Reclamă

Brooke Shields a postat o fotografie într-un costum de baie întreg. Cum arată silueta actriței la 56 de ani

Brooke Shields a postat o fotografie într-un costum de baie întreg. Actrița în vârstă de 56 de ani nu s-a ferit să-și afișeze silueta de invidiat. Artista se simte mai bine ca niciodată în pielea sa și împărtășește deseori imagini din viața privată pe contul personal de Instagram.

Publicat: 7 decembrie 2021, 11:26

Deși iarna începe să-și intre în drepturi, artista a ținut să le arate fanilor săi că nimic nu poate să-i strice buna dispoziție. Aceasta s-a pozat la plajă într-un costum de baie care i-a pus în evidență fizicul impresionant. Fotografia a fost surprinsă de una din prietenele sale apropiate, modelul Helena Christensen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brooke Shields a postat o fotografie într-un costum de baie întreg

Brooke Shields știe cum să-și impresioneze admiratorii. La 56 de ani, vedeta arată uimitor într-un costum de baie întreg. Actrița a renunțat la inhibiții și s-a pozat pe nisipul fierbinte. Shootingul foto a fost realizat chiar de prietena sa, modelul Helena Christensen, în vârstă de 52 de ani.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cele mai recente imagini cu celebra actriță au reușit să strângă zeci de mii de likeuri. Comentariile nu s-au lăsat nici ele așteptate mult timp. Prietenii apropiați ai vedetei nu au ezitat să o felicite pentru imaginea pe care a distribuit-o pe internet.

Reclamă

Deși nu nu se cunoaște exact plaja unde a fost făcută imaginea, un lucru este cert, Shields le-a oferit admiratorilor o privire în trecutul său strălucitor și le-a amintit de rolul interpretat în filmul Laguna Albastră. Vedeta a ales să poarte un costum de baie galben care i-a pus în evidență silueta de invidiat.

La 56 de ani, Shields continuă să impresioneze cu fizicul său. De altfel, vedeta a fost surprinsă recent alături de fiica sa, Grier Hammond Henchy.

Tânăra a moștenit frumusețea mamei sale și pare că deja îi calcă pe urme. După ce Brooke Shields a postat o fotografie într-un costum de baie întreg, comentariile la postarea sa au început să curgă. Fanii și-au arătat admirația față de actriță și față de încrederea pe care o afișează.

Reclamă

Cum reușește Brooke Shields să-și mențină silueta

La 56 de ani, actrița arată incredibil. Silueta vedetei se menține perfect. Totuși, Shields a mărturisit de-a lungul timpului că este foarte atentă cu dieta pe care o are și cu exercițiile fizice pe care le face.

Vedeta postează deseori imagini din timpul antrenamentelor sale pe care le face cu antrenorul personal. După ce a suferit o operație la genunchi în 2018, vedeta a fost mult mai atentă la mișcarea fizică. De atunci lucrează intens și face fitness în mod regulat.

Chiar dacă susține că nu ridică greutăți foarte mari, Shields spune că preferă să facă exerciții care să-i activeze musculatura. Totodată, vedeta spune că secretul frumuseții vine din interior. Fericirea și împlinirea pe plan personal sunt cele care o fac cu adevărat să strălucească.

Actrița este căsătorită cu Chris Henchy încă din anu 2001. Cei doi sunt împreună de aproape două decenii și au împreună dpuă fete superbe, Rowan și Grier.

De-a lungul timpului, vedeta a fost admirată pentru frumusețea sa naturală și pentru interpretările pe care le-a avut în nenumărate producții. Totuși, rolul din Laguna Albastră rămâne cel care a consacrat-o pe vedetă pe scena internațională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×