Reclamă

Reguli de protocol pe care Prințul William le-a încălcat de-a lungul timpului. Ce greșeli a făcut fiul Regelui Charles în public

Familia Regală Britanică se află tot timpul sub lupa presei. Membrii trebuie să respecte câteva reguli importante atunci când se află în public, dar și în cadrul întâlnirilor private. Experții regali au dezvăluit câteva reguli de protocol pe care Prințul William le-a încălcat de-a lungul timpului.

Publicat: 4 februarie 2023, 6:49 / Actualizat: 4 februarie 2023, 9:41

Prințul William se află în linie directă pentru moștenirea tronului regal. Atunci când Regele Charles se va stinge din viață, acesta va avea datoria de a prelua îndatoririle regale. Astfel viața Prințului de Wales este atent studiată de către britanici și nu numai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reguli de protocol pe care Prințul William le-a încălcat de-a lungul timpului

Prințul William și Kate Middleton sunt activi când vine vorba de participarea la îndatoririle Familiei Regale. Aceștia participă la o mulțime de evenimente și se întâlnesc periodic cu admiratorii Casei Regale. Totuși, fiul Regelui Charles a avut de-a lungul timpului câteva abateri importante de la protocolul regal.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Imagine cu Prințul William Kate Middleton la nunta lor, detaliu din cele 7 lucruri neștiute despre Prințul William
7 lucruri neștiute despre Prințul William care te vor ajuta să-i vezi personalitatea complexă, dincolo de titlul regal / Getty Images

Viitorul rege nu a fost întotdeauna atent la ceea ce a trebuit să respecte. Pentru că Prințul William va deține un titlu extrem de important în viitor, acesta trebuie să se supună regulilor de protocol.

Reclamă

Conform publicației Insider, una dintre primele reguli încălcate de Prințul William ar fi fost în anul 2008, atunci când acesta  ales să-și lase barbă. Viitorul rege avea la acel moment în jur de 26 de ani. Sursele spun că Prințul și-a lăsat barba să crească în timpul unei călătorii de 10 zile din Barbados.

Acesta se afla la acel moment în forțele armate regale. Experții regali susțin că Regina Elisabeta nu avea o problemă cu membrii familiei care își lasă barbă în timpul serviciilor militare. Totuși, aceasta se aștepta ca bărbații din Familia Regală să renunțe la barbă atunci când îți duc la bun sfârșit îndatoririle militare. Prințul Harry a confirmat această regulă de protocol în cartea sa, Spare.

Harry a declarat că Prințul William a fost gelos pe faptul că el a putut să aibă barbă atunci când s-a căsătorit cu Meghan Markle. Descoperă ce alte reguli de protocol a încălcat Prințul William de-a lungul timpului.

Reclamă

Prințul William a zburat cu Prințul George în 2014

Prințul William s-a aflat în același avion cu fiul său, Prințul George în anu 2014. Una dintre regulile de protocol spune că membrii familiei care se află în linie directă pentru succesiunea la tron nu ar trebui să călătorească în același timp cu același avion.

În cazul unui accident, acest lucru ar putea pune în pericol monarhia regală. Însă, Prințul de Wales nu a ținut cont de această regulă și a ales să zboare alături de fiul și soția sa în Australia în 2014. De altfel,

Prințul William călătorește deseori alături de întreaga familie atunci când are de făcut vizite oficiale. Conform publicație Hello Magazine, William nu a respectat regula cu strictețe. Totuși, atunci când Prințul George va avea vârsta de 12 ani, acesta nu va mai avea voie să i se alătură tatălui său în același avion.

Și-a exprimat public părerile politice

O altă regulă de protocol spune că membrii Familiei regale nu au voie să-și exprime public opiniile politice. Însă viitorul rege pare că a uitat acest detaliu în anul 2019, atunci când a intrat în vorbă cu mai mulți localnici.

Marea Britanie este o monarhie constituțională, iar membrii familiei ar trebui să rămână neutri din punct de vedere politic. William a discutat despre Brexit cu fermierii din Lake District din Anglia.

A îmbrățișat persoanele care lucrează în serviciul public

Experții regali susțin că este împotriva protocolului regal să atingi persoanele din Familia Regală atunci când le întâlnești pentru prima dată. În timp ce strângerea de mîini este acceptată, îmbrățișările sunt complet excluse când vine vorba de regulile de protocol.

Prințul William nu a ținut seama nici de acest aspect. De-a lungul timpului a fost surprins îmbrățișând membrii din serviciul public atunci când a luat parte la diferite activități regle.

A făcut un selfie cu o persoană din public

Se crede că este complet interzis ca membrii familiei să-și facă un selfie cu o persoană din public. Meghan Markle a fost nevoită să refuze mai multe persoane atunci când a făcut parte din Familia Regală Britanică. Meghan a învățat mai multe despre protocolul regal după prima întâlnire cu Kate Middleton. Prințul William nu a ținut cont de această regulă.

Viitorul rege și-a făcut mai multe fotografii de-a lungul timpului cu admiratorii Casei Regale. Cel mai recent selfie a avut loc la scurt timp după moartea Reginei Elisabeta, atunci când Prințul s-a întâlnit cu admiratorii care au venit să-și arate condoleanțele sincere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×