Reclamă

Selma Blair a trăit 40 de ani fără să primească diagnosticul corect. Actrița suferă de scleroză multiplă

Selma Blair susține că a trăit 40 de ani fără să primească diagnosticul corect. Actrița internațională ar fi avut simptome care să indice că suferă de scleroză multiplă încă din copilărie. Cu toate acestea, ea a primit diagnosticul abia în anul 2018. După multe momente dificile, Selma a vorbit public în fața admiratorilor săi.

Publicat: 21 aprilie 2023, 12:07

Viața nu a fost deloc ușoară pentur Selma, mai ales în perioada copilăriei. Actrița și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi din lumea întreagă. Aceasta a povestit despre modul în care s-a schimbat viața sa de când a reușit să primească un diagnostic concludent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selma Blair a trăit 40 de ani fără să primească diagnosticul corect

Actrița în vârstă de 50 de ani a fost diagnosticată cu o boală autoimună în anul 2018. Publicația People redactează că boala sa a fost în remisie din 2021. Selma a vorbit într-un interviu sincer despre modul în care a trăit 40 de ai fără să știe că suferă de scleroză multiplă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Selma Blair, la petrecerea după Premiile Oscar 2019, într-o rochie elegantă, sprijinită în baston
Selma Blair este o femeie puternică cu toate că în ultimul timp viața ei a fost cu suișuri și coborâșuri / Getty Images

Blair își amintește că a experimentat simptomele sclerozei multiple de la vârsta de șapte ani. Vedeta își amintește că uneori își pierdea capacitatea de a-și controla piciorul stâng, iar uneori avea probleme din cauza controlului asupra vezicii urinare.

Reclamă

De multe ori a fost etichetată ca fiind o persoană care ”caută atenție”, iar mulți medici ar fi refuzat să o mai primească la control. Vedeta își mai amintește că obișnuia să se trezească în toiul nopții și să înceapă să râdă isteric. La maturitate aceste episoade au persistat, însă râsul s-a transformat în episoade lungi de plâns.

”Am crezut mereu că sunt o persoană extraordinar de sensibilă. Arătam ca o fată normală pentru cei mai mulți, dat nu funționam cum trebuie emoțional. Simptomele mele s-au agravat pe măsură ce a trecut timpul, însă nimeni nu mi-a putut pune diagnosticul corect până în anul 2018”.

Actrița Selma Blair susține că medicii au îndemnat-o să-și ascundă diagnosticul. Mulți s-au temut că vedeta nu va mai avea de lucru dacă se va afla că suferă de scleroză multiplă.

Reclamă

Cum s-a schimbat viața actriței după ce a primit diagnosticul corect

Selma blair susține că a primit diagnosticul potrivit abia după 40 de ani de întrebări și momente de anxietate. Actrița spune că au existat multe momente în care s-a simțit ”copleșită” de emoții, mai ales după ce a aflat cu ce boală se confruntă.

”Mi se întâmpla uneori să stau pe o  canapea și să mă trezesc. De multe ori leșinam și nu aveam idee unde mă aflu atunci când mă trezeam”.

”M-am îngrijorat încă de la început și mulți s-au temut că îmi voi pierde locul de muncă. De cele mai multe ori îmi lipsea coordonarea și aveam un fel de blocaj. Mă izolam în rulota mea pe platourile de filmare când astfel de lucruri se întâmplă. Eram terifiată de faptul că s-ar putea afla”.

De când a decis să vorbească despre boala sa, Blair susține că se simte mult mai bine. Aceasta reușește să-i motiveze pe cei care suferă de scleroză multiplă să meargă mai departe.

Actrița spune că a îmbrățișat complet această călătorie. Vedeta se bucură de o comunitate impresionant de oameni care suferă de această boală și care se susțin reciproc.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×