Reclamă

Elliot Page a spus că s-a îmbolnăvit la filmările Inception din cauza stresului. Se simțea „deplasat într-o distribuție cu bărbați cis”

Elliot Page a spus că s-a îmbolnăvit la filmările Inception din cauza stresului. Actorul, care tocmai a publicat o nouă carte de memorii, Pageboy, a jucat-o pe Ariadnei în blockbuster-ul lui Christopher Nolan din 2010. El a făcut parte din distribuție alături de Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon Levitt, Tom Hardy și Cillian Murphy.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 iunie 2023, 13:18

Page a scris în memorii că avea zona zoster. Acesta spune că afecțiunea pur și simplu „mi-a ieșit din coloana vertebrală” în timpul filmărilor producției Inception. Actorul crede că acest lucru a fost cauzat din cauza stresului de a face parte dintr-o "distribuție plină de bărbați cis".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elliot Page a spus că s-a îmbolnăvit la filmările Inception

„În ciuda faptului că toți sunt încântați să lucreze, m-am simțit deplasat. Nu am înțeles rolul în care m-am găsit”, a scris Page.

„În primele două săptămâni ale filmului, am glumit că voi fi reformat cu Keira Knightley. Era pe bună dreptate”, a adăugat el.

Leonardo DiCaprio, Elliot Page în filmul Inception. Elliot poartă o haină roșie, Leonardo poartă o haină albastră, cu bluză gri.
Filmul Inception e considerat unul dintre cele mai bune lansate în ultimele decenii / Profimedia

Page a filmat Inception cu peste un deceniu înainte de a trece prin tranziția de gen și cu ani înainte să spună publicului că este atras de femei. El s-a referit la asta drept un timp „haotic”.

Reclamă

„Corpul meu a adunat emoțiile, senzațiile, dorințele și nevoile neexaminate. Propoziții ușoare pregătite în creierul meu erau blocate”, a scris el.

„Mi-au fost vizibile, scrise, am auzit vocea, dar gura mea a refuzat să coopereze.”

De asemenea, în memoriile lui Page, intitulate Pageboy, actorul își amintește că a fost agresat verbal. Acesta spune că la o petrecere un actor de top i-a vorbit urât la două luni după ce s-a declarat gay.

Reclamă

El a spus că un actor, care era o „cunoștință”, i-a spus: „Nu ești gay. Asta nu există. Ți-e frică doar de bărbați. O să fac ceva ca să te fac să realizezi că nu ești gay”.

Cu ce femei celebre s-a iubit Elliot Page

Reclamă

Page a mai susținut că el și Olivia Thirlby „au început să facă sex tot timpul” după o sesiune intensă de makeout în timp ce filmau producția din 2007.

De asemenea, el a susținut că a avut o relație secretă cu colega actriță Kate Mara în timp ce aceasta se întâlnea cu Max Minghella.

Într-un fragment pentru People, Page a scris că Mara a fost „prima persoană de care s-a îndrăgostit după ce mi s-a frânt inima”. El a menționat că actrița „avea un iubit la acea vreme, minunatul și talentatul Max Minghella”.

Cu toate acestea, el a spus că Minghella i-a susținut să-și exploreze sentimentele. „Nu m-am gândit niciodată că aș putea fi îndrăgostit de doi oameni, dar acum știu că pot”, a spus Page că i-a mărturisit Mara.

Nu rata nici cele mai bune seriale de dragoste din ultimii ani. Producții pe care nu trebuie să le ratezi.

Page s-a declarat gay în 2014. La vremea respectivă, actorul a afirmat: „M-am săturat să mă ascund și m-am săturat să mint prin omisiune”. După trei ani de căsătorie, el și-a anunțat divorțul de coregrafa Emma Portner.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×