Reclamă

Christina Applegate a avut prima apariție publică după diagnosticul de scleroză multiplă. Actrița a primit o stea pe Walk of Fame

Christina Applegate a avut prima apariție publică după diagnosticul de SM. Actrița a participat pe 14 noiembrie la ceremonia de la Hollywood Walk of Fame. Vedeta a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în primăvara anului 2021.

Publicat: 15 noiembrie 2022, 12:05

Inițial, Applegate urma să-și primească steaua pe Walk of Fame în 2020, dar pandemia a întârziat ceremonia. Ea și-a anunțat diagnosticul de SM pe Twitter în 2021, în timpul producției celui de-al treilea și ultimul sezon al comediei "Dead to Me".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christina Applegate a avut prima apariție publică după diagnosticul de scleroză multiplă

Înainte de apariția lui Applegate, ea a fost onorată la ceremonia Walk of Fame de către colegii ei din „Married… with Children”, Katey Sagal și David Faustino. Sagal a avut foarte multe emoții când i-a spus lui Applegate: „Nu ești singură. Suntem cu toții aici”. Linda Cardellini și creatorul Liz Feldman au fost, de asemenea, prezenți pentru a-i aduce un omagiu lui Applegate.

Applegate a urcat pe podium la ceremonia Walk of Fame asistată de Sagal, care a stat cu ea pe scenă în timpul discursului ei.

Actrița a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea despre fiica ei și i-a mulțumit că a susținut-o în tot procesul cu scleroza multiplă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Christina Applegate, alături de colegi pe Walk of Fame
Actrița a participat pe 14 noiembrie la ceremonia de la Hollywood Walk of Fame / Profimedia Images

„Cea mai importantă persoană din această lume este fiica mea”, a spus Applegate. „Ești mult mai mult decât știi tu. Ești atât de frumoasă și bună și inteligentă și interesantă. Sunt binecuvântată în fiecare zi că mă trezesc și te duc la școală. Îți mulțumesc că mi-ai fost alături în toate acestea”.

Applegate le-a mulțumit fanilor prezenți și a adăugat: „Fiecare dintre voi. Vă iubesc pe toți atât de mult”.

Reclamă

Ce a spus actrița despre starea ei actuală

Într-un interviu acordat Variety înaintea ceremoniei Walk of Fame, Applegate a spus că filmarea ultimului sezon din „Dead to Me” în timp ce te lupți cu MS a fost „grea cum ai putea crede că ar fi”. Actrița a trebuit să folosească un scaun cu rotile pentru a ajunge pe platou.

„Am fost diagnosticată în timp ce lucram”, a spus Applegate. „A trebuit să sun pe toată lumea și să spun: „Am cu scleroză multiplă”. Și apoi a fost vorba de un fel de învățare. Noi toți să învățăm ce eram capabilă să fac”.

Sezonul 3 „Dead to Me” debutează pe 17 noiembrie pe Netflix și va fi primul proiect nou lansat de Applegate după anunțul ei despre scleroză multiplă. „Oamenii mă vor vedea pentru prima dată ca o persoană cu dizabilități și este foarte dificil”, a declarat Applegate pentru Variety despre debutul producției și despre primele ei apariții publice, care urmează să includă și premiera „Dead to Me”.

Applegate și-a tachinat aparițiile publice într-o postare virală pe Twitter publicată luna trecută. Actorul a pus o poză cu diferite bastoane pe care se gândea să le folosească pentru evenimentele la care urma să participe.

„Bastoanele fac acum parte din noua mea normalitate. Mulțumesc @neowalksticks pentru aceste frumuseți. Rămâneți pe fază pentru a vedea care sunt cele mai bune.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×