Reclamă

Brooke Shields spune că regizorul filmului „Laguna Albastră” a contactat-o după lansarea documentarului ei „Pretty Baby: Brooke Shields”

Brooke Shields spune că regizorul filmului Laguna Albastră a contactat-o după lansarea documentarului ei „Pretty Baby: Brooke Shields”. Actrița a mărturisit că aceasta i-a spus că „dorește să discute” după lansarea filmului.

Publicat: 13 aprilie 2023, 8:05

În timpul apariției actriței la The Drew Barrymore Show, Shields, în vârstă de 57 de ani, a declarat gazdei Drew Barrymore că Randal Kleiser, care a regizat și produs The Blue Lagoon din 1980, "mi-a dat un apel" în zilele de după difuzarea noul ei documentar "Pretty Baby: Brooke Shields".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brooke Shields spune că regizorul filmului Laguna Albastră a contactat-o

„I-am văzut numele pe telefon. M-am întrebat ce fac. Am lăsat să intre mesageria vocală pentru că aș fi vrut să văd care este tonul”, i-a spus actrița lui Barrymore, în vârstă de 48 de ani. Gazda emisiunii a întrebat-o dacă regizori bărbați ai primele filme în care a jucat au contactat-o după difuzarea documentarului.

„Vrea să discute, nu știu despre ce. Nu am chef să aduc din nou nimic la lumină”, a mai continuat vedeta.

Documentarul lui Shields pune în lumină experiențele ei în industria filmului la o vârstă fragedă. Rolul ei din Laguna albastră a primit atenție în special pentru prezentarea unei relații sexuale între personajele interpretate de Shields, care avea 15 ani la momentul filmărilor, și colegul ei, Christopher Atkins.

Brooke Shields, într-o ținută colorată cu trenă, la premiera documentarului ei
Actrița din Laguna Albastră a îmbrăcat o jachetă Carolina Herrera cu o trenă în dungi colorate pe covorul roșu / Profimedia Images
Reclamă

„A fost vorba despre acești bărbați care aveau nevoie de mine să încadrez într-o anumită categorie pentru a le scoate povestea la lumină. Nu a fost niciodată despre mine”, a spus Shields despre cariera ei timpurie în timpul apariției ei la Drew Barrymore Show.

„Nu m-a protejat nimeni”, a adăugat ea. „A fost distractiv și iubitor uneori. Dar doar am fost acolo, am fost un pion, am fost o piesă, am fost o marfă”.

Ce a vrut Brooke Shields să scoată la lumină cu documentarul ei

Reclamă

Documentarul în două părți Pretty Baby urmărește viața lui Shields din copilăria ei, lucrând pentru filme controversate precum „Pretty Baby” și „The Blue Lagoon”.

Shields a spus recent pentru People că a fost agresată sexual de un director influent de la Hollywood la 20 de ani. E o experiență despre care a spus că „mi-a luat mult timp să o procesez” înainte de lansarea documentarului.

„Sunt mai supărată acum decât eram în stare să fiu atunci. Dacă ți-e frică, ești pe bună dreptate”, a spus ea. „Sunt situații înfricoșătoare. Nu trebuie să fie violenți pentru a fi înfricoșătoare”.

În ianuarie, actrița a declarat pentru The Hollywood Reporter că este încântată să spună povestea ei lumii.

„Incidentul asupra căruia se va concentra fără îndoială este de cinci minute în film. Mai sunt încă o oră și 45 de minute”, a spus Shields atunci. „Sunt atât de mândră că mă uit la munca mea. Îmi spun mereu că am reușit asta, am continuat să învăț și am continuat să cresc”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×