Reclamă

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood. Care este reacția actriței

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood. Actrița se alătură astfel unor nume importante din industria cinematografică. Printre acestea se numără Mark Ruffalo, Jane Fonda sau Tom Cruise. Actorii sunt dezamăgiți de lipsa de diversitate etnică din juriul care votează pentru premiile anuale de film și televiziune. Nemulțumirea vedetelor este cu atât mai mare, cu cât câteva grupuri de actori au solicitat în numeroase rânduri o reformă adevărată la Globurile de Aur.

Publicat: 11 mai 2021, 13:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Pentru a da un semnal de alarmă care să conteze, Tom Cruise a renunțat la cele trei Globuri de Aur pe care le-a primit de-a lungul carierei. Rețeaua Americană de Televiziune NBC a anunțat că nu va mai difuza Globurilor de Aur de anul viitor. În urma acestor acuzații foarte grave, Asociaţia Presei Străine de la Hollywood a reacționat. A venit cu un plan prin care să pună în aplicare solicitările actorilor. Totuși, aceștia spun că lucrurile se mișcă în continuare foarte greu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood

Scarlett Johansson este o actriță de origine americană. S-a remarcat prin rolul ei din filmul The Horse Whisperer. Astfel, ea a devenit în scurt timp una dintre cele mai solicitate tinere actrițe de la Hollywood. S-a bucurat de succes și după lansearea producțiilor Ghost World, Lost in Translation sau Girl with a Pearl Earring.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Scarlett Johansson alaturi de Colin Jost la ediția a 77-a a Globurilor de Aur. Ea poartă o rochie roșie cu umerii goi, el poartă un costum elegant de culoare neagră.
Scarlett Johansson nu mai participă la conferințele de presă din cadrul Globurilor de Aur / Profimedia Images

Actrița a făcut recent o mărturisire foarte sinceră, apropo de participarea ei la evenimentele legate de Globurile de Aur, menționează Newser.com.

Reclamă

Am renunțat să mai particip la conferințele de presă ale Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood pentru că întrebările pe care le primeam erau foarte personale și mă simțeam hărțuită.

-Scarlett Johansson-

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine împreună cu alte nume importante din industrie. Actorii care și-au spus nemulțumirile declară că Asociaţia Presei Străine de la Hollywood trebuie să facă lucrurile mult mai bine de acum încolo. Cu o părere foarte amplă a apărut în mediul online actorul și regizorul de origine americană, Mark Ruffalo.

Reclamă

Postarea de pe Twitter a celebrului actor a strâns aproape patru mii de aprecieri într-un timp foarte scurt. Acest lucru nu înseamnă decât că fanii lui sunt de acord cu ideile sale foarte curajoase.

De ce este atât de necesară o reformă în cadrul Goburilor de Aur

Globurile de Aur ocupă un loc important în topul premiilor cinematografice, alături de Premiile Oscar și Premiile Gramy. Decernarea are loc la sfârșitul lunii ianuarie și are în vedere producțiile lansate și rulate cu un an în urmă. Acest eveniment așteptat atât de actori, cât și de alți jucători importanți din lumea filmului, are o istorie tumultoasă.

Din păcate evenimentul nefericit care planează acum asupra Globurilor de Aur nu este o premieră sau un caz izolat. Faptul că Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood alături de colegii săi, este justificat.

Jane Fonda este un alt nume mare ce a adus în discuție subiectul diversității chiar la ceremonia din acest an.

Un al moment important pentru această gală este anul 2008. Atunci cea de-a 65-a a Globurilor de Aur nu a fost transmisă în direct. Ceremonia a durat doar jumătate de oră, fiind cea mai scurtă din istoria Premiilor. Actorii și-au primit trofeele mai târziu. Această schimbare s-a produs din cauza grevei scenariștilor din perioada 2007-2008.

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood trebuie să își canalizeze toate resursele în așa fel încât să rezolve nemulțumirile actorilor și să le îndeplinească lista de cereri. Ei spun că aceasta este singura cale pentru ca îndrăgita ceremonie să revină la normal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care paortă o rochie mulată și reprezintă una dintre cele trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024
Horoscop
Zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024 . Trei nativi care se confruntă cu probleme financiare
Există trei zodii care pierd bani în ziua de 22 iulie 2024. Acești nativi se confruntă cu probleme financiare. Zodiile trebuie să fie foarte atente la deciziile pe care le iau în această perioadă...
2
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
3
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
4
Rita Ora surprinsă în timp ce se urcă într-o mașină
Divertisment
A vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a fost la un pas de un accident vestimentar
Ea este vedeta care a vrut să bifeze o apariție sexy, dar a ajuns să fie ținta glumelor din online. Cântăreața din imagini a ajuns la un pas de un accident vestimentar atunci când...
5
Un bărbat cu aripi de înger care ține în brațe o femeie frumoasă
Horoscop
Zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Nativii care iartă cu ușurință
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Acești nativi iartă cu ușurință și nu se gândesc la consecințele pe care le...
PARTENERI
×