Reclamă

Jane Fonda a dezvăluit de ce își dorește doar un iubit mai tânăr. Actrița a făcut mărturisiri care i-au uimit pe toți

Jane Fonda a dezvăluit de ce își dorește doar un iubit mai tânăr. Actrița a făcut mărturisiri care i-au uimit pe toți. Vedeta nu s-a putut abține să nu râdă în timp ce recunoaște motivul superficial pentru care s-ar întâlni doar cu cineva cu mulți ani mai tânăr.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 decembrie 2023, 6:08

Jane Fonda a fost extrem de sinceră. Ea a explicat de ce nu este interesată să se întâlnească cu cineva de vârsta ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jane Fonda a dezvăluit de ce își dorește doar un iubit mai tânăr

Legenda de la Hollywood a spus tot ceea ce simte în timpul podcastului „Absolutely Not”, care a apărut luna trecută.

„Am terminat, am terminat. Am 86 de ani. Nici în întuneric nu aș vrea să fiu goală în fața nimănui”, a râs ea în fața gazdei, comicul Heather McMahan.

Fonda, care de fapt împlinește 86 de ani pe 21 decembrie, a adăugat ulterior: „Și iată un alt lucru, îmi este rușine să spun asta, dacă ar fi să-mi iau un iubit, ar trebui să aibă cel puțin 20 de ani”.

Se pare că motivația cea mai mare pentru actriță este că nu se simte deloc atrasă de „pielea veche”.

Reclamă

Jane Fonda a declarat că i-a fost rușine să recunoască că și-ar lua un iubit mult mai tânăr, dacă ar fi să aibă din nou o relație.

„În consecință, nu vreau să impun asta nimănui altcuiva”, a continuat vedeta. „Presupun că alți oameni sunt ca mine, pur și simplu nu-mi place pielea veche.”

În timp ce Fonda a glumit că se întâlnește cu cineva cu zeci de ani mai tânăr, ea a spus că s-ar simți ca o femeie ipocrită dacă s-ar culca cu adevărat cu cineva de 20 de ani.

Reclamă

„Dezaprob bărbații de 86 de ani cu femei de 20 de ani. Nu am de gând să repet”, a explicat ea. „Îi pot vedea. Nu pot să pretind că nu mă enervez dacă văd un anumit tip de persoană. Dar nu, nu, nu, nu vreau să forțez pe nimeni.”

Fonda a fost căsătorită de trei ori. Vedeta a avut un mariaj cu regizorul Roger Vadim din 1965 până în 1973 și cu activistul Tom Hayden din 1973 până în 1990. Ea s-a căsătorit ulterior cu fondatorul CNN Ted Turner în 1991 și au divorțat în 2001.

Jane Fonda a dezvăluit că boala ei este în remisie

Jane Fonda a dezvăluit anul trecut că are cancer, însă se pare că a rămas optimistă cu privire la viitorul său. Vedeta în vârstă de 84 de ani spune că are o viziune ”realistă” asupra vieții și că nu este speriată de nimic.

Fonda a fost mereu un exemplu de femeie puternică și hotărâtă, care a susținut mereu că va lupta cu orice provocare a vieții până în ultimul moment.

Într-un discurs susținut anul trecut, Jane Fonda a spus că va rămâne o optimistă convinsă. Medicii i-au pus diagnosticul, dar nimic nu o dărâmă. Puterea ei și tratamentul pe care l-a primit au ajutat-o să învingă boala și se pare că cancerul este în remisie.

”Îmi place să cred că am o viziune realistă asupra vieții mele. Nu îmi este teamă să plec. Știu că nu o să mai fiu prin preajmă pentru o perioadă lungă de timp. Atunci când ajungi la vârsta mea, trebuie să fii foarte atent la modul în care îți petreci timpul. ”

”Totodată, eu cred că e important să vezi timpul pe care l-ai lăsat în urma ta. Sunt pregătită să plec. Am avut o viață extraordinară. Nu îmi doresc să plec, dar știu că se va întâmpla mai devreme sau mai târziu.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×