Reclamă

Cine e Navarone Garcia. Cum a fost viața lui cu Priscilla Presley în rolul de mamă: „Oamenii știu despre mine, dar ei nu mă cunosc”

Navarone Garcia a vorbit despre viața sa cu o mamă celebră. Muzicianul discută despre viața cu faimoasa sa mamă. Despre recuperarea lui după dependența de substanțe interzise și despre descoperirea trecutului tatălui său, producătorul Marco Garibaldi. Hai să aflăm mai multe despre cine e Navarone Garcia cu adevărat.

Publicat: 2 februarie 2023, 13:09

Pe lângă faptul că are ochii mamei sale, Navarone Garibaldi Garcia nu este imediat recunoscut ca fiul actriței Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis, în vârstă de 77 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mulți oameni știu despre mine”, a spus muzicianul pentru People. Deși a rămas în mare parte în afara reflectoarelor în perioada copilăriei, Navarone, în vârstă de 35 de ani, spune că descendența sa se profilează.

Cine e Navarone Garcia

„Am avut probleme mai mult decât toți ceilalți. Părinții copiilor aflau cine este mama mea și își doreau să vorbească cu ea”, a mai spus el. „Nu am fost foarte confortabil cu asta.”

Recent, el a revenit în ochii publicului când a participat la un memorial la Graceland pentru sora sa vitregă, Lisa Marie Presley, pe 22 ianuarie.

Singura fiică a lui Elvis și Priscilla, Lisa Marie a murit brusc în urma unui stop cardiac, la vârsta de 54 de ani, pe 12 ianuarie.

Reclamă

„Este încă atât de suprarealist”, spune Navarone despre pierdere. El crede că a fost un alt moment întunecat într-o viață de suișuri și coborâșuri.

Odată cu noul său cântec „Acid Plane” cu trupa sa Them Guns, lansat vineri, Navarone este în sfârșit gata să spună lumii povestea sa, inclusiv viața cu faimoasa sa mamă, recuperarea după dependența de substanțe și descoperirea adevărului despre trecutul tatălui său, producătorul Marco Garibaldi.

Navarone Garcia alături de Priscilla Presley, la un eveniment
Navarone Garcia a vorbit despre viața sa cu o mamă celebră / Profimedia Images
Reclamă

Cine este tatăl lui Navarone

Nu avem cum să aflăm cine e Navarone Garcia dacă nu aflăm cine e tatăl lui. Povestea lui Navarone începe la începutul anilor ’80, când Priscilla l-a cunoscut pe Garibaldi prin intermediul prietenilor. La câteva luni după nașterea lui Navarone, singurul lor copil împreună, în 1987, Priscilla a primit un apel de la una dintre fostele partenere ale lui Garibaldi. Aceasta era avertizată că „nu este cine crezi tu că este”, spune Navarone. „Mama a spus să nu mai sune pentru că nu știa ce să facă cu aceste informații”.

Priscilla și-a respectat viața, ceea ce însemna și să nu mai cânte muzica lui Elvis prin casă.

„Cred că tatăl meu a avut un pic de complexitate”, a mai spus Navarone. „Abia după ce a plecat, mama mea a început să-i cânte muzica din nou liber”.

Priscilla și Garibaldi s-au despărțit în 2006, după 20 de ani de relație. Nu s-au căsătorit niciodată. Abia la despărțire Navarone a devenit apropiat de tatăl său.

„Rolul de disciplinar nu a funcționat între noi, dar rolul de prieten a funcționat”, își amintește el. „Voia cu cineva cu care să iasă la băutură”.

La 18 ani, Navarone s-a distanțat de familia sa din L.A., mutându-se în Santa Cruz, unde mai târziu a format Them Guns.

Cum i s-a schimbat viața după ce a plecat de acasă

„A fost o evadare”, spune el. „A fost un nou început. Santa Cruz este un mic portal care te atrage.”

Bula lui a izbucnit în 2008, când un reporter de la National Enquirer a aflat că cultiva marijuana la el acasă.

„A ajuns pe prima pagină”, spune el. „Toată lumea știa cine era familia mea din nou”.

Deși recunoaște că a fost norocos să aibă ajutorul și conexiunile mamei sale, el spune că este o „concepție greșită că am fost crescut extravagant cu averea și banii lui Elvis. Nu a fost cazul”.

În timp ce sora vitregă a lui Navarone, Lisa Marie, a făcut și ea o incursiune în industria muzicală odată cu lansarea albumului ei de debut în 2003, cei doi nu au fost apropiați în anii următori.

Adevărul despre tatăl lui Navarone

În 2017, viața lui Navarone s-a schimbat când a confirmat câteva adevăruri despre tatăl său. El a crezut că provine dintr-o familie italiană bogată.

După ce a contactat un adolescent din Brazilia care îl sunase cu ani înainte și a pretins că este „vărul” lui, Navarone a aflat că tatăl său a venit în Statele Unite din Brazilia, nu Italia. Acesta și-a schimbat numele de familie din Garcia în Garibaldi după ce i s-a spus nu ar ajunge niciodată la Hollywood cu un nume de familie hispanic.

Navarone spune că atunci când și-a confruntat tatăl, Garibaldi i-a spus: „Șterge-mi numărul” și aceea a fost ultima dată când au vorbit. La două săptămâni după ce a aflat despre familia sa extinsă, Navarone a zburat în Brazilia pentru a-i întâlni.

„Am pierdut un membru al familiei, dar am câștigat peste 20”, a spus el. „Nu am niciun regret”.

Totuși, a trebuit să-și scurteze călătoria din cauza unui alt secret.

Navarone a fost dependent de substanțe interzise

„Familia mea de acolo nu știa că am o problemă cu drogurile și mi-era atât de rușine să le spun”, spune el. „Am promis că nu mă voi întoarce până când problema mea nu va fi rezolvată”.

Problema substanțelor interzise a lui Navarone a început în anii adolescenței, când a început să consume heroină. Apoi a devenit dependent de fentanil, un opioid sintetic care este de 50 de ori mai puternic decât heroina și de 100 de ori mai puternic decât morfina.

„Am avut impresia că consum heroină, dar apoi s-a dovedit a fi fentanil”, a mai spus el. „Aceasta a fost o fiară cu totul diferită. Am devenit atât de dependent încât aveam nevoie de ea la fiecare 45 de minute.”

Cum i s-a schimbat viața după ce s-a îndrăgostit

El a renunțat la droguri dure și opioide în 2020. A făcut acest lucru pentru a-și putea vizita soția Elisa. Cei doi s-au căsătorit în 2022, în țara ei natală, Elveția.

„Când s-a întâmplat pandemia de COVID, am vrut să merg acolo și să o văd pentru mai mult de trei sau patru zile. Nu am vrut să fiu nevoit să aduc o jumătate de kilogram de fentanil cu mine”, spune el. „M-am încăpățânat și am spus: Să vedem cât de rău poate deveni asta”.

De acolo, el a început o lună de detoxifiere acasă la mama lui.

„Am stat aproape toată ziua în patul meu, în poziție fetală”, a spus Navarone, care încă fumează marijuana și bea alcool. „E o viață diferită, aproape. Întreaga lume a devenit mult mai bună după.”

Acum Navarone spune că este rândul lui să o susțină pe Priscila după moartea Lisei Marie. Evenimentul tragic a venit la doi ani după ce nepotul lui Priscila, Benjamin, s-a sinucis la 27 de ani.

Mai târziu în acest an, Navarone plănuiește să-și ducă mama în Brazilia. De asemenea, speră să plece într-un turneu internațional cu Them Guns. În cele din urmă, el vrea să devină un muzician de succes.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×