Reclamă

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood. Care este reacția actriței

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood. Actrița se alătură astfel unor nume importante din industria cinematografică. Printre acestea se numără Mark Ruffalo, Jane Fonda sau Tom Cruise. Actorii sunt dezamăgiți de lipsa de diversitate etnică din juriul care votează pentru premiile anuale de film și televiziune. Nemulțumirea vedetelor este cu atât mai mare, cu cât câteva grupuri de actori au solicitat în numeroase rânduri o reformă adevărată la Globurile de Aur.

Publicat: 11 mai 2021, 13:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Pentru a da un semnal de alarmă care să conteze, Tom Cruise a renunțat la cele trei Globuri de Aur pe care le-a primit de-a lungul carierei. Rețeaua Americană de Televiziune NBC a anunțat că nu va mai difuza Globurilor de Aur de anul viitor. În urma acestor acuzații foarte grave, Asociaţia Presei Străine de la Hollywood a reacționat. A venit cu un plan prin care să pună în aplicare solicitările actorilor. Totuși, aceștia spun că lucrurile se mișcă în continuare foarte greu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood

Scarlett Johansson este o actriță de origine americană. S-a remarcat prin rolul ei din filmul The Horse Whisperer. Astfel, ea a devenit în scurt timp una dintre cele mai solicitate tinere actrițe de la Hollywood. S-a bucurat de succes și după lansearea producțiilor Ghost World, Lost in Translation sau Girl with a Pearl Earring.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Scarlett Johansson alaturi de Colin Jost la ediția a 77-a a Globurilor de Aur. Ea poartă o rochie roșie cu umerii goi, el poartă un costum elegant de culoare neagră.
Scarlett Johansson nu mai participă la conferințele de presă din cadrul Globurilor de Aur / Profimedia Images

Actrița a făcut recent o mărturisire foarte sinceră, apropo de participarea ei la evenimentele legate de Globurile de Aur, menționează Newser.com.

Reclamă

Am renunțat să mai particip la conferințele de presă ale Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood pentru că întrebările pe care le primeam erau foarte personale și mă simțeam hărțuită.

-Scarlett Johansson-

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine împreună cu alte nume importante din industrie. Actorii care și-au spus nemulțumirile declară că Asociaţia Presei Străine de la Hollywood trebuie să facă lucrurile mult mai bine de acum încolo. Cu o părere foarte amplă a apărut în mediul online actorul și regizorul de origine americană, Mark Ruffalo.

Reclamă

Postarea de pe Twitter a celebrului actor a strâns aproape patru mii de aprecieri într-un timp foarte scurt. Acest lucru nu înseamnă decât că fanii lui sunt de acord cu ideile sale foarte curajoase.

De ce este atât de necesară o reformă în cadrul Goburilor de Aur

Globurile de Aur ocupă un loc important în topul premiilor cinematografice, alături de Premiile Oscar și Premiile Gramy. Decernarea are loc la sfârșitul lunii ianuarie și are în vedere producțiile lansate și rulate cu un an în urmă. Acest eveniment așteptat atât de actori, cât și de alți jucători importanți din lumea filmului, are o istorie tumultoasă.

Din păcate evenimentul nefericit care planează acum asupra Globurilor de Aur nu este o premieră sau un caz izolat. Faptul că Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood alături de colegii săi, este justificat.

Jane Fonda este un alt nume mare ce a adus în discuție subiectul diversității chiar la ceremonia din acest an.

Un al moment important pentru această gală este anul 2008. Atunci cea de-a 65-a a Globurilor de Aur nu a fost transmisă în direct. Ceremonia a durat doar jumătate de oră, fiind cea mai scurtă din istoria Premiilor. Actorii și-au primit trofeele mai târziu. Această schimbare s-a produs din cauza grevei scenariștilor din perioada 2007-2008.

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood trebuie să își canalizeze toate resursele în așa fel încât să rezolve nemulțumirile actorilor și să le îndeplinească lista de cereri. Ei spun că aceasta este singura cale pentru ca îndrăgita ceremonie să revină la normal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×