Brooke Shields e mândră de fiica sa. Tânăra a îmbracăt rochia mamei sale la balul de absolvire

Brooke Shields e mândră peste măsură de fiica sa cea mare. Rowan a ales să-și surprindă mama și a purtat o rochie elegantă pe care însăși actrița a ales-o în cadrul Galei Globurilor de Aur din 1998. Tânăra a avut o apariție remarcabilă pentru balul de absolvire.

Publicat: 8 iunie 2021, 7:05 / Actualizat: 7 iunie 2021, 15:12

Rowan Shields a devenit o domnișoară în toată regula. Aceasta și-a surprins mama cu ținuta pe care a ales s-o poarte pentru balul de absolvire. În vârstă de 56 de ani, Brooke Shields a avut șansa să-și vadă imagine în oglindă prin intermediul fiicei sale. După ce a avut o apriție impresionantă în 1998, rochia sa roșie a avut șansa să fure inimile tuturor la mai bine de 20 de ani de la prima purtare.  

Brooke Shields e mândră de fiica sa

Brooke Shields e cu siguranță mândră de fiica sa. Tânăra în vârstă de 18 ani a absolvit liceul și a ales o rochie foarte specială pentru mama sa. Rowan a purtat o rochie roșie elegantă care a furat privirile tuturor.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cu o astfel de apariție, părinții ei nu pot fi decât mândri de frumusețea sa. De altfel, tânăra seamănă ca o picătură de apă cu mama sa. Cele două au imortalizat momentul special într-o fotografie pe care Brooke a făcut-o publică pe contul personal de Instagram.

Îmbrăcată într-o bluză albă și o pereche de pantaloni în aceași culoare, Brooke Shields și-a ținut în brațe fiica în vârstă de 18 ani. Cele două seamănă izbitor de mult, iar acest lucru nu a putut trece neobservat. Pare că vârsta e doar un număr pentru frumoasa actriță care nu pare să fi simțit problemele trecerii timpului.

De altfel, Rowan i-a oferit ocazia să-și revadă imaginea în oglindă din tinerețe. Rochia mamei sale i-a complimentat perfect silueta sculptată. Brooke Shields e mândră de fiica sa Rowan și nu-și ține niciodată sentimentele ascunse. Brooke nu și-a putut stăpânii emoțiile și a postat o descrire plină de căldură alături de fotografia care a făcut înconjurul internetului.

Am crezut că a fost o seară specială când am fost nominalizată pentru un Glob de Aur și am purtat această rochie în 1998, dar nimeni și nimic nu m-a pregătit să-mi văd fiica purtând această rochie pentru balul său de absolvire. Sunt o mamă mândră!

– Brooke Shields

Brooke Shields e mândră de fiica sa și nu se teme să recunoască acest lucru cu fiecare ocazie. De altfel, aceasta a povestit în repetate rânduri despre puterea pe care i-o oferă fiicele sale. Într-un interviu pe care l-a acordat, actrița a susținut faptul că fiicele sale sunt mult mai mature decât ele în tinerețe.

Brooke Shields este o mamă model

Brooke Shields e mândră de fiica sa și de apariția pe care a avut-o la balul de absolvire. Rowan a moștenit frumusețea mamei sale și a profitat din plin de acest lucru. Rochia pe care actrița a purtat-o pe covorul roșu în 1998 i s-a potrivit perfect fiicei acesteia și i-a complimentat trupul armonios. Artista și-a mărturisit sentimentele sincere pe care le poartă față de fata ei cea mai mare.

Brooke Shields într-o rochie roșie pe covorul roșu din cadrul Globurilor de Aur din 1998 unde a fost nominalizată pentru rolul din seria Suddenly Susan
Actrița a ales atunci să se asorteze covorului roșu cu o rochie superbă fără bretele / Getty Images

La Gala Globurilor de Aur din 1998 actrița a fost nominalizată pentru rolul interpretat în seria Suddenly Susan. Actrița a ales atunci să se asorteze covorului roșu cu o rochie superbă fără bretele care să-i pună în evidență trupul. Pentru a-și completa ținuta a purtat o eșarfă roșie peste umeri și un ruj superb în aceași culoare. De atunci au trecut mai bine de 20 de ani, însă timpul nu pare să-și fi pus amprenta asupra artistei.

Brooke Shields este mândră de alegerea făcută de fiica sa. Rochia roșie împrumutată de Rowan i s-a potrivit perfect. În plus, se vede că tânăra a studiat atent atitudinea mamei sale. În fotografia postată pe contul personal de Instagram al actriței, fiica sa Rowan a pozat într-o poziție asemănătoare cu a mamei sale pe covorul roșu.

Deși Brooke Shields a declarat de mai multe ori că s-a simțit stânjenită de postura ta atletică, fiicele sale par extrem de încrezătoare. Potrivit unui interviu pe care l-a oferit pentru publicația PEOPLE fiicele sale sunt „mult mai încrezătoare în propriul corp” decât a fost ea în tinerețe, iar acest lucru nu face decât să o bucure.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer LOpez, într-o emisiune televizată / Getty Images
Divertisment
Jennifer Lopez, surprinsă într-o ținută lejeră, la cumpărături. Ce a purtat vedeta care nu își arată vârsta
Jennifer Lopez a fost surprinsă într-o ținută lejeră, în timpul unei ieșiri la cumpărături, în Beverly Hills, alături de fiica ei de 13 ani, Emme. Cântăreața și actrița, în vârstă de 51 de ani,...
2
Madison LeCroy, fotografiată în timp ce se afla prin Zoom, la o emisiune tv
Divertisment
Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben Affleck. Ce a spus frumoasa blondină
Despre frumoasa blondină s-a scris mult în ultimul timp. Chiar dacă a oferit doar scurte declarații despre relația ei cu Alex Rodriguez, recent Madison LeCroy și-a spus părerea despre relația dintre JLo și Ben...
3
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la filmările unui videoclip, în 2002, în timp ce se țin de mână
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Imaginile care confirmă povestea lor de dragoste
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în public. Cei doi nu și-au confirmat încă relația în mod oficial. Acest gest tandru face însă mai mult decât o mie de cuvinte. Povestea lor de...
4
Elvis Presley și Priscilla Presley, îmbrăcați în mire și mireasă, la nunta lor, în 1967
Divertisment
Cum s-a schimbat chipul Priscillei Presley. Fosta soție a lui Elvis Presley a apelat la operațiile estetice
Priscilla Presley, în vârstă de 76 de ani, avea doar 15 ani când l-a cunoscut pe bărbatul cu care s-a căsătorit opt ​​ani mai târziu, Elvis Presley. Pentru a opri efectele trecerii timpului, vedeta...
5
Beyonce și Jay-Z, apropiați, la un eveniment NBA
Divertisment
Beyonce a strălucit alături de Jay-Z. Cum s-a îmbrăcat artista pentru un eveniment sportiv
Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai sudate cupluri de celebrități. Cei doi au rar apariții în public și preferă să-și trăiască viața de cuplu departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, cei...
PARTENERI
×