Reclamă

Elliot Page a spus că s-a îmbolnăvit la filmările Inception din cauza stresului. Se simțea „deplasat într-o distribuție cu bărbați cis”

Elliot Page a spus că s-a îmbolnăvit la filmările Inception din cauza stresului. Actorul, care tocmai a publicat o nouă carte de memorii, Pageboy, a jucat-o pe Ariadnei în blockbuster-ul lui Christopher Nolan din 2010. El a făcut parte din distribuție alături de Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon Levitt, Tom Hardy și Cillian Murphy.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 iunie 2023, 13:18

Page a scris în memorii că avea zona zoster. Acesta spune că afecțiunea pur și simplu „mi-a ieșit din coloana vertebrală” în timpul filmărilor producției Inception. Actorul crede că acest lucru a fost cauzat din cauza stresului de a face parte dintr-o "distribuție plină de bărbați cis".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elliot Page a spus că s-a îmbolnăvit la filmările Inception

„În ciuda faptului că toți sunt încântați să lucreze, m-am simțit deplasat. Nu am înțeles rolul în care m-am găsit”, a scris Page.

„În primele două săptămâni ale filmului, am glumit că voi fi reformat cu Keira Knightley. Era pe bună dreptate”, a adăugat el.

Leonardo DiCaprio, Elliot Page în filmul Inception. Elliot poartă o haină roșie, Leonardo poartă o haină albastră, cu bluză gri.
Filmul Inception e considerat unul dintre cele mai bune lansate în ultimele decenii / Profimedia

Page a filmat Inception cu peste un deceniu înainte de a trece prin tranziția de gen și cu ani înainte să spună publicului că este atras de femei. El s-a referit la asta drept un timp „haotic”.

Reclamă

„Corpul meu a adunat emoțiile, senzațiile, dorințele și nevoile neexaminate. Propoziții ușoare pregătite în creierul meu erau blocate”, a scris el.

„Mi-au fost vizibile, scrise, am auzit vocea, dar gura mea a refuzat să coopereze.”

De asemenea, în memoriile lui Page, intitulate Pageboy, actorul își amintește că a fost agresat verbal. Acesta spune că la o petrecere un actor de top i-a vorbit urât la două luni după ce s-a declarat gay.

Reclamă

El a spus că un actor, care era o „cunoștință”, i-a spus: „Nu ești gay. Asta nu există. Ți-e frică doar de bărbați. O să fac ceva ca să te fac să realizezi că nu ești gay”.

Cu ce femei celebre s-a iubit Elliot Page

Reclamă

Page a mai susținut că el și Olivia Thirlby „au început să facă sex tot timpul” după o sesiune intensă de makeout în timp ce filmau producția din 2007.

De asemenea, el a susținut că a avut o relație secretă cu colega actriță Kate Mara în timp ce aceasta se întâlnea cu Max Minghella.

Într-un fragment pentru People, Page a scris că Mara a fost „prima persoană de care s-a îndrăgostit după ce mi s-a frânt inima”. El a menționat că actrița „avea un iubit la acea vreme, minunatul și talentatul Max Minghella”.

Cu toate acestea, el a spus că Minghella i-a susținut să-și exploreze sentimentele. „Nu m-am gândit niciodată că aș putea fi îndrăgostit de doi oameni, dar acum știu că pot”, a spus Page că i-a mărturisit Mara.

Nu rata nici cele mai bune seriale de dragoste din ultimii ani. Producții pe care nu trebuie să le ratezi.

Page s-a declarat gay în 2014. La vremea respectivă, actorul a afirmat: „M-am săturat să mă ascund și m-am săturat să mint prin omisiune”. După trei ani de căsătorie, el și-a anunțat divorțul de coregrafa Emma Portner.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×