Reclamă

Christina Applegate spune că s-a îngrășat 18 kilograme din cauza medicamentelor: „Nu arătam ca mine”

Christina Applegate spune că s-a îngrășat 18 kilograme din cauza medicamentelor. Actrița The Dead to Me a spus că a fost dificil să vizioneze sezonul trei al comediei. Acesta a fost filmat după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Publicat: 9 februarie 2023, 13:14

Într-un interviu recent, actrița de 51 de ani, care și-a confirmat diagnosticul de SM în 2021, a declarat pentru Los Angeles Times că a așteptat luni de zile să vizioneze comedia după lansarea sezonului trei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Applegate spune că s-a îngrășat 18 kilograme

„Nu-mi place să mă văd luptând”, a explicat ea. „De asemenea, m-am îngrășat 18 kilograme din cauza inactivității și a medicamentelor. Nu arătam ca mine și nu mă simțeam ca mine”.

Când actrița a urmărit în sfârșit comedia, a făcut-o singură. Ea a mai spus a trebuit să se oprească periodic ori de câte ori devenea prea dureros, scrie People.com.

„La un moment dat am reușit să mă distanțez de propriul meu ego. Să-mi dau seama ce piesa frumoasă de televiziune era”, a spus Applegate pentru presă. „Toate scenele în care nu eram au fost atât de distractiv de văzut și de experimentat pentru prima dată”.

Christina Applegate, alături de colegi pe Walk of Fame
Actrița a participat pe 14 noiembrie la ceremonia de la Hollywood Walk of Fame / Profimedia Images
Reclamă

Oricum, interpretarea lui Applegate în rolui lui Jen Harding în Dead to Me i-a adus o serie de nominalizări. Ea a ost nominalizată inclusiv la cea de-a șasea nominalizare SAG pentru interpretarea remarcabilă a unei actrițe într-un serial de comedie.

Actrița a recunoscut, totuși, că viitoarele premii SAG vor fi cel mai probabil ultimele pentru ea. Christina continuă să se ocupe de starea ei de sănătate.

„Este probabil ultima mea ceremonie de premiere ca actor, așa că este un lucru mare”, a spus Applegate. „În acest moment, nu mi-aș putea imagina că mă trezesc la 5 a.m. și să petrec 12 până la 14 ore pe un platou. Nu am asta în mine în acest moment”.

Reclamă

Ce a mărturisit actrița despre diagnosticul ei

Applegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în august 2021 Acest lucru s-a întâmplat în timp ce filma cel de-al treilea sezon al Dead to Me.

În decembrie, ea a apărut la The Kelly Clarkson Show. Atunci a dezvăluit că de obicei se folosește de meseria de actriță pentru a-și distrage atenția de la oricare dintre problemele ei din viața reală.

„Probabil că am trecut prin durere și traumă toată viața mea. Actoria a fost locul în care trebuia să merg ca să nu mai simt asta, știi?”, a spus ea la acea vreme, menționând că a folosit actoria pentru a evita despărțirile din trecut, traumele, decesele și cancerul de sân.

Ea i-a recunoscut lui Clarkson că, pentru prima dată, mersul la muncă în fiecare zi i-a oferit spațiu pentru a se întrista. Așa și-a canalizat emoțiile din spatele diagnosticului ei de SM.

„Frumusețea filmului Dead to Me este că mi-a oferit această platformă ciudată de a face față. Nu trebuia să fiu tot timpul și nu trebuia să fac toate glumele”, a explicat Applegate. „Și eram, ca și eu. Era sufletul meu care se prăbușește, din păcate, în fața lumii, dar era cathartic într-un mod frumos”.

Vedeta a spus că, de asemenea, face față diagnosticului cu umor, astfel încât ceilalți să o poată trata la fel ca înainte.

„Da, scuturile mele mă ajută să fiu bine, dar, desigur, în interior, simți lucrurile”, a spus ea în emisiune. „Și o fac pentru a devia și apoi, de asemenea, pentru a-i face pe oameni să nu se sperie să fie în preajma mea, știi? Când oamenii mă văd acum ca pe o persoană cu dizabilități, vreau să se simtă confortabil. Să putem râde despre asta”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×