Reclamă

Ever Anderson a fost la premiera Peter Pan & Wendy din New York. Fiica în vârstă de 15 ani a frumoasei Milla Jovovich este superbă

Ever Anderson a fost la premiera Peter Pan & Wendy din New York. Tânăra care seamănă cu Milla Jovovich a pozat într-o rochie drăguță albastră pe covorul roșu. Toate privirile au fost ațintite asupra ei.

Publicat: 27 aprilie 2023, 6:24

Actrița, în vârstă de 15 ani, care joacă rolul principal al lui Wendy în film, a avut o apariție impecabilă când a participat la eveniment. Ea arăta grozav în rochia deschisă la culoare, care avea un design cu decupaje și o fustă cu volum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținuta a fost completată de sandale cu toc, de culoare neagră, cu bretele.

Ever Anderson a fost la premiera Peter Pan & Wendy

Tânăra și-a purtat părul lăsat liber peste umeri. Ea a optat pentru un machiaj natural pentru a-și scoate în evidență trăsăturile naturale ale chipului, scrie DailyMail.

Milla are trei copii cu soțul ei, Paul W.S. Anderson – Ever, de 15 ani, pe Dashiel, de 7 ani, și Osian, de 2 ani.

Ever calcă pe urmele mamei ei în ceea ce privește meseria pe care și-a ales-o, după ce a jucat în Black Widow în rolul tinerei Natasha Romanoff și în Peter Pan & Wendy, în rolul lui Wendy.

Reclamă

Ever a vorbit recent despre faptul că este un copil actor. Adolescenta a recunoscut că, deși asta însemna că a avut o copilărie „altfel”, a fost „ceea ce am vrut să fac”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ever Anderson, într-o rochie albastă, la premiera unui film
Ever calcă pe urmele mamei ei în ceea ce privește meseria pe care și-a ales-o / Profimedia Images
Reclamă

Ce spune Milla Jovovich despre fiica sa

De asemenea, a mai spus că părinții ei îi oferă și sfaturi despre ceea ce ar trebui să „încerce și să facă altfel”. Ei i-au mai spus „să facă mereu mai mult, să aibă întotdeauna mai multe interese și să fie mereu pasionată de alte lucruri”.

Milla a discutat recent despre incursiunea fiicei sale în actorie cu Entertainment Tonight. „Pe de o parte, sunt îngrozită pentru că știu cât de dificilă este această industrie. Pe de altă parte, sunt nespus de bucuroasă. Simt că copilul meu și-a găsit pasiunea și a fost foarte concentrată asupra ei de când avea cinci ani”.

Ea a adăugat: „Ea a crescut pe platouri cu tatăl ei și cu mine. Se pare că mărul nu cade departe de copac”.

Care e povestea filmului Peter Pan & Wendy

Primul trailer și poster oficial al producției Peter Pan & Wendy au fost lansat de Disney în februarie. Filmul este o adaptare live-action a îndrăgitului clasic animat Peter Pan din 1953. Producția a fost reinterpretată de multe ori de-a lungul deceniilor.

Povestea îl urmărește pe Peter Pan, interpretat de Alexander Molony, care nu îmbătrânește niciodată și caută mereu să se distreze. Își duce noua prietenă Wendy, interpretată de Ever, la Neverland.

Acolo, Wendy are aventura vieții, când îi întâlnește pe Lost Boys, cu curajoasa Tinkerbell și dă peste sirene frumoase, precum și peste captivantul Tiger Lily.

Peter Pan & Wendy, care apare cu ocazia aniversării a 100 de ani Disney, va fi difuzat pe 28 aprilie pe Disney+.

Filmul îl are pe Jude în rolul amenințătorului Căpitan Hook și pe Yara în rolul primei femei de culoare care a preluat vreodată rolul lui Tinkerbell.

Regizorul David Lowery a condus filmul cu copiii actori Alexander Molony și Ever Gabo Anderson în rolurile principale. Trailerul începe cu Wendy privindu-și mâinile în timp ce stă pe plaja din Neverland.

Tânăra domnișoară pare supărată când observă că pe mâinile ei ude este un praf magic. Apoi îl caută pe Peter și se întâlnește cu Lost Boys.

Trailerul revine apoi către Wendy și frații ei acasă, în timp ce primesc o vizită de la Peter, care îi încântă cu magia lui. La scurt timp după ce Wendy și frații ei cuceresc insula Neverland, care pare a fi paradisul, pirații strica distracția.

Alți membri ai distribuției sunt Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Jim Gaffigan, Noah Matthews Matofsky, Sebastian Billingsley-Rodriguez, Alyssa Wapanatâhk, Felix de Sousa, Molly Parker, Alan Tudyk, Diana Tsoy, Caelan Edie și Florence Bensberg.

Filmul de acțiune e bazat pe povestea mult iubită a lui JM Barrie și se intitulează Peter Pan și Wendy.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×