Reclamă

Priscilla Presley și Riley Keough nu își mai vorbesc. Tensiunile dintre ele au pornit din cauza moștenirii lăsate de Lisa Marie

Priscilla Presley și Riley Keough nu își mai vorbesc. Tensiunile dintre ele au pornit din cauza moștenirii lăsate de Lisa Marie. Au fost „câteva săptămâni foarte tensionate și sfâșietoare” pentru cele două în mijlocul bătăliei pentru avere.

Publicat: 18 februarie 2023, 7:31

O persoană apropiată familiei a declarat pentru Entertainment Tonight că bunica și nepoata nu își mai vorbesc din cauza deciziei Priscillei de a contesta testamentul fiicei sale.

„Riley a plâns mult după pierderea mamei sale. Are inima prea zdrobită. Nu poate să se confrunte cu o lipsă de încredere din partea unui membru al familiei sale”, a spus sursa PageSix.

Priscilla Presley și Riley Keough nu își mai vorbesc

„Priscilla este de neclintit că are un caz valid și că va câștiga în instanță. Riley și Priscilla nu comunică în acest moment, dar au fost în comunicare prin avocați.”

În timp ce Keough „ar prefera să rezolve această dispută în mod privat”, ambele se „pregătesc” pentru o luptă lungă în instanță.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Riley Keough a ajuns în Memphis, la înmormântarea mamei sale
Pe lângă Riley, Lisa Marie mai are două fiice gemene, Finley și Harper Lockwood, în vârstă de 14 ani / Profimedia Images

„Are inima frântă că acest lucru s-a transformat într-o chestiune publică. Știe că mama ei nu și-ar dori niciodată acest lucru”, a mai spus sursa. S-a mai spus de asemenea că Keough, în vârstă de 33 de ani, este „foarte stresată”. Cu toate acestea, ea „încearcă să păstreze o atitudine pozitivă”.

Priscilla, în vârstă de 77 de ani, pledează împotriva validității testamentului fiicei sale, din care a fost eliminată. Ea susține că semnătura Lisei Marie la un amendament din 2016 pare „inconsecventă”.

Reclamă

În timp ce unii oameni spun că mișcarea este doar o „acapare a averii”, persoana din interior susține că Priscilla „este cu adevărat convinsă că vechile documente au fost falsificate”.

Lisa Marie Presley nu mai vorbea cu mama sa

Cu toate acestea, prietenii Lisei Marie sunt siguri că aceasta ar fi fost „enervată” de încercările mamei sale de a controla totul. De fapt, mai multe surse au declarat pentru The Post la începutul acestei luni că cele două nici măcar nu erau în relații bune înainte de moartea tragică a Lisei Marie.

„Lisa nu voia să aibă de-a face cu mama ei”, a spus prietenul ei. „Practic, a fost înstrăinată de Priscilla în ultimii șapte, opt ani. Au vorbit doar când nu a existat nicio altă variantă”.

Lisa Marie, care era singurul copil al lui Elvis, a murit la vârsta de 54 de ani pe 12 ianuarie. Din păcate, ea a suferit un stop cardiac. A fost înmormântată alături de fiul ei Benjamin, care s-a sinucis în 2020, precum și de răposatul ei tată la Graceland.

Fiica Priscillei și a lui Elvis Presley a pășit pe covorul roșu al Globurilor de Aur 2023 cu câteva zile înainte de a fi spitalizată. Pe 10 ianuarie ea a apărut în Los Angeles pentru a-și arăta sprijinul pentru Austin Butler. Actorul, în vârstă de 31 de ani, a fost nominalizat pentru cea mai bună interpretare într-un film dramă. El a interpretat rolului lui Elvis Presley în filmul muzical al lui Baz Luhrmann. Starea ei de atunci nu a fost una deloc bună, iar fanii au remarcat imediat atitudinea ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×