Reclamă

Samantha Markle a dat-o în judecată pe Meghan Markle pentru defăimare. Ducesa de Sussex se află în conflict cu sora sa vitregă

Samantha Markle a dat-o în judecată pe Meghan Markle pentru defăimare. Ducesa de Sussex se află acum în conflict cu sora sa vitregă. Acuzațiile vin ca urmare a interviului pe care Ducii de Sussex l-au avut cu Oprah Winfrey în anul 2021.

Publicat: 8 februarie 2023, 10:44

Tensiunile dintre Meghan Markle și familia sa sunt tot mai mari. De data aceasta Ducesa este în conflict cu sora sa vitregă. Samantha Markle este o cunoscută actriță, iar aceasta simte că a avut mult de pierdut în carieră din cauza surorii sale. Samantha este de părere că sora sa vitregă i-a adus acuzații false.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Samantha Markle a dat-o în judecată pe Meghan Markle pentru defăimare

Conform declarațiilor făcute de Samantha, Meghan Markle a spus în interviul pe care l-a oferit în anul 2021 că este singurul copil la părinți. Samantha este de părere că aceste afirmații au fost ”rău intenționate” și plasate ”în mod fals”.

Vezi mai multe imagini cu Meghan Markle în Galeria Foto!

Meghan Markle și Prințul Harry stau așezați în fața Ophrei Winfrey în timpul interviului
Limbajul coropral al al Ducilor de Sussex în timpul interviului cu Oprah Winfrey a fost analizat de experți. Meghan Markle și Prințul Harry au făcut mai multe dezvăluiri dure și uimitoare / Getty Images

O moțiune depusă de Meghan pentru a opri depunerile de acuzații ale surorii sale a fost deja respinsă de un judecător, relatează BBC. În interviul din 2021, cuplul regal a vorbit despre viața de familie, despre Casa Regală și despre problemele de sănătate mentală.

Reclamă

Sora vitregă a Ducesei a susținut, într-un dosar deja depus de anul trecut, că Meghan a făcut ”demonstrații false” în fața publicului din întreaga lume. Samantha Markle, care se află acum în scaun cu rotile, a depus moțiunea la scurt timp după difuzarea interviului cu Winfrey. Moțiunea arată că Samantha Markle a fost ”umilită și supusă rușinii la scară mondială”.

Aceasta a mai adăugat că Meghan a folosit ”resursele puternice ale Familiei Regale” pentru a răspândi ”minciuni în întreaga lume” despre ea și tatăl său, Thomas Markle. Samantha descrie totul ca fiind ”o campanie premeditată pentru a-i distruge reputația și credibilitatea”.

Actrița nu se oprește aici. Aceasta este dispusă să-și ducă sora vitregă în judecată. Meghan Markle nu a făcut niciun comentariu până în prezent.

Reclamă

Cine este și cu ce se ocupă Samantha Markle

Samantha Markle este sora vitregă a Ducesei de Sussex. Ea și Meghan au același tată, Thomas Markle Sr. Între Meghan Markle și sora sa este o diferență de vârstă de 16 ani.

Samantha are deja 58 de ani. Cele două surori nu au avut o relație foarte apropiată de-a lungul timpului. Într-un interviu pe care l-a oferit în 2017, Samantha a declarat că nu a mai vorbit cu Meghan încă din anul 2008.

Samantha și tatăl său nu au fost prezenți la nunta lui Meghan cu Prințul Harry în anul 2018. Singura persoană din familia Ducesei care a ajuns la nuntă a fost mama acesteia, Doria Ragland. Meghan și Doria au o relație foarte strânsă.

Relația dintre Meghan și sora sa vitregă a intrat din nou în atenția publicului în anul 2019. Samantha a criticat-o atunci pe Meghan pentru felul în care s-a comportat cu tatăl său, Thomas.

Meghan a declarat mai târziu că ”publicitatea” făcută de familia sa îi frânge inima în milioane de bucăți”. Sora mai mare a Ducesei a avut o carieră de succes ca actriță și autoare. În prezent se află într-un scaun cu rotile din cauza diagnosticului său de scleroză multiplă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×