Reclamă

Denise Richards și Charlie Sheen au ajuns la o înțelegere după ce fiica lor și-a făcut cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. Ce declarații au făcut actrița și fostul său soț

Denise Richards și Charlie Sheen au ajuns la o înțelegere după ce fiica lor și-a făcut cont pe o platformă cu conținut pentru adulți. Actrița și fostul său soț au decis că ar trebui să-și susțină fiica indiferent de deciziile pe care aceasta le ia. Sami Seen, în vârstă de 18 ani, a fost criticată de tatăl său atunci când a făcut anunțul oficial.

Publicat: 8 iulie 2022, 11:23

Denise Richards pare că și-a convins soțul să fie mult mai deschis când vine vorba de fiica lor. Actrița și fostul soț au fost în conflict după ce Sami a decis să-și deschidă contul pe platforma pentru adușți. Charlie Sheen a declarat la acel moment că Denise, fosta sa soție, este o influență negativă asupra fiicei lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denise Richards și Charlie Sheen au ajuns la o înțelegere

Actrița în vârstă de 51 de ani a oferit un interviu detaliat pentru publicația Us Weekly. Aceasta a povestit mai multe despre lucrurile care s-au schimbat în viața sa în ultima perioadă, dar și despre modul în care evoluează relația cu fostul soț.

Vezi mai multe imagini cu Sam Sheen în Galeria Foto!

Denise Richards spune că ”a avut întotdeauna o relație bună” cu fostul partener. Cei doi au încercat să se înțeleagă de dragul fiicei lor, Sami Sheen.

Reclamă

”Cred că este minunat că ne putem susține unul pe celălalt fără să ne judecăm. Mă bucur că Charlie o susține pe Sami.”

Declarațiile actriței vin la mai bine de o lună după ce fostul soț a acuzat-o că are o influență negativă asupra fiicei lor.

”Fiica mea are 18 ani și locuiește acum cu mama sa. Astfel de lucruri nu s-au întâmplat niciodată sub acoperișul meu”. Declarațiile actorului au venit la scurt timp după ce Sami a anunțat că își deschide cont pe o platformă cu conținut pentru adulți.

Reclamă

La acel moment Charlie Sheen și-a declarat dezaprobarea cu privire la decizia fiicei sale. Actorul în vârstă de 56 de ani a încercat să-și oprească fiica.

Cu toate acestea Sami a fost decisă să-și urmeze intuiția și să-și deschidă cont pe platformă. În cele din urmă tatăl său a acceptat cu condiția ca aceasta să fie atentă la ceea ce postează în mediul online.

Denise Richards a urmat exemplul fiicei sale și s-a alăturat platformei cu conținut pentru adulți

După lungi discuții, Denise Richards și Charlie Sheen au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește creșterea fiicei lor. Actorul nu se mai opune deciziei fiicei sale de a se alătura unei platforme cu conținut pentru adulți. Mama vedetei Sami Sheen și-a făcut la rândul său cont pe platformă. Acesta și-a motivat decizia printr-o postare pe contul său de Instagram.

”Am auzit de această platformă, dar nu înțelegeam exact ce era. În momentul în care am început să învăț am înțeles care este rolul acestei platforme. Pentru mine nu face nicio diferență. Oamenii postează fotografii cu ei în costume de baie chiar și pe Instagram.”

”Sami a primit multă ură după ce a făcut anunțul că se va alătura platformei. Acum, mai mult ca niciodată, are nevoie de un părinte care să-i fie alături. Sami se îmbarcă într-o nouă aventură, iar din acest moment ea are toată susținerea mea.”

Denise Richards le-a oferit fanilor si și un link pentru a o urmări pe platforma cu conțint pentru adulți. Aceasta și-a deschis contul pe data de 4 iulie, ocazie cu care s-a postat într-un costum de baie cu steagul Americii. Cei care își doresc să o urmărească pe actriță pe platformă trebuie să plătească o subscripție de 25 de dolari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×