Reclamă

Fast X. Cum arătau actorii la primul film din seria „Fast & Furious”, în 2001

Primul film din seria Fast & Furious a fost lansat în anul 2001. La mai bine de 20 de ani de la acel moment, franciza se extinde și aduce în fața spectatorilor o nău aventură. Descoperă cine sunt actorii din Fast X. Filmul se anunță a fi o producție peste așteptările fanilor din lumea întreagă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 19 mai 2023, 6:24

Filmele din seria Fast & Furious au evoluat de-a lungul timpului. Multe lucruri s-au schimbat de la primul film lansat, însă cascadoriile și poveștile au evoluat întotdeauna în mai bine. Fanii sunt entuziasmați să-și vadă actorii favoriți din nou pe marile ecrane.

Cine sunt acotrii din Fast X

Data inițială a lansării Fast & Furious a fost cea de 7 aprilie. Producătorii s-au văzut nevoiți să o schimbe, motiv pentru care producția a fost lansată în cinematografe pe data de 19 mai 2023. Filmările pentru Fast X au început încă din luna aprilie a anului trecut. Vin Diesel a fost cel care a confirmat data începerii filmărilor.

Actorul s-a întors pe marile ecrane în rolul lui Dominic Toretto. Cei mai mulți actori ai seriei de succes se vor întoarce pe marile ecrane într-o distribuție de excepție. Penultimul film din serie a reunit pe platourile de filmare eroi bine cunoscuți interpretați de Vin Diesel, Michelle Rodriguez, dar și Jason Statham. Pe platourile de filmare au apărut și actori noi care vor interpreta antagoniștii din producție, Charlize Therone și Jason Momo au primit rolurile negative.

În trailer-ul oficial îi putem revedea și pe veteranii seriei, cum ar fi Helen Mirren și Rita Moreno. Fanii nu au putut să nu remarce faptul că din film va lipsi Dwayne Johnson. Ultima apariție a lui Dwayne Johnson a avut loc în filmul Fast & Furious 8 în 2017.

Reclamă

Atunci a fost ultima dată când actorul l-a interpretat pe Luke Hobbs. Cea de-a zecea parte a francizei îi readuce în atenția publicului pe Tyrese Gibson și Ludacris. Personajele Ramon și Tej, interpretate de cei doi actori, sunt pregătite pentru o nouă aventură.

Michelle Rodriguez se va întoarce în rolul lui Letty Ortiz, în timp ce Hellen Mirren și Rita Moreno le vor interpreta pe Queenie și Abuela Toretto. 

Charlize Theron o va interpreta pe Cipher, în timp ce Jordana Brewster va avea rolul Miei Toretto. O distribuție impresionantă pentur un film care promite să aducă încasări de zeci de milioane de dolari.

Reclamă

Cum arătau actorii din Fast X în primul film din seria de succes

Mulți dintre actorii primului film se reîntorc pe marile ecrane. Vin Diesel a trecut prin transformări impresionante în ultimii 20 de ani, la Fel și Michelle Rodriguez, Jordana Brewster și mulți alții. Dni serie vor lipsi și nume celebre, cum ar fi Paul Walker.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Actorii principali din Fast & Furious 2001 într-o scenă din film
Cei mai mulți din actorii care au făcut parte din primul film al seriei se vor întoarce pe marile ecrane în Fast x / Profimedia Images

Deși personajul său, Brian O’Conner, va fi amintit, Paul a lăsat un gol imens în sufletul fanilor dar și a colegilor săi de platou. Actorul s-a stins din via în anul 2013, în urma unui cumplit accident de mașină. Fiica sa, Meadow Walker, i-a adus un tribut tatălui său.

Aceasta îi simte lipsa zilnic și nu încetează să-l poarte în suflet.

Aventurile lui Dominic Toretto, interpretat de Vin Diesel, se apropie de final în cel de-al zecelea film din serie. Michelle Rodriguez (Letty Ortiz), soția lui Dominic, a avut și ea parte de câteva transformări impresionante.

La fel și Jordana Brewster ( Mia Toretto) sora lui Dominic. Descoperă cum s-au schimbat actorii în galeria foto și vezi prin ce transformări au trecut în ultimii 20 de ani.

Paul Walker a jucat în primele șapte filme ale seriei

Cei mai mulți fani ai seriei de succes se așteaptă ca Brian O’Conner să apară și în noua producție. Paul Walker, actorul care l-a interpretat pe Brian, a apărut în primele șapte filme ale seriei de success. Actorul american a decedat într-un accident în luna noiembrie a anului 2013.

Cu toate acestea, el a apărut în cel de-al șaptelea film al francizei Fast & Furious cu ajutorul unor programe de grafică digital. Cel de-al șaptelea film al seriei a fost lansat în anul 2015, la doi ani după accidentul tragic.

Paul a fost unul dintre protagoniștii francizei, iar actorul a lăsat un mare gol în sufletul fanilor săi. La momentul morții sale, Paul apucase să filmeze aproape jumătate din totalul scenelor care ar fi urmat să apară în cel de-al șaptelea film al seriei. Producătorii au luat atunci decizia de a finaliza producția cu ajutorul tehnologiei.

Imaginile generate pe computer i-a emoționat și mai mult pe admiratorii regretatului actor. Directorul celui de-al zecelea film, Louis Leterrier, a confirmat la începutul anului 2023 faptul că Paul Walker se va întoarce și în Fast X, cel mai probabil tot cu ajutorul tehnologiei.

Cu toate acestea, datorită naturii sensibile a subiectului și a dificultăților tehnice de a portretiza cu acuratețe actoria lui Paul Walker în film, cel mai probabil revenirea acestuia se va face rapid, în doar câteva scene.

Cei care speră că Brian se va întoarce ca protagonist cheie, făcând echipă cu Dom, vor fi cel mai probabil dezamăgiți.

Deși se va face referire la Brian de mai multe ori în film, personajul său nu mai poate fi unul principal în film.

Publicațiile internaționale susțin că fiica actorului, Meadow Walker, în vârstă de 24 de ani, va avea o apariție scurtă în Fast X. Un detaliu cu totul emoționant pentru fanii actorului. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iunie 2023. Berbecii, Leii și Săgetătorii vor fi apreciați la locul de muncă
Horoscopul lunii iunie 2023 aduce noi schimbări pe plan profesional și sentimental pentru majoritatea semnelor zodiacale. Semnele solare și tranziturile planetelor îți vor arăta calea cea bună pentru a ieși din situații dificile și...
3
O femeie îmbrăcată în zână care stă singură într-o pădure
Horoscop
Cel mai nesuferit semn zodiacal, potrivit astrologilor. Sunt șanse mari să nu primească niciodată o invitație la o petrecere
Unii oameni nu sunt făcuți pentru a-și face prieteni. Ei preferă să se concentreze pe ei înșiși și pe obiectivele lor și nu simt nevoia să fie în centrul atenției. E de înțeles că...
4
Jennifer Lopez a purtat ochelari de soare în timpul sesiunii de cumpărături
Divertisment
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Ce relație are artista cu fosta soție a lui Ben Affleck
Jennifer Lopez și fiica sa au fost surprinse în apropierea casei lui Jennifer Garner. Vedeta latino are o relație bună cu fosta soție a lui Ben Affleck. JLo a dus-o pe Emme acasă la...
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 aduce noi strategii de evaluare a vieții nativilor din zodiac. Cei mai mulți își doresc liniște și stabilitate și vor încerca să-și cultive aceste planuri. Se...
PARTENERI
×