Reclamă

Ritualul Prințesei de Wales alături de cei trei copii ai săi. Cum își petrece Kate Middleton diminețile cu Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis

Experții au dezvăluit care este ritualul Prințesei de Wales alături de cei trei copii ai săi. Kate Middleton își petrece diminețile împreună cu Prințesa Charlotte, Prințul George și Prințul Louis. Soția Prințului William se implică activ în creșterea copiilor săi.

Publicat: 6 februarie 2023, 6:03

Kate Middleton are un program foarte aglomerat. Între îndatoririle publice și cele față de propria familie, soția Prințului William reușit să se organizeze foarte bine. Prințesa de Wales pune fericirea familiei sale pe primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ritualul Prințesei de Wales alături de cei trei copii ai săi

În timpul unei vizite oficiale pe care Kate Middleton a avut-o la un centru de rugby ale persoanelor în scaun cu rotile, Prințesa a dezvăluit mai multe amănunte despre viața familiei sale. Soția Prințului William și-a dorit să fie sinceră cu admiratorii Casei Regale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Copiii Ducilor de Cambridge, într-o trăsură la Tropping the Colour
Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au bifat o premieră regală / Profimedia Images

Aceasta nu s-a sfiit să povestească detalii mai puțin cunoscute despre ea și copiii săi. Kate Middleton a fost întrebată dacă obișnuiește să meargă la sală. Prințesa în vârstă de 41 de ani a oferit un răspuns foarte simpatic pentru admiratorii săi.

Reclamă

„Nu am foarte mult timp pentru a putea merge la sală, dar alerg mereu după copiii mei. Tot ce ține de exerciții fizice se comprimă în activitățile pe care le am cu ei. Uneori sărim și în trambulină înainte ca aceștia să meargă la școală.”

”Toți iubesc sportul la fel de mult ca mine și tatăl lor. Prințul Louis este cel care adoră să joace rugby. Sunt încă la vârsta la care adoră să alerge peste tot. Louis face ore de rugby la școală, însă la patru ani vrea doar să alerge cu mingea în orice direcție.”

Kate Middleton își petrece diminețile cu cei trei copii ai săi. Aceasta spune că adoră să prepare micul dejun pentru familia sa. În trecut a povestit despre faptul că obișnuiește să-și includă copiii în procesul de preparare al cinei.

Reclamă

Ce sporturi practică cei trei copii ai Prințesei de Wales

Kate Middleton este cunoscută pentru faptul că adoră să-și petreacă timpul în aer liber. Prințesa de Wales este o fire activă, scrie publicația Hello.

Aceasta obișnuia să joace foarte mult tenis. Copiii săi au moștenit dragoste apentru sport. Prințul Louis este cel care practică rugby. Prințul George, fiul cel mai mare al cuplului regal, ia lecții de tenis. Se pare că micuțul a fost cel care și-a dorit să urmeze acest sport.

Prințul William se implică și el în activitățile de familie. Acesta se joacă tenis cu Prințul George și petrece timp cu ceilalți doi copii. Prințesa Charlotte este și ea o fire activă.

Conform declarațiilor făcut de Prințul William, fiica sa adoră să meargă la lecțiile de balet. Prințesa Charlotte dă dovadă de eleganță în mișcările pe care le are atunci când apare în public. Fiica cuplului regal petrece mult timp pentru a exersa.

O altă persoană îndrăgostită de balet era Prințesa Diana. Se pare că Prințesa Charlotte ar fi moștenit pasiunea pentru balet de la bunica sa.

Prințesa Diana a fost întotdeauna pasionată de balet, însă aceasta a fost nevoită să renunțe la visul său la o vârstă destul de fragedă. Acesta nu și-a putut continua cariera ca balerină.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×