Reclamă

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood. Care este reacția actriței

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood. Actrița se alătură astfel unor nume importante din industria cinematografică. Printre acestea se numără Mark Ruffalo, Jane Fonda sau Tom Cruise. Actorii sunt dezamăgiți de lipsa de diversitate etnică din juriul care votează pentru premiile anuale de film și televiziune. Nemulțumirea vedetelor este cu atât mai mare, cu cât câteva grupuri de actori au solicitat în numeroase rânduri o reformă adevărată la Globurile de Aur.

Publicat: 11 mai 2021, 13:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Pentru a da un semnal de alarmă care să conteze, Tom Cruise a renunțat la cele trei Globuri de Aur pe care le-a primit de-a lungul carierei. Rețeaua Americană de Televiziune NBC a anunțat că nu va mai difuza Globurilor de Aur de anul viitor. În urma acestor acuzații foarte grave, Asociaţia Presei Străine de la Hollywood a reacționat. A venit cu un plan prin care să pună în aplicare solicitările actorilor. Totuși, aceștia spun că lucrurile se mișcă în continuare foarte greu.

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood

Scarlett Johansson este o actriță de origine americană. S-a remarcat prin rolul ei din filmul The Horse Whisperer. Astfel, ea a devenit în scurt timp una dintre cele mai solicitate tinere actrițe de la Hollywood. S-a bucurat de succes și după lansearea producțiilor Ghost World, Lost in Translation sau Girl with a Pearl Earring.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Scarlett Johansson alaturi de Colin Jost la ediția a 77-a a Globurilor de Aur. Ea poartă o rochie roșie cu umerii goi, el poartă un costum elegant de culoare neagră.
Scarlett Johansson nu mai participă la conferințele de presă din cadrul Globurilor de Aur / Profimedia Images

Actrița a făcut recent o mărturisire foarte sinceră, apropo de participarea ei la evenimentele legate de Globurile de Aur, menționează Newser.com.

Reclamă

Am renunțat să mai particip la conferințele de presă ale Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood pentru că întrebările pe care le primeam erau foarte personale și mă simțeam hărțuită.

-Scarlett Johansson-

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine împreună cu alte nume importante din industrie. Actorii care și-au spus nemulțumirile declară că Asociaţia Presei Străine de la Hollywood trebuie să facă lucrurile mult mai bine de acum încolo. Cu o părere foarte amplă a apărut în mediul online actorul și regizorul de origine americană, Mark Ruffalo.

Reclamă

Postarea de pe Twitter a celebrului actor a strâns aproape patru mii de aprecieri într-un timp foarte scurt. Acest lucru nu înseamnă decât că fanii lui sunt de acord cu ideile sale foarte curajoase.

De ce este atât de necesară o reformă în cadrul Goburilor de Aur

Globurile de Aur ocupă un loc important în topul premiilor cinematografice, alături de Premiile Oscar și Premiile Gramy. Decernarea are loc la sfârșitul lunii ianuarie și are în vedere producțiile lansate și rulate cu un an în urmă. Acest eveniment așteptat atât de actori, cât și de alți jucători importanți din lumea filmului, are o istorie tumultoasă.

Din păcate evenimentul nefericit care planează acum asupra Globurilor de Aur nu este o premieră sau un caz izolat. Faptul că Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood alături de colegii săi, este justificat.

Jane Fonda este un alt nume mare ce a adus în discuție subiectul diversității chiar la ceremonia din acest an.

Un al moment important pentru această gală este anul 2008. Atunci cea de-a 65-a a Globurilor de Aur nu a fost transmisă în direct. Ceremonia a durat doar jumătate de oră, fiind cea mai scurtă din istoria Premiilor. Actorii și-au primit trofeele mai târziu. Această schimbare s-a produs din cauza grevei scenariștilor din perioada 2007-2008.

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood trebuie să își canalizeze toate resursele în așa fel încât să rezolve nemulțumirile actorilor și să le îndeplinească lista de cereri. Ei spun că aceasta este singura cale pentru ca îndrăgita ceremonie să revină la normal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ben Affleck de mână cu Jennifer Lopez în timp ce fac cumpărături din Paris
Divertisment
Ce cadou de nuntă au primit Ben Affleck și Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta soție a actorului a făcut un gest neașteptat
Nunta artistei Jennifer Lopez a ținut zile la rând primele pagini ale presei internaționale. Vedeta s-a bucurat de o ceremonie restrânsă pe care a organizat-o în mare secret alături de soțul său, Ben Affleck....
2
Ducii de Cambridge, la Wimbledon, în haine elegante
Divertisment
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton. Imaginile în care se distrează la petreceri au strâns peste 4 milioane de vizualizări
Videoclipul viral cu Prințul William și Kate Middleton a fost comentat de multe persoane. Imaginile cu cei doi, în timp ce se distrează, cel mai probabil în facultate, au fost vizionate de milioane de...
3
Vlad Gherman, îmbrăcat casual, la Roata Vedetelor
Divertisment
Vlad Gherman a spus totul despre el. Detaliile pe care puțini le știu despre celebrul actor
Vlad Gherman a intrat în lumina reflectoarelor încă din adolescență și s-a făcut remarcat în serialele produse de Ruxandra Ion. În paralel a cucerit inimile tinerilor din România atunci când a cântat în trupa...
4
Un cristal pe masa unei ghicitoare în cărți
Horoscop
Bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață. Ce cristale trebuie să porți
Purtarea acestor bijuterii care atrag prosperitatea și fericirea în viață îți poate schimba cu adevărat planurile de viitor. De la inele care îți iau ochii la brățări fine ce pot fi purtate doar în...
5
Ramona Olaru, fotografie lângă roata de la Roata Vedetelor
Divertisment
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ce o deranjează cel mai mult la actualul ei partener
Ramona Olaru vorbește deschis despre relația cu Cătălin Cazacu. Ea a filmat a doua ediție a show-ului difuzat în exclusivitate pe Antena PLAY, Roata Vedetelor. Pentru că și-a dorit să răspundă la toate întrebările,...
PARTENERI
×