Reclamă

Brooke Shields s-a pozat fără machiaj. Cum arată chipul actriței la 56 de ani

Brooke Shields este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La vârsta de 56 de ani aceasta continuă să impresioneze cu frumusețea și eleganța sa. De data aceasta, vedeta a decis să le ofere admiratorilor săi câteva sfaturi privind rutina sa de frumusețe. Acesta a fost și motivul pentru care Brooke Shields s-a pozat fără machiaj.

Publicat: 8 martie 2022, 12:57 / Actualizat: 31 mai 2022, 12:13

Brooke Shields a fost în atenția presei de la o vârstă foarte fragedă. Aceasta și-a început cariera încă din adolescență, motiv pentru care a fost nevoită să fie foarte atentă cu produsele pe care le aplică pe chipul său. Pentru Vogue Magazine, Shields a realizat un videoclip în care a detaliat ce a învățat de-a lungul timpului despre îngrijirea tenului, dar și cum reușește să-și păstreze chipul fără imperfecțiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brooke Shields s-a pozat fără machiaj

Brooke Shields este un simbol al frumuseții și nu se teme să se expună pe internet naturală. Vedeta în vârstă de 56 de ani le-a oferit fanilor săi o privire de ansamblu asupra rutinei sale de îngrijire. De data aceasta, actrița a povestit mai multe despre cum reușește să-și îngrijească pielea, dar și despre greșelile pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Vezi mai multe imagini cu Brooke Shields în Galeria Foto!

În videoclipul postat pe rețelele sociale, Shields apare complet nemachiată. Aceasta începe prin a-și curăța fața cu ajutorul unui cleanser blând anti îmbătrânire. Actrița a mărturisit că obișnuia să nu fie atentă la cleanserul pe care îl folosește. În timp și-a dat seama că elasticitatea pielii sale nu mai este la fel,motiv pentru care a decis să opteze pentru un cleanser care să fie blând cu tenul său.

Reclamă

Imediat după curățare aceasta și-a aplicat un ser. Ulterior actrița și-a pus două eye patches pentru a reduce roșeața și cearcănele din jurul ochilor. Următorul pas a constat în aplicarea unei creme hidratante. La fel ca multe alte vedete care și-au dezvăluit rutina de îngrijire a tenului, Shields a declarat că nu uită niciodată să-și aplice creme cu protecție solară. Jennifer Lopez și Angelina Jolie sunt alte două personalități care folosesc cu regularitate un SPF pe tenul lor.

”Am fost un model de când eram foarte mică. Nu am fost niciodată atentă la produsele de makeup pe care le folosesc. Nu am știut niciodată cum ar trebui să-mi fac machiajul singură pentru că de cele mai multe ori îl făcea o altă persoană pentru mine. De-a lungul timpului mi-am dat seama că mai puțin înseamnă mai mult. Aceasta este strategia mea când vine vorba de a alege look-ul ideal.”

Fanii s-au bucurat să vadă că Brooke Shields s-a pozat fără machiaj. Aceștia au complimentat-o pe actriță în secțiunea de comentarii și i-au mulțumit pentru explicațiile pe care le-a oferit de-a lungul videoclipului, scrie publicația Shefinds.com

Reclamă

Cum reușește Brooke Shields să aibă o siluetă de invidiat

Brooke Shields nu se bucură doar de o frumusețe remarcabilă la 56 de ani, ci și de o siluetă de invidiat. Actrița postează deseori imagini în ținute sexy pe contul său personal de Instagram. Vedeta nu se sfiește să-și afișeze trupul perfect. De altfel, de-a lungul timpului ea a împărtășit prin intermediul rețelelor sociale modul în care reușește să se mențină în formă, dar și obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat de-a lungul timpului.

Actrița de la Hollywood spune că face deseori antrenamente cu ajutorul unui antrenor personal. După ce a suferit o operație la genunchi în 2018 aceasta a devenit mult mai atentă la mișcarea zilnică. De cele mai multe ori, actrița alege exerciții de fitness și evită să ridice foarte multe greutăți. Actrița spune că secretul frumuseții sale vine din interior. Faptul că este fericită și împlinită o face să strălucească la 56 de ani.

De-a lungul timpului vedeta a fost admirat pentru frumusețea sa naturală. Brooke și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă, însă a fost întotdeauna atentă la modul în care se afișează public. Ceea ce îi aduce în prezent fericirea este familia sa. Actrița este căsătorită cu Chris Henchy din anul 2001 și au împreună două fete superbe, Rowan și Grier.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×