Reclamă

Priscilla Presley contestă testamentul Lisei Marie Presley. Ce nereguli s-au găsit în document

Priscilla Presley contestă testamentul Lisei Marie Presley. Fosta soție a legendei rock’n’roll Elvis Presley a depus o contestație legală împotriva validității testamentului fiicei lor.

Publicat: 31 ianuarie 2023, 11:52

Lisa Marie Presley, singurul copil al cuplului, a murit la vârsta de 54 de ani pe 12 ianuarie. Ea a suferit stop cardiac. Petiția adresată instanței contestă o modificare din 2016 la testamentul Lisei Marie. Modificarea a eliminat-o pe Priscilla din funcția de administrator al averii. În document scria greșit numele mamei sale și avea o semnătură care părea neobișnuită, susțin avocații lui Presley.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Priscilla Presley contestă testamentul Lisei Marie Presley

Într-un dosar la Curtea Superioară din Los Angeles, avocații Priscillei Presley de 77 de ani au spus că ea a luat cunoștință de „pretinsul amendament din 2016” abia după moartea Lisei Marie.

Amendamentul în cauză o înlătură pe mama ei și pe fostul ei manager, Barry Siegel, din funcții de co-administratori. Îi înlocuiește cu copiii ei Riley, în vârstă de 33 de ani, și Benjamin Keough.

Benjamin Keough a murit în 2020, la vârsta de 27 de ani. Riley Keough este o actriță care și-a făcut un nume în lumea cinematografiei. Ea a apărut inclusiv în filmul din 2020 „The Devil All the Time” și seria „The Terminal List”, scrie BBC.com.

Lisa Marie Presley, la Globurile de Aur 2023, într-o rochie neagră cu accesorii aurii
Lisa Marie Presley a participat la Globurile de Aur 2023 / Profimedia Images
Reclamă

Conform contestației din justiție, Presley susține că amendamentul nu i-a fost niciodată arătat în timpul vieții fiicei sale, așa cum prevede în mod specific testamentul.

Modificarea în care numele Priscillei este scris geșit și poartă o semnătură a Lisei Marie care „pare neconformă cu semnătura ei obișnuită”, sunt arătate în dosarul din justiție, obținut de BBC.

De asemenea, avocații ei susțin că modificarea nu a fost nici mărturisită, nici legalizată.

Reclamă

„Pe baza celor de mai sus, pretinsul amendament din 2016 ar trebui să fie considerat invalid. Trustul, astfel cum a fost modificat și reformulat complet în 2010, este documentul de control și de autoritate și termenii săi administrați”, se arată în petiție.

Familia și prietenii au participat la slujba Lisei Marie Presley

Acțiunea în justiție vine la mai puțin de o săptămână după ce familia Lisei Marie Presley a participat la un serviciu public de pomenire pentru ea la proprietatea Graceland a familiei din Memphis, Tennessee.

La slujbă, Priscilla a citit o poezie despre care spunea că a fost scrisă de una dintre cele trei fiice ale Lisei Marie. Toate trei, inclusiv Riley, au fost prezente la serviciu. La eveniment au mai participat și o mulțime de oameni cunoscuți, prieteni cu Lisa Marie.

„Îți mulțumesc că mi-ai dat putere, inima, empatia, curajul, simțul umorului, manierele, temperamentul, sălbăticia, tenacitatea. Sunt un produs al inimii tale. Surorile mele sunt un produs al inimii tale. Fratele meu este un produs al inimii tale”, a spus Smith-Petersen, soțul lui Riley, referindu-se la fiul iubit al lui Presley, Benjamin Keough. Din păcate, acesta s-a sinucis în iulie 2020, la doar 27 de ani.

Cauza morții Lisei Marie nu a fost încă dezvăluită de medicul legist din Los Angeles.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×