Reclamă

Bar Refaeli a împlinit 36 de ani. Imagini din copilărie cu faimosul model

Bar Refaeli a împlinit 36 de ani. Acesta este un fotomodel de origine israeliană, care a cochetat de-a lungul timpului și cu actoria. Femeia a devenit cunoscută în anul 2009, după ce a pozat pe coperta unei reviste pentru bărbați. În anul 2012 a fost desemnată pe primul loc în topul Hot 100 al revistei Maxim.

Publicat: 4 iunie 2021, 7:57

Modelul s-a născut pe data de 4 iunie 1985. Părinții săi, Refaeli și Tzipi mai au încă trei copii, pe care i-au crescut la ferma de cai, proprietatea lor din Israel. Și mama lui Refaeli a fost un manechin celebru, recunoscută internațional pentru frumusețea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bar Refaeli a împlinit 36 de ani

Refaeli a început încă de bebeluș să apară în reclame, de la vârsta de 8 luni. Mai apoi, fascinată de această lume, la vârsta de 15 ani a început să apară în campanii pentru brand-uri de fashion și chiar a jucat în filme. După ce a cucerit mai multe podiumuri de modă ale lumii, în anul 2007, aceasta a pozat pentru Sports Illustrated Swimsuit Issue. Era pentru prima oară când un model de origine israeliană apărea pe coperta acestei reviste.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Bar Refaeli, imagine în costum de baie, verde, care lasă la vedere abdomenul lucrat
Bar Refaeli a devenit cunoscută în anul 2009, după ce a pozat pe coperta unei reviste pentru bărbați / Profimedia Images

În ceea ce privește viața amoroasă, Refaeli a avut o relație cu celebrul actor Leonardo DiCaprio. Povestea lor a început după ce s-au văzut la o petrecere în Las Vegas. Cei doi s-au despărțit însă în anul 2009, au încercat să reia legătura în 2010, dar în mai 2011 au încheiat definitiv orice fel de legătură. După ce s-a aflat de relația sa cu actorul, Bar Refaeli a fost rugată să renuțe la el. O organizație naționalistă israeliană a trimis o scrisoare publică în care i-a cerut lui Bar pentru binele generațiilor viitoare să nu se căsătorească cu un bărbat care nu este evreu. O cerere similară a primit și modelul israelian și Miss World, Linor Abargil.

Reclamă

Bar Refaeli a fost condamnată în 2020 la muncă în folosul comunității

Celebrul top-model a fost condamnat în anul 2020 de un tribunal din Tel Aviv la muncă în folosul comunității. Refaeli și mama sa, Tzipi, au fost acuzate de fraudă fiscală. În timp ce modelul a primit o sentință mai ușoară, mama sa a primit 16 luni de închisoare. Cele două au avut de achitat și o amendă în valoare de 730 000 de dolari.

Refaeli a fost acuzată de faptul că nu a declarat venituri în perioada 2009-2012. Modelul a spus atunci că nu a locuit în Israel în acea perioadă, dar tribunalul a adus dovezi și a demonstrat contrariul. Din documentele obținute de presă reiese că mama modelului a declarat proprietățile fiicei sale sub alte nume.

Reclamă

Bar Refaeli are trei copii

Modelul de origine israeliană a născut la începutul anului trecut al treilea copil. Bar Refaeli a adus pe lume o fetiță, fiind al treilea copil pe care modelul îl are cu omul de afaceri Adi Ezra. Un alt model celebru, apreciat pentru frumusețea sa este Naomi Campbell. Aceasta a anunțat recent că a devenit mamă, un detaliu despre care nimeni nu a știut până în momentul anunțului.

Bar Refaeli este căsătorită cu Adi Ezra din luna septembrie a anului 2015. Atunci când și-a adus pe lume micuța, modelul chiar a ținut să specifice că în trei ani și jumătate a cunoscut iubirea adevărată, prin prisma copiilor săi. Cei doi soți mai au împreună două fiice, Liv și Elle.

Bar Refaeli este unul dintre modelele Victoria’s Secret și este considerată una dintre cele mai frumoase femei ale lumii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×