Reclamă

Denise Richards a avut parte de un accident vestimentar. Vedeta a fost fotografiată la premiera Paper Empire

Denise Richards a avut parte de un accident vestimentar. Actrița a ales să poarte o rochie care i-a creat probleme în timp ce a pozat pe covorul roșu. Vedeta pare că este pregătită pentru vară, cu o siluetă de invidiat și multă încredere. Denise a participat de această dată la premiera celui mai nou show TV, Paper Empire.

Publicat: 20 aprilie 2023, 10:26 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 11:38

Denis Richards a atras toate privirile asupra sa. Vedeta de 52 de ani a pozat plină de încredere pe covorul roșu. Premiera seriei în care joacă a avut loc la Cannes. Actrița internațională nu a făcut nicio declarație cu privire la incidentul care a avut loc pe covorul roșu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denise Richards a avut parte de un accident vestimentar

Norocul nu a fost de această dată de partea actriței de 52 de ani. Aceasta a apărut pe covorul roșu într-o rochie neagră cu mâneci lungi. Rochia a avut o crăpătură amplă pe întreg corpul, crăpătură care a fost atent închisă cu ajutorul unor nasturi aurii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Denise Richards la premiera Paper Empires
Denise Richards a ajuns subiect de discuție după premiera seriei Paper Empire / Profimedia Images

Diva a ales să poarte rochia fără lenjerie intimă. În ciuda dorinței sale de a avea o imagine impecabilă, Denise a fost la un pas de un accident vestimentar.

Reclamă

Actrița de film a fost pozată de paparazzi într-un moment sensibil. Ultimul nasture al rochiei pare că a cedat, iar vedeta și-a lăsat la vedere zonele intime.

Lipsa lenjeriei intime i-a cauzat actriței și mai multe probleme, relatează PageSix.

Denise Richards a încercat să treacă repede de momentul jenant, iar după premiera de pe covoul rou a participat la o sesiune foto care a avut loc pe o plajă.

Reclamă

Denise Richards a pozat pe plajă după ce  a avut parte de accidentul vestimentar

Fosta soție a lui Charlie Sheen nu a părut deranjată de incidentul de pe covorul roșu. Rochia actriței a fost inspirată după o țintă Versace purtată de actrița Elizabeth Hurley în 1994. Denise a pozat ulterior pe plajă alături de Robert David, Robert Gillings și Carol Alt, partenerii săi de scenă.

Vedeta a ales să rămână desculță în timpul sesiunii foto pe care a avut-o pe plajă. Denise nu a fost singură la premiera seriei TV. Acesteia i-a fost mereu alături soțul său, Aaron phypers. Cei doi au fost surprinși de fotografi în ipostaze tandre.

Denise și actualul său soț trăiesc o  frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, după un an de relație. Denise nu a făcut declarații despre accidentul vestimentar. Vedeta a ales să păstreze discreția cu privire la cele întâmplate.

Totuși, vedeta nu a ratat ocazia de a postat câteva imagini de la sesiunea foto de pe plajă și pe contul său de Instagram. Vedeta a ales unele dintre cele mai bune fotografii și le-a postat mai apoi pentru admiratorii săi din mediul online.

Actrița de 52 de ani este foarte activă pe rețelele de socializare. În trecut aceasta a mărturisit că și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți pentru a-și arăta susținerea față de fiica sa.

Diva spune că multe dintre fotografiile sale sunt realizate cu ajutorul soțului său. Denise se bucură de susținerea necondiționată a acestuia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×