Reclamă

Priscilla Presley contestă testamentul Lisei Marie Presley. Ce nereguli s-au găsit în document

Priscilla Presley contestă testamentul Lisei Marie Presley. Fosta soție a legendei rock’n’roll Elvis Presley a depus o contestație legală împotriva validității testamentului fiicei lor.

Publicat: 31 ianuarie 2023, 11:52

Lisa Marie Presley, singurul copil al cuplului, a murit la vârsta de 54 de ani pe 12 ianuarie. Ea a suferit stop cardiac. Petiția adresată instanței contestă o modificare din 2016 la testamentul Lisei Marie. Modificarea a eliminat-o pe Priscilla din funcția de administrator al averii. În document scria greșit numele mamei sale și avea o semnătură care părea neobișnuită, susțin avocații lui Presley.

Priscilla Presley contestă testamentul Lisei Marie Presley

Într-un dosar la Curtea Superioară din Los Angeles, avocații Priscillei Presley de 77 de ani au spus că ea a luat cunoștință de „pretinsul amendament din 2016” abia după moartea Lisei Marie.

Amendamentul în cauză o înlătură pe mama ei și pe fostul ei manager, Barry Siegel, din funcții de co-administratori. Îi înlocuiește cu copiii ei Riley, în vârstă de 33 de ani, și Benjamin Keough.

Benjamin Keough a murit în 2020, la vârsta de 27 de ani. Riley Keough este o actriță care și-a făcut un nume în lumea cinematografiei. Ea a apărut inclusiv în filmul din 2020 „The Devil All the Time” și seria „The Terminal List”, scrie BBC.com.

Lisa Marie Presley, la Globurile de Aur 2023, într-o rochie neagră cu accesorii aurii
Lisa Marie Presley a participat la Globurile de Aur 2023 / Profimedia Images
Reclamă

Conform contestației din justiție, Presley susține că amendamentul nu i-a fost niciodată arătat în timpul vieții fiicei sale, așa cum prevede în mod specific testamentul.

Modificarea în care numele Priscillei este scris geșit și poartă o semnătură a Lisei Marie care „pare neconformă cu semnătura ei obișnuită”, sunt arătate în dosarul din justiție, obținut de BBC.

De asemenea, avocații ei susțin că modificarea nu a fost nici mărturisită, nici legalizată.

Reclamă

„Pe baza celor de mai sus, pretinsul amendament din 2016 ar trebui să fie considerat invalid. Trustul, astfel cum a fost modificat și reformulat complet în 2010, este documentul de control și de autoritate și termenii săi administrați”, se arată în petiție.

Familia și prietenii au participat la slujba Lisei Marie Presley

Acțiunea în justiție vine la mai puțin de o săptămână după ce familia Lisei Marie Presley a participat la un serviciu public de pomenire pentru ea la proprietatea Graceland a familiei din Memphis, Tennessee.

La slujbă, Priscilla a citit o poezie despre care spunea că a fost scrisă de una dintre cele trei fiice ale Lisei Marie. Toate trei, inclusiv Riley, au fost prezente la serviciu. La eveniment au mai participat și o mulțime de oameni cunoscuți, prieteni cu Lisa Marie.

„Îți mulțumesc că mi-ai dat putere, inima, empatia, curajul, simțul umorului, manierele, temperamentul, sălbăticia, tenacitatea. Sunt un produs al inimii tale. Surorile mele sunt un produs al inimii tale. Fratele meu este un produs al inimii tale”, a spus Smith-Petersen, soțul lui Riley, referindu-se la fiul iubit al lui Presley, Benjamin Keough. Din păcate, acesta s-a sinucis în iulie 2020, la doar 27 de ani.

Cauza morții Lisei Marie nu a fost încă dezvăluită de medicul legist din Los Angeles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×