Reclamă

Vedete care sunt mai înalte în viața reală decât la televizor. Cine sunt femeile care impresionează cu statura lor

Celebritățile de la Hollywood reușesc să impresioneze de fiecare dată când apar în fața camerelor de filmat. Cu toate acestea, imaginile sunt de multe ori înșelătoare. Iată o listă cu vedete care sunt mai înalte în viața reală decât la televizor.

Publicat: 25 iunie 2022, 6:48

Ele sunt femeile care reușesc să impresioneze prin frumusețea și talentul  lor. Chiar dacă au ă înălțime impresionantă, aceste vedete au învățat să o folosească în avantajul lor. De la modele la actrițe, aceste femei sunt un exemplu de putere și încredere în sine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedete care sunt mai înalte în viața reală decât la televizor

Femeile din lista pe care am alcătuit-o impresionează prin frumusețe și unicitate. Talentul lor nu poate fi contestat, iar acestea dovedesc cu fiecare apariție că își merită locul în topul domeniilor în care profesează. Am ales câteva actrițe celebre, modele, dar și cântărețe care sunt mult mai înalte în viața reală decât a-i putea să le percepi atunci când le vezi la televizor.

Gigi Hadid

Gigi Hadid este una dintre cele mai apreciate vedete din lumea modei. Blondina se bucură de o comunitate de peste 48 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale și trăiește o viață extraordinară din cariera pe care și-a construit-o ca model.

Gigi Hadid îmbrăcată într-o rochie albă în timp ce pozează pe covorul roșu la Met Gala 2021
Fotomodelul în vârstă de 27 de ani are o înălțime impresionantă de 1.80 m / Getty Images
Reclamă

Deși aparițiile sale sunt impecabile, puțini știu care este înălțimea reală a fotomodelului. Fotomodelul în vârstă de 27 de ani are o înălțime impresionantă de 1.80 m. Nu este de mirare faptul că este una din cele mai căutate modele la prezentările de modă ale brandurilor celebre. Fostul său partener, Zayn Malik, era mai mic ca aceasta și măsura doar 1.75 m.

Brooke Shileds

Brooke Shields se află pe lista de vedete care sunt mai înalte în viața reală decât la televizor. Ea a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă. Actrița avea doar 12 ani atunci când a pășit pentru prima dată în fața camerelor de fotografiat. Rolul său din Pretty Baby i-a adus un real succes. Încă de la începutul carierei a fost apreciată pentru frumusețea sa ieșită din comună.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu vedetele înalte în Galeria Foto!

Brooke Shileds, fotografie într-o rochie portocalie, la un eveniment monden
Brooke Christa Shields s-a născut pe data de 31 mai 1965, în Manhattan, New York / Profimedia Images

Vedeta este actriță și model, iar acest lucru se datorează și înălțimii sale impresionante. Vedeta în vârstă de 57 de ani măsoară nici mai mult, nici mai puțin de 1.83 m. Fiicele acesteia, Rowan și Grier par deja să-i calce pe urme și să-i moștenească înălțimea de invidiat.

Nicole Kidman

Vedeta din Moulin Rouge impresionează de fiecare dată atunci când apare pe covorul roșu. Kidman se face remarcată datorită talentului său, dar și a staturii impresionante. Fosta soție a lui Tom Cruise  măsoară 1.79 m.

Nicole Kidman îmbrăcată cu o rochie albastră din satin cu o pană de paun pe umăr.
Nicole Kidman la Globurile de Aur în 2005 / Profimedia Images

În ciuda înălțimii impresionante, aceasta nu renunță niciodată al tocuri. Vedeta adoră să-și pună în valoare silueta de invidiat și picioarele lungi. Chiar dacă pe marile ecrane este dificil să-ți dai seama de acest aspect, atunci când este întâlnită pe covorul roșu, Nicole pare să-i  întreacă pe cei mai mulți actori cu înălțimea sa.

Kendall Jenner

Kendal Jenner se află pe lista de vedete care sunt mai înalte în viața reală decât la televizor. Ea s-a făcut remarcată de-a lungul timpului datorită frumuseții sale. Modelul în vârstă de 26 de ani se bucură în prezent de aprecierea brandurilor celebre. Aceasta și-a început cariera de model în anul 2014.

Kendall Jenner într-o rochie minnie cu paiete, roșie, în timp ce merge la petrecerea dată după evenimentul Met Gala 2021
Rochia a avut atașată în spate o trenă superbă care au făcut-o pe Kendall să pară desprinsă din imaginea plină de glamour de la Hollywood-ul anilor 50 / Profimedia Images

În anul 2018 Forbes spunea că este deja una dintre cele mai bine plătite modele din întreaga lume. Kendall a știut cum să-și pună frumusețea în valoare și să profite de acest lucru. Vedeta în vârstă de 26 de ani măsoară 1.79 m și rareori este văzută fără tocuri. Sora sa mai mică, Kylie Jenner, are o înălțime de doar 1.68 m.

Adele

Adele se află pe lista de vedete care sunt mai înalte în viața reală decât la televizor. Cântăreața are o înălțime impresionantă de 1.75 m. Cântăreața impresionează de fiecare dată cu ținutele care îi pun în evidență noua siluetă.

Adele, într-o rochie lungă, neagră, la Brit Awards 2022
Aadele și-a făcut apariția pe covorul roșu de la BRIT Awards 2022 cu un inel masiv cu diamant de la Lorraine Schwartz / Profimedia Images

De când a reușit să piardă în greutate acesta a ales să poarte ținute tot mai îndrăznețe. Vedeta a fost surprinsă într-o fustă scurtă la una din întâlnirile recente cu iubitul său, Rich Paul.

Blake Lively

Blake Lively și soțul său, Ryan Reynolds, formează unul din cele mai apreciate cupluri de la Hollywood de la acest moment. Chiar dacă atunci când se află în compania soțului său, Blake, pare mult mai scundă, în realitate lucrurile stau complet diferit.

Blake Lively într-o rochie în culori pastel alături de soțul său, Ryan Reynolds
Blake Lively a impresionat într-o rochie superbă creată de designerii de la Versace / Profimedia Images

Actrița în vârstă de 34 de ani o înălțime de 1.78 m atunci când nu poartă tocuri. Soțul său, Ryan, are o înălțime impresionantă de 1.88 m, motiv pentru care de multe ori soția sa pare mult mai scundă decât este în realitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×