Reclamă

Pedro Pascal s-a fotografiat cu o fană în Los Angeles, după ce a câștigat mai multe premii MTV Movie & TV. Actorul purta tricou, pantaloni scurți și avea părul ciufulit

Pedro Pascal s-a fotografiat cu o fană în Los Angeles, după ce a câștigat mai multe premii MTV Movie & TV. Actorul purta tricou, pantaloni scurți și avea părul ciufulit. Apariția lui în West Hollywood, California, a fost la o zi după ce a câștigat trei premii la evenimentul menționat mai sus.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 mai 2023, 13:21

Actorul în vârstă de 48 de ani, care a vorbit recent despre anxietatea sa, era îmbrăcat casual. El purta un tricou alb cu trupa Rolling Stones. În partea de jos, bărbatul avea pantaloni scurți negri în timp ce părul era ciufulit și nici nu avea barba aranjată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pedro Pascal s-a fotografiat cu o fană în Los Angeles

Pedro a fost abordat de o fană îmbrăcată în pantaloni scurți și un tricou negru. Actorul a zâmbit pentru un selfie cu fana sa, în timp ce ea a arătat emoționată un semn de pace. Pascal a atras privirile tuturor cu șosete cu dungi multicolore, terminând look-ul cu pantofi sport.

Actorul, care s-a născut în Santiago, Chile, a purtat ochelari în unele momente în timpul ieșirii sale. A ales să se hidrateze cu un suc verde.

Ieșirea lui vine după ce serialul „The Last of Us” a câștigat trei premii majore la MTV. Pedro, care îl interpretează pe Joel în serie, a ținut mai multe discursuri pentru a-și strânge trofeele. Primul pe care l-a câștigat a fost la categoria Cel mai bun erou.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Pedro Pascal face poze cu o fană pe stradă în Los Angeles
Pedro Pascal s-a fotografiat cu o fană în Los Angeles, după ce a câștigat mai multe premii MTV Movie & TV / Profimedia Images

Pedro s-a emoționat tare în timpul discursurilor sale. Pascal a lăudat „tinerii” și i-a numit „eroi adevărați” . El a mai spus că„merită eroi adevărați”.

„Vreau să vă mulțumesc, MTV Movie & TV Awards”, a început el. „Sunt un copil al MTV, am crescut cu MTV. Asta înseamnă pentru mine lumea absolută. Mi-aș dori să fim cu toții împreună, ca să pot să mă uit în ochii tăi și să-ți spun că toți tinerii din lume sunt eroii mei. Nu aș fi aici dacă nu ai fi tu”.

Reclamă

Starul a continuat: „Meriți o lume care să-ți servească interesele, meriți să fii sănătos, meriți să fii în siguranță, meriți ca drepturile tale individuale să fie protejate”.

Încheind observațiile sale, Pascal a spus: „Meriți eroi adevărați în această lume pentru că sunteți adevărați eroi pentru mine”.

Ce a menționat Pedro Pascal în discursurile sale

Pedro a mai vorbit într-un alt mesaj video preînregistrat, când The Last of Us a câștigat trofeul pentru cel mai bun show.

„Mulțumesc MTV Movie & TV Awards”, a început el. „Accept aceste floricele aurii în numele creatorilor de spectacol Craig Mazin și Neil Druckmann, și a întregii noastre distribuții și echipe uimitoare din SUA și Canada, care au lucrat neobosit și pasional pentru a realiza acest spectacol. Au făcut din asta o experiență de familie, una dintre cele mai bune experiențe din viața mea”.

Referindu-se la greva scriitorilor de la Hollywood în curs de desfășurare, el a adăugat: „Cu toții mulțumim HBO și Naughty Dog și suntem solidari cu WGA, care luptă foarte mult pentru salarii echitabile. Îți mulțumim, te iubim. O să iau aceste floricele de porumb aurii în pat cu mine”.

Pedro s-a întors încă o dată pentru a accepta premiul pentru Cel mai bun duo, câștigând alături de colega sa din Last of Us, Bella Ramsey. Prietenii celebri ai lui Pascal și-au exprimat, de asemenea, entuziasmul pentru victoriile sale, în timp ce discutau într-un mesaj de grup.

Natasha Lyonne, Katherine Waterston și dramaturgul Jeremy O. Harris au fost în grupul de prieteni.

După ce a câștigat, Harris a scris: „Este enorm pentru mine. Visul meu”, în timp ce Lyonne a spus: „Felicitări, Pedro!!”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×