Reclamă

Brooke Shields spune că regizorul filmului „Laguna Albastră” a contactat-o după lansarea documentarului ei „Pretty Baby: Brooke Shields”

Brooke Shields spune că regizorul filmului Laguna Albastră a contactat-o după lansarea documentarului ei „Pretty Baby: Brooke Shields”. Actrița a mărturisit că aceasta i-a spus că „dorește să discute” după lansarea filmului.

Publicat: 13 aprilie 2023, 8:05

În timpul apariției actriței la The Drew Barrymore Show, Shields, în vârstă de 57 de ani, a declarat gazdei Drew Barrymore că Randal Kleiser, care a regizat și produs The Blue Lagoon din 1980, "mi-a dat un apel" în zilele de după difuzarea noul ei documentar "Pretty Baby: Brooke Shields".

Brooke Shields spune că regizorul filmului Laguna Albastră a contactat-o

„I-am văzut numele pe telefon. M-am întrebat ce fac. Am lăsat să intre mesageria vocală pentru că aș fi vrut să văd care este tonul”, i-a spus actrița lui Barrymore, în vârstă de 48 de ani. Gazda emisiunii a întrebat-o dacă regizori bărbați ai primele filme în care a jucat au contactat-o după difuzarea documentarului.

„Vrea să discute, nu știu despre ce. Nu am chef să aduc din nou nimic la lumină”, a mai continuat vedeta.

Documentarul lui Shields pune în lumină experiențele ei în industria filmului la o vârstă fragedă. Rolul ei din Laguna albastră a primit atenție în special pentru prezentarea unei relații sexuale între personajele interpretate de Shields, care avea 15 ani la momentul filmărilor, și colegul ei, Christopher Atkins.

Brooke Shields, într-o ținută colorată cu trenă, la premiera documentarului ei
Actrița din Laguna Albastră a îmbrăcat o jachetă Carolina Herrera cu o trenă în dungi colorate pe covorul roșu / Profimedia Images
Reclamă

„A fost vorba despre acești bărbați care aveau nevoie de mine să încadrez într-o anumită categorie pentru a le scoate povestea la lumină. Nu a fost niciodată despre mine”, a spus Shields despre cariera ei timpurie în timpul apariției ei la Drew Barrymore Show.

„Nu m-a protejat nimeni”, a adăugat ea. „A fost distractiv și iubitor uneori. Dar doar am fost acolo, am fost un pion, am fost o piesă, am fost o marfă”.

Ce a vrut Brooke Shields să scoată la lumină cu documentarul ei

Reclamă

Documentarul în două părți Pretty Baby urmărește viața lui Shields din copilăria ei, lucrând pentru filme controversate precum „Pretty Baby” și „The Blue Lagoon”.

Shields a spus recent pentru People că a fost agresată sexual de un director influent de la Hollywood la 20 de ani. E o experiență despre care a spus că „mi-a luat mult timp să o procesez” înainte de lansarea documentarului.

„Sunt mai supărată acum decât eram în stare să fiu atunci. Dacă ți-e frică, ești pe bună dreptate”, a spus ea. „Sunt situații înfricoșătoare. Nu trebuie să fie violenți pentru a fi înfricoșătoare”.

În ianuarie, actrița a declarat pentru The Hollywood Reporter că este încântată să spună povestea ei lumii.

„Incidentul asupra căruia se va concentra fără îndoială este de cinci minute în film. Mai sunt încă o oră și 45 de minute”, a spus Shields atunci. „Sunt atât de mândră că mă uit la munca mea. Îmi spun mereu că am reușit asta, am continuat să învăț și am continuat să cresc”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
2
Fată frumoasă cu părul lung stă într-un câmp cu flori cu o pălărie în mână
Horoscop
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie, este necesar să citești horoscopul de mai jos. Fiecare are o emoție diferită și ne ajută să ne menținem spiritul...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023 aduce nennumărate surprize pentru nativii din zodiac. Energia se va simți mult mai diminuată în a doua jumătate a lunii, atunci când...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat pentru a ilustra una dintre cele patru zodii care sunt atente la curățenie
Horoscop
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată obsesie pentru ordine și disciplină. Pentru ei o locuință dezorganizată devine un adevărat coșmar, mai ales dacă lucrurile nu sunt...
5
Un congelator în care se află mai multe pungi cu legume congelate
Sănătate
Cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Nutriționiștii avertizează cu privire la consumul lor
Nutriționiștii au dezvăluit cât de sănătoase sunt alimentele congelate. Noi studii arată beneficiile acestora, dar și contraindicații privind consumul lor. La fel ca orice alte produse, alimentele congelate ar trebui consumate cu măsură. Alimentele...
PARTENERI
×