Reclamă

Devon Windsor și-a expus burtica de gravidă la plajă. Cum a fost fotografiat modelul în Miami

Devon Windsor și-a expus burtica de gravidă la plajă. Modelul Victoria’s Secret a dezvăluit recent sexul bebelușul ei, iar petrecerea a fost organizată în casa ei din Florida. Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare, dar și pe canalul oficial de Youtube al vedetei.

Publicat: 22 aprilie 2021, 7:30

Devon a fost fotografiată din toate unghiurile atunci când a apărut pe plajele din Miami. Aceasta s-a bucurat de o zi splendidă la plajă, iar razele de soare i-au încălzit burtica. Modelul radiază de fericire, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Devon Windsor și-a expus burtica de gravidă la plajă

Modelul în vârstă de 27 de ani a purtat un costum de baie dintr-o singură piesă, negru, cu volane și decupaje în zona taliei. Croiul ales i-a pus frumos în evidență burtica de gravidă, iar blondina a atras toate privirile, scrie DailyMail.

Silueta îi permite să poarte orice fel de ținută și puțini sunt cei care își dau seama că este însărcinată în 18 săptămâni. La fel s-a întâmplat și cu Emily Ratajkowski, care a impresionat cu silueta ei pe tot parcursul sarcinii. Pentru a-și accesoriza ținuta, aceasta a purtat un ceas delicat, mai multe brățări și un colier la baza gâtului. De asemenea, Devon a purtat și o pereche de ochelari de soare negri, cu rame mari.

Windsor este însărcinată cu primul ei copil. Acesta este căsătorită cu Johnny Barbara, fiul unui cunoscut om de afaceri din industria imobiliară. Aceasta s-a bucurat de o zi de plajă alături de o prietenă, însărcinată și ea. Devon va aduce pe lume o fetiță în luna septembrie a acestui an.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Pentru a-și anunța fanii că va deveni mămică, Devon a postat un mesaj pe contul de Instagram:

Mamă și tată. Sunt însărcinată!! Johnny și cu mine suntem atât de încântați să împărtășim în cele din urmă această veste cu voi! Am visat să fiu mamă toată viața mea. Suntem atât de recunoscători pentru acest mic înger din burtică și suntem atât de entuziasmați pentru acest nou capitol din viața noastră!

– Devon Windsor

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Devon și Johhny

În luna iunie a anului 2018, Johnny Dex Barbara a cerut-o de soție pe Devon. Cererea în căsătorie a ținut primele pagini ale publicațiilor pentru extravaganța ei. După ce evenimentul a fost făcut public, cei doi au mers într-o vacanță luxoasă în Bahamas. Inelul a fost unul superb, cu diamante, care a fost conceput chiar de Johhny. Atunci când au decis să-și ducă relația la un alt nivel, Johhny și Devon erau împreună de doi ani.

Ei au pus la cale o nuntă discretă, care a avut loc doar sub privirile celor din familie, în insulele St. Barts. Shanina Shaik este cea care a confirmat vestea nunții celor doi. Alte nume mari de pe lista de invitați au fost Olivia Culpo și Cara Santana, scrie PageSix.

Nu se știu prea multe detalii despre Johnny, soțul lui Devon, însă acesta provine dintr-o familie înstărită și a avut o copilărie în care nu i-a lipsit nimic. Tatăl său, Oscar Barbara, este un cunoscut om de afaceri care se ocupă cu vânzarea de imobile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×