Reclamă

Isla Fisher a atras toate privirile la G’Day AAA Arts Gala. Soția lui Sacha Baron Cohen a purtat o rochie lungă cu șliț adânc

Isla Fisher a atras toate privirile la G’Day AAA Arts Gala. Evenimentul celebrează prietenia dintre America și Australia, precum și contribuțiile artistice aduse de vedete din fiecare țară. Desfășurată la Los Angeles, la gala din 2022 au participat Isla Fisher, Brian Grazer, Ron Howard și Tushar Apte.

Publicat: 14 iunie 2022, 10:21

Cu această ocazie, actrița australiană a sosit pentru a-și accepta premiul pentru excelență în arte la JW Marriott LA LIVE într-o rochie din mătase albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ținuta sa a fost compusă dintr-un corset structurat și o fustă drapată. Șlițul până la coapsă a adăugat un element îndrăzneț look-ului lui Fisher.

Isla Fisher a atras toate privirile la G’Day AAA Arts Gala

Fisher și-a completat ținuta cu cercei strălucitori și o brățară cu diamante. Deși nu este văzută cu el pe covorul roșu, vedeta „Confessions of a Shopaholic” a purtat și un clutch din satin crem cu multe cristale.

La capitolul încălțări, soția lui Borat a ales tocuri Jimmy Choo argintiu metalic. Perechea strălucitoare avea bretele peep-toe în față și tocuri stiletto cu o înălțime de cel puțin 10 cm. Curelele de la glezne erau și ele realizate din cristale strălucitoare, adăugând și mai multă glamour ținutei lui Fisher.

Sandalele alese au făcut-o pe Fisher să pară mult mai înaltă. Acest lucru i-a pus și mai bine silueta în evidență.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Isla Fisher, fotografie portret pe covorul roșu
Isla Fisher a atras toate privirile la G’Day AAA Arts Gala / Getty Images

Tocurile metalice precum cele ale lui Fisher sunt la mare căutare în acest sezon. Perechile în nuanțe aurii și argintii au devenit cele mai uzuale, datorită tonurilor lor versatile. Astfel de încălțări au o capacitate unică de a face orice ținută să fie glam.

Reclamă

Pe lângă Fisher, vedete precum Dakota Fanning, Olivia Culpo și Charli D’Amelio au purtat în ultimele săptămâni sandale strălucitoare de la Tom Ford, Rene Caovilla și Femme LA.

Ce face Isla Fisher când nu e la evenimente

Stilul lui Fisher pe și în afara covorului roșu este adesea plin de farmec. Vedeta „Wedding Crashers” îmbracă adesea rochii de Alex Perry, Zuhair Murad și Dior, printre alte etichete de top în timpul sezonului de premiere. Când vine vorba de pantofi, ea poate fi văzută în pantofii cu platformă de la Christian Louboutin.

Poartă adesea și sandalele cu bretele de la Stuart Weitzman și Jimmy Choo. Pentru look-ul ei în afara evenimentelor, Fisher preferă pantofii mai puțin formali, dar cu tocuri înalte. Adoră cizmele AGL și pantofii cu platformă de la Stella McCartney, scrie msn.com.

Atunci când nu are proiecte de onorat, vedeta petrece foarte mult timp alături de soțul și copiii săi. Sacha Baron Cohen se poate mândri cu o soție superbă. Isla lucrează intens în sala de sport pentru a avea o siluetă de invidiat. Isla și Cohen trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată încă din anul 2002 la o petrecere din Sydney.

La doar doi ani după ce s-au cunoscut, Isla și Cohen au știut că trebuie să-și ducă relația la următorul nivel. Aceștia s-au logodit, iar nunta au făcut-o mult mai târziu, în 2010, la Paris.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×