Reclamă

Regina Camilla a purtat o rochie din catifea la o recepție de la Palatul Buckingham. Majestatea Sa și-a asortat ținuta cu un colier masiv

Regina Camilla a purtat o rochie din catifea la o recepție de la Palatul Buckingham. Majestatea Sa și-a asortat ținuta cu un colier masiv. Soția Regelui Charles, în vârstă de 75 de ani, a găzduit o recepție pentru a celebra comunitățile britanice din Asia de Est și de Sud-Est la Palatul Buckingham, alături de suveranul Marii Britanii.

Publicat: 5 februarie 2023, 7:29

Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, și Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, au găzduit un eveniment emoționant la Palatul Buckingham. Sărbătorind comunitățile britanice din Asia de Est și Sud-Est la Palatul Buckingham, recepția a avut loc la scurt timp după Anul Nou Lunar.

Regina Camilla a purtat o rochie din catifea

Sărbătoarea a început cu onorarea zeităților casnice și cerești, precum și a strămoșilor. La recepție au fost invitați reprezentanți ai forțelor armate, ai organizațiilor de artă, mass-media, modă, afaceri, guvern, finanțe, sănătate, religie și organizații caritabile.

Regina Camilla a uimit într-o rochie din catifea verde, cu imprimeu, pe care a purtat-o peste niște pantaloni. Rochia este descrisă ca un „top tunică” și a fost concepută de Anna Valentine, unul dintre designerii preferați ai Reginei Consort, scrie express.co.uk.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Camilla, într-o rochie neagră, cu imprimeu și un colier masiv din aur
Soția Regelui Charles, în vârstă de 75 de ani, a găzduit o recepție pentru a celebra comunitățile britanice din Asia de Est și de Sud-Est la Palatul Buckingham, alături de suveranul Marii Britanii / Getty Images
Reclamă

Anna Valentine este de multe ori designerul creditat pentru schimbarea imaginii Camillei. Tot ea este și cea care a realizat rochia de mireasă din 2005 a soției Regelui Charles.

Pantalonii Reginei Camilla sunt descriși drept „pantaloni palazzo” și sunt perfecți pentru lunile de iarnă. Pentru a-și accesoriza ținuta, Regina Consort a purtat un colier auriu în stil choker, care era incredibil de strălucitor.

Ea a optat pentru un machiaj glamour. A folosit fard de obraz, iar părul ei a fst coafat lejer, dar elegant în același timp.

Reclamă

Regina Camilla și Regele Charles vor fi încoronați pe data de 6 mai

Regina Camilla și Regele Charles urmează să fie încoronați pe data de 6 mai. Atunci, coroana Reginei Mame ar putea să fie purtată de Camilla Parker Bowles, speculează experții regali. Coroana Reginei Mame, cea care include și diamantul Koh-i-Noor, va fi purtată în 2023 de Camilla Parker Bowles. Soția Regelui Charles al III-lea va urca alături de acesta pe tronul Marii Britanii.

Evenimentul va avea loc la Abația Westminster din Londra. Ceremonia va fi condusă de Arhiepiscopul de Canterbury și va respecta tradițiile din ultimii 1000 de ani.

Palatul Buckingham a anunțat că ceremonia va avea loc într-o zi de sâmbătă. În acea zi, Charles va deveni cel de-al 41-lea monarh și este considerat a fi cel mai în vârstă monarh încoronat. Cu toate acestea, noul suveran al Marii Britanii a vrut cu orice preț să reducă cheltuielile pentru eveniment. Deși s-a spus că se vor păstra toate elementele tradiționale, multe momente simbolice ar putea fi înlăturate pentru a putea reduce costurile totale ale ceremoniei.

Încă nu s-au dat mai multe detalii despre eveniment, dar se speculează multe pe baza participării Prințului Harry la eveniment. În urma discuțiilor dintre Ducii de Sussex și Familia Regală, tensiunile au fost din ce în ce mari. Cu toate acestea, invitația pentru Prințul Harry și familia lui rămâne valabilă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×