Reclamă

Fostul soț al Lisei Marie Presley a câștigat custodia gemenelor. Riley Keough e „furioasă” pe întreaga situație

Fostul soț al Lisei Marie Presley a câștigat custodia gemenelor. Riley Keough spune că Lockwood este un „străin”. Ea e „furioasă” pe toată drama care s-a declanșat după moartea mamei sale.

Publicat: 17 martie 2023, 13:16

Drama din familia Lisei Marie Presley continuă să apară pe prima pagină a ziarelor. Cea mai recentă evoluție din saga în curs îl implică pe fostul ei soț, Michael Lockwood, care cere să i se acorde custodia completă a fiicelor lor gemene, Harper și Finley, potrivit celor mai recente informații.

Fostul soț al Lisei Marie Presley a câștigat custodia gemenelor

Vestea a făcut-o pe fiica Lisei Marie, Riley Keough, „furioasă” și îngrijorată că își „pierde” surorile vitrege în favoarea unui „străin”. Relația lui Riley cu bunica ei, Priscilla Presley, pare să se fi înrăutățit și ea ca urmare a bătăliei pentru custodie.

Priscilla nu a avut nicio obiecție ca Michael să obțină custodia completă a adolescentelor de 14 ani.

Lisa Marie, alături de cele trei fiice ale sale și Priscilla Presley, la premiera filmului Elvis
Riley Keough e „furioasă” și îngrijorată că își „pierde” surorile vitrege în favoarea unui „străin” / Getty Images

Audierea, care a avut loc la tribunalul din Los Angeles. A pus capăt bătăliei de șapte ani pentru custodia copiilor dintre Lisa Marie și Michael. Potrivit asistentului judiciar Gus Morales, Michael are acum custodia integrală „de facto” a fiicelor sale, conform legii din California. Acesta acordă custodia părintelui rămas, cu excepția cazului în care instanța îl consideră inapt.

Reclamă

Riley Keough a scris un mesaj care a fost citit de soțul ei în ziua înmormântării Lisei Marie Presley.

„Îmi amintesc cum m-am simțit iubită de cea mai iubitoare mamă pe care am cunoscut-o vreodată”, a continuat mesajul din scrisoare. „Cât de sigură m-am simțit să fiu în brațele tale. Îmi amintesc acest sentiment în copilărie și mi-l amintesc și de acum două săptămâni pe canapeaua ta”.

Relația dintre cele două a fost una extrem de puternică. Presa internațională a scris că Riley a suferit mult după decesul mamei sale.

Reclamă

Cearta dintre Riley și bunica ei, Priscilla, nu s-a terminat

Cearta din familie nu se termină aici. Înainte de bătălia pentru custodie, Priscilla și Riley erau deja implicate într-o dispută legală cu privire la averea Lisei Marie. O modificare a testamentului din 2016 a eliminat-o pe Priscilla din funcția de administrator. Ea a fost înlocuită cu Riley și cu fostul manager de afaceri al Lisei Marie, Barry Siegel.

Cu toate acestea, Priscilla a depus o petiție prin care pune sub semnul întrebării „autenticitatea și validitatea” testamentului, susținând că semnătura Lisei Marie este „inconsecventă” și că nu a fost la curent cu modificările decât după ce fiica ei a decedat.

Rezultatul petiției Priscillei ar putea avea ca rezultat împărțirea statutului de proprietari. Riley și Priscilla ar putea fi numite drept co-administratori ai moșiei Lisei Marie, complicând și mai mult dinamica familiei. Recent s-a scris că Michael se alătură Priscillei în acest proces. De asemenea, el ar putea să meargă împotriva lui Riley în instanță.

Michael a solicitat să îi reprezinte pe Harper și Finley într-o ședință de judecată care a implicat trustul de milioane de dolari al Lisei Marie. El vrea să fie numit „tutor ad litem”, ceea ce i-ar da autoritatea de a vorbi în numele fiicelor sale.

În ceea ce privește proprietatea Lisei Marie, testamentul ei conține drepturile asupra conacului Graceland și un pachet de 15% din Elvis Presley Enterprises. Ea avea și două polițe de asigurare de viață, una de 25 de milioane de dolari și alta de 10 milioane de dolari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×