.

Reclamă

Lamas a făcut și ea la fel și s-a distrat în compania prietenelor. După despărțirea sa din august 2022 de modelul devenit actriță Camila Morrone, cu care se întâlnea de patru ani, Leo s-a distrat mult în compania mai multor femei.

Ce spune James Cameron despre Leonardo DiCaprio

Cea mai recentă ieșire a lui Leo vine după vestea că filmul care l-a făcut să fie un actor de succes, filmul de succes al regizorului James Cameron, Titanic, va fi relansat în cinematografe pe 10 februarie.

Noua relansare va sărbători cea de-a 25-a aniversare a filmului, valorificând totodată succesul celui mai recent blockbuster al lui Cameron, Avatar: The Way Of Water, care o are pe Kate Winslet în rol secundar.

Titanic a fost adaptat pentru formatul digital 4K pentru relansare și va apărea în unele cinematografe premium în prezentări 3D și cu frecvență de cadre ridicată, similar cu lansarea pentru noua continuare Avatar.

Luna trecută, Cameron a dezvăluit că a trebuit să-i strângă mâna lui DiCaprio și să-i spună să plece de la casting pentru a-l determina să accepte să joace în filmul extrem de popular.

„Nu a vrut să facă un rol de lider. A trebuit să-i strâng cu adevărat mâna pentru a fi în film. Nu voia s-o facă. A crezut că e plictisitor. El a acceptat rolul doar când l-am convins că era de fapt o altă provocare.”

Regizorul a adăugat că „nu-și poate imagina” Titanic cu nimeni în afară de DiCaprio și Winslet acum.

„Mă gândesc să-i distribui pe Leonardo și Kate în Titanic. Leo nu l-a vrut. A trebuit să lupt pentru el. Kate îl plăcea foarte mult. Și apoi Leonardo a decis că nu vrea să facă filmul. Așa că a trebuit să-l conving”, a explicat el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×