Reclamă

Sami Sheen s-a pozat în costum de baie. Vedeta muncește chiar și atunci când se află în vacanță

Sami Sheen s-a pozat în costum de baie. Chiar dacă vedeta se află în vacanță în Hawaii aceasta muncește pentru a genera conținut online. Diva postează fotografii pe o platformă cu conținut pentru adulți. Fiica lui Charlie Sheen și Denise Richards nu ține cont de părerile celor din jur.

Publicat: 17 septembrie 2022, 6:26

Tânăra de 18 ani știe ce vrea de la viitorul său. Aceasta nu a luat în seamă părerile tatălui său, charlie Sheen, care s-a opus atunci când a auzit de platforma pe care fiica sa vrea să posteze. Totuși, mama vedetei, s-a arătat a fi extrem de bucuroasă pentru fiica ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sami Sheen s-a pozat în costum de baie

Sami Sheen a intrat tot mai mult în atenția publicului. Tânăra de 18 ani activează deja ca model, însă și-a dorit puțin mai mult de la cariera sa. Astfel, Sami a anunțat pe contul său de Instagram că urmează să-și deschidă cont pe o platformă cu conținut pentru adulți.

Vezi mai multe imagini cu Sami Sheen în Galeria Foto!

Sami Sheen într-un costum de baie alb din două piese
Sami a profitat de peisajul idilic și de trupul său perfect pentru a realiza câteva pictoriale sexy / Profimedia Images

De atunci tânăra a ținut primele pagini ale tabloidelor din lumea întreagă. De data aceasta vedeta de 18 ani a fost surprinsă în vacanță. Aceasta a ales o destinație exotică și amers să se distreze alături de o prietenă în Hawaii. Însă distracția trebuie să fie acompaniată și de muncă.

Reclamă

Sami a profitat de peisajul idilic și de trupul său perfect pentru a realiza câteva pictoriale sexy. Diva a optat pentru un costum de baie din două piese. Costumul minuscul  i-a lăsat la vedere o colecție impresionantă de tatuaje.

Tânăra și-a rugat prietena cea mai bună să o ajute în realizarea fotografiilor. Cele două s-au pozat din toate unghiurile și au atras privirile celor din jur. Spectacolul a continuat zeci de minute până ce Sami s-a decis care fotografie o avantajează cel mai mult.

Recent, mama sa, Denise, a declarat că își susține fiica în alegerile pe care le face. De altfel, Denise Richards și-a deschis propriul cont pe platforma cu conținut pentru adulți.

Reclamă

Denise Richards a urmat exemplul fiicei sale și și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți

Denise Richards a urmat exemplul fiicei sale și și-a creat un cont pe platformele cu conținut pentru adulți. Diva a declarat recent faptul că îi cere părerea soțului privind postările pe care urmează să le facă.

Vedeta în vârstă de 51 de ani este extrem de încântată de reușita sa și nu ezită să vorbească despre acest lucru în public.

”Mă pozeze de foarte mulți ani în lenjerie intimă. Îmi place să am poze cu mine sexy. De ce să nu le monetizez? Am deja aceste fotografii pe contul de Instagram. De ce să nu le pun și pe această platformă?”

”Multe din fotografiile mele sunt deja pe Google, oricine le poate vedea. Uneori trebuie să mai faci și altceva în viață. Aaron, soțul meu, mă sprijină cel mai mult. El se ocupă de tot ceea ce postez pentru că știe ce le place bărbaților.”

Denise cere suma de 25 de dolari pe lună pentru ca oamenii să poată vedea fotografiile pe care le postează. Diva își susține în continuare fiica, pe Sami, și o încurajează să posteze la rândul său pe platforma cu conținut entru adulți. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×