Reclamă

Miranda Kerr nu este o persoană matinală. Care este rutina modelului australian

Miranda Kerr este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Fostul model la Victoria’s Secret a dezvăluit publicului cum reușește să-și mențină frumusețea și care este secretul din spatele ritualului său de dimineață. Contrar aparențelor Miranda Kerr a povestit fanilor că nu este deloc o persoană matinală, însă timpul a învățat-o cum să-și gestioneze sarcinile de zi cu zi.

Publicat: 26 mai 2021, 7:25

Deși Miranda Kerr nu este o persoană matinală, modelul recunoaște că face eforturi în fiecare dimineața pentru a se trezi înaintea copiilor săi. Rutina sa de îngrijire este completată întotdeauna de exerciții fizice, meditație și timp petrecut alături de familie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miranda are în spate un trecut fantastic în industria modelingului, însă aceasta nu s-a oprit doar aici. În prezent este mamă, model, antreprenor de succes și CEO al unei companii de cosmetice produse cu ingrediente naturale.

Chiar dacă o bună parte a carierei sale a fost construită pe frumusețea sa, modelul nu se teme să demonstreze oamenilor inteligența cu care a fost înzestrată. La vârsta de 38 de ani, fostul înger de la Victoria’s Secret pare că a găsit secretul tinereții.

Timpul nu și-a pus amprenta asupra trupului său armonios sau asupra chipului plin de lumină. Miranda Kerr recunoaște că nu este o persoană matinală, însă acest lucru nu a oprit-o niciodată din a-și forma o disciplină care să o scoată din zona de confort. La fel ca multe dintre colegele sale de breaslă, Miranda are câteva ritualuri de frumusețe de la care nu se abate.

Miranda Kerr nu este o persoană matinală

Modelul australian Miranda Kerr povestește că nu este o persoană matinală, cu toate acestea alarma sa sună în fiecare diminață la ora cinci. Aceasta încearcă să aibă un minim de șapte ore de somn în fiecare seară pentru a-și menține în armonie viața personală și profesională.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Miranda a învățat să facă toate aceste schimbări pentru cei trei copii ai săi. Femeia recunoaște că cei mici i-au schimbat complet viața, iar acest lucru nu poate decât să-i aducă și mai multă bucurie în suflet.

Reclamă

Să fiu sinceră, nu sunt o persoană matinală. Cu toate acestea, am învățat să îmbrățișez acest proces alături de cei trei copii.

– Miranda Kerr

Până ca cei mici să se trezească, Miranda trebuie să ducă la bun sfârșit o parte din sarcinile sale zilnice. De regulă modelul își îcepe ziua cu un antrenament sportiv, după care își face rutina de îngrijire a pielii. Ea a declarat că se simte mult mai motivată pe timpul zilei atunci când are puse în ordine toate sarcinile. Modelul preferă să facă acest lucru înainte ca micuții săi să se trezească.

Deși Miranda Kerr nu este o persoană matinală, până la ora șapte dimineața ea reușește să-și organizeze agenda. Când cei trei micuți se trezesc, modelul se ocupă personal de ei și are grijă să ia micul dejun împreună.

De la începutul pandemiei, aceasta a avut posibilitatea de a lucra mult mai des de acasă. Acest lucru i-a permis să petreacă mult mai mult timp alături de familie. Până seara la ora cinci, Miranda are grijă să-și finalizeze toate sarcinile profesionale pentru a se ocupa în continuare de cei mici. Modelul a povestit într-un interviu că cel mai mult se bucură atunci când le citește copiilor poveștile de seară.

Rutina zilnică a Mirandei Kerr

Primul lucru pe care îl face dimineață este să-și sărute soțul. Miranda Kerr este împreună cu Evan Spiegel încă din 2015 și împărtășesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt cunoscuți ca fiind unul dintre cele mai influente cupluri și reușesc să conducă împreună afaceri de succes.

Cu toate că modelul Miranda Kerr declară că nu este o persoană matinală, aceasta are grijă să-și înceapă ziua devreme. Înainte de fiecare antrenament îi place să servească un smoothie special care să-i ofere un boost de energie. În funcție de timpul care i-a rămas, modelul își face rutina de îngrijire personală și petrece câteva minute meditând.

Modelul are grijă să-și păstreze feminitatea prin momentele de răsfăț pe care și le oferă. În ciuda faptului că lucrează mai mult de acasă în această perioadă, modelul a recunoscut că nu renunță la ținutele elegante. Deși nu mai poartă la fel de des pantofi cu toc, Miranda Kerr nu poate să renunțe la aceștia chiar dacă se află acasă. Același lucru se întâmplă și în privința machiajului, pe care modelul nu se teme să și-l facă singură.

Miranda Kerr spune că nu este o persoană matinală și că rutina sa zilnică nu s-a schimbat foarte mult de când a început pandemia. Totuși, pentru a se destinde, obișnuiește să asculte un playlist special cu melodii hip hop sau country în timp ce face exerciții de respirație. Modelul a declarat că este important să-și păstreze echilibrul prin micile ritualuri pe care le adoptă.

După ce își pregătește micuții de culcare, Miranda își pune în ordine ultimele lucruri înainte de rutina de seară. Modelul a povestit într-un interviu că își așează întotdeauna pe noptieră un cristal roz de cuarț în formă de inimă. Modelul își petrece moemntele înainte de somn povestind alături de soțul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×