Reclamă

Jane Fonda a dezvăluit de ce își dorește doar un iubit mai tânăr. Actrița a făcut mărturisiri care i-au uimit pe toți

Jane Fonda a dezvăluit de ce își dorește doar un iubit mai tânăr. Actrița a făcut mărturisiri care i-au uimit pe toți. Vedeta nu s-a putut abține să nu râdă în timp ce recunoaște motivul superficial pentru care s-ar întâlni doar cu cineva cu mulți ani mai tânăr.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 decembrie 2023, 6:08

Jane Fonda a fost extrem de sinceră. Ea a explicat de ce nu este interesată să se întâlnească cu cineva de vârsta ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jane Fonda a dezvăluit de ce își dorește doar un iubit mai tânăr

Legenda de la Hollywood a spus tot ceea ce simte în timpul podcastului „Absolutely Not”, care a apărut luna trecută.

„Am terminat, am terminat. Am 86 de ani. Nici în întuneric nu aș vrea să fiu goală în fața nimănui”, a râs ea în fața gazdei, comicul Heather McMahan.

Fonda, care de fapt împlinește 86 de ani pe 21 decembrie, a adăugat ulterior: „Și iată un alt lucru, îmi este rușine să spun asta, dacă ar fi să-mi iau un iubit, ar trebui să aibă cel puțin 20 de ani”.

Se pare că motivația cea mai mare pentru actriță este că nu se simte deloc atrasă de „pielea veche”.

Reclamă

Jane Fonda a declarat că i-a fost rușine să recunoască că și-ar lua un iubit mult mai tânăr, dacă ar fi să aibă din nou o relație.

„În consecință, nu vreau să impun asta nimănui altcuiva”, a continuat vedeta. „Presupun că alți oameni sunt ca mine, pur și simplu nu-mi place pielea veche.”

În timp ce Fonda a glumit că se întâlnește cu cineva cu zeci de ani mai tânăr, ea a spus că s-ar simți ca o femeie ipocrită dacă s-ar culca cu adevărat cu cineva de 20 de ani.

Reclamă

„Dezaprob bărbații de 86 de ani cu femei de 20 de ani. Nu am de gând să repet”, a explicat ea. „Îi pot vedea. Nu pot să pretind că nu mă enervez dacă văd un anumit tip de persoană. Dar nu, nu, nu, nu vreau să forțez pe nimeni.”

Fonda a fost căsătorită de trei ori. Vedeta a avut un mariaj cu regizorul Roger Vadim din 1965 până în 1973 și cu activistul Tom Hayden din 1973 până în 1990. Ea s-a căsătorit ulterior cu fondatorul CNN Ted Turner în 1991 și au divorțat în 2001.

Jane Fonda a dezvăluit că boala ei este în remisie

Jane Fonda a dezvăluit anul trecut că are cancer, însă se pare că a rămas optimistă cu privire la viitorul său. Vedeta în vârstă de 84 de ani spune că are o viziune ”realistă” asupra vieții și că nu este speriată de nimic.

Fonda a fost mereu un exemplu de femeie puternică și hotărâtă, care a susținut mereu că va lupta cu orice provocare a vieții până în ultimul moment.

Într-un discurs susținut anul trecut, Jane Fonda a spus că va rămâne o optimistă convinsă. Medicii i-au pus diagnosticul, dar nimic nu o dărâmă. Puterea ei și tratamentul pe care l-a primit au ajutat-o să învingă boala și se pare că cancerul este în remisie.

”Îmi place să cred că am o viziune realistă asupra vieții mele. Nu îmi este teamă să plec. Știu că nu o să mai fiu prin preajmă pentru o perioadă lungă de timp. Atunci când ajungi la vârsta mea, trebuie să fii foarte atent la modul în care îți petreci timpul. ”

”Totodată, eu cred că e important să vezi timpul pe care l-ai lăsat în urma ta. Sunt pregătită să plec. Am avut o viață extraordinară. Nu îmi doresc să plec, dar știu că se va întâmpla mai devreme sau mai târziu.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×