Reclamă

Christina Applegate a avut o apariție rară în Los Angeles. Actrița a ieșit în public pentru o ocazie specială

Deși viitorul carierei de actorie a Christinei Applegate este incert, este evident că munca ei din trecut merită sărbătorită. Christina Applegate a avut o apariție rară în Los Angeles. Actrița a ieșit în public pentru o ocazie specială.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 9 iunie 2023, 12:35

Vedeta, care a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în 2021 și a fost foarte deschisă cu privire la luptele ei în timp ce trăia cu această tulburare, și-a făcut o apariție rară la un eveniment din industrie la care a fost onorată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Applegate a avut o apariție rară în Los Angeles

Applegate a participat la Variety’s TV FYC Fest. Ea a pozat pentru fotografii cu prietenua și fosta ei colegă Jean Smart. Actrița de 71 de ani a interpretat personajul lui Applegate, mama lui Sam, în sitcomul Samantha Who? la sfârșitul anilor 2000, un rol care i-a adus și un Premiu Emmy.

La eveniment, Smart i-a oferit lui Applegate Premiul Legacy 2023 TV Fest. În timp ce a primit premiul, actrița a vorbit puțin despre cariera ei și dacă va juca sau nu din nou în viitor.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Christina Applegate, pe un scaun, îmbrăcată în negru, fotografiată în timp ce vorbește la un microfon
Applegate a participat la Variety’s TV FYC Fest / Profimedia Images
Reclamă

Applegate a spus cu emoție în gals: „Îți mulțumesc pentru susținere și înțelegere în timp ce călătoresc prin această nouă parte a vieții mele, fără să știi dacă voi mai continua să acționez. Nu știu dacă pot. Mi-ar plăcea, mi-e dor. Îmi este atât de dor. Doar că nu știu, ca o luptă zilnică de a merge. Dar sunt atât de fericit că am încheiat-o cu un spectacol ca Dead To Me”.

Ce spune Applegate despre diagnosticul său

Applegate a declarat anterior că a primit diagnosticul de scleroză multiplă în timp ce filma cel de-al treilea și ultimul sezon al comediei cu Linda Cardellini.

Reclamă

În timp ce platforma de streaming pentru care lucra s-a oferit să încheie producția mai devreme, Applegate a continuat să finalizeze proiectul pentru ea și fani.

Vedeta în vârstă de 51 de ani a mărturisit faptul că a luat în considerare retragerea din lumea filmului. Boala cu care se confruntă o pune tot mai mult într-o situație dificilă. Vedeta se luptă deja de câțiva ani cu acest diagnostic, scriu publicațiile internaționale.

Christina Applegate și-a anunțat diagnosticul de scleroză multiplă în anul 2021. Aceasta a făcut atunci o postare pe contul său personal de Twitter. Vedeta internațională a încercat să-și continue cariera, însă problemele de sănătate pare că sau agravat în ultima perioadă.

În ultimul timp, Applegate a avut mai multe cuvinte emoționante la adresa fiicei sale: „Cea mai importantă persoană din această lume este fiica mea. Ești mai mult decât știi tu. Ești o persoană atât de bună și de frumoasă. Sunt binecuvântată zilnic să mă trezesc și să te pot duce la școală. Îți mulțumesc că mi-ai fost alături în tot acest timp”.

Actrița a fost nevoită de-a lungul timpului să se folosească de un baston sau de un scaun cu rotile pentru a se putea deplasa.

„Am fost diagnosticată în timp ce lucram. Am sunat pe toată lumea să anunț”, a spus ea în trecut.

Actrița încearcă să treacă peste provocările aduse de boala sa și să fie o femeie puternică pentru familia sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×