Reclamă

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood. Care este reacția actriței

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood. Actrița se alătură astfel unor nume importante din industria cinematografică. Printre acestea se numără Mark Ruffalo, Jane Fonda sau Tom Cruise. Actorii sunt dezamăgiți de lipsa de diversitate etnică din juriul care votează pentru premiile anuale de film și televiziune. Nemulțumirea vedetelor este cu atât mai mare, cu cât câteva grupuri de actori au solicitat în numeroase rânduri o reformă adevărată la Globurile de Aur.

Publicat: 11 mai 2021, 13:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:36

Pentru a da un semnal de alarmă care să conteze, Tom Cruise a renunțat la cele trei Globuri de Aur pe care le-a primit de-a lungul carierei. Rețeaua Americană de Televiziune NBC a anunțat că nu va mai difuza Globurilor de Aur de anul viitor. În urma acestor acuzații foarte grave, Asociaţia Presei Străine de la Hollywood a reacționat. A venit cu un plan prin care să pună în aplicare solicitările actorilor. Totuși, aceștia spun că lucrurile se mișcă în continuare foarte greu.

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood

Scarlett Johansson este o actriță de origine americană. S-a remarcat prin rolul ei din filmul The Horse Whisperer. Astfel, ea a devenit în scurt timp una dintre cele mai solicitate tinere actrițe de la Hollywood. S-a bucurat de succes și după lansearea producțiilor Ghost World, Lost in Translation sau Girl with a Pearl Earring.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Scarlett Johansson alaturi de Colin Jost la ediția a 77-a a Globurilor de Aur. Ea poartă o rochie roșie cu umerii goi, el poartă un costum elegant de culoare neagră.
Scarlett Johansson nu mai participă la conferințele de presă din cadrul Globurilor de Aur / Profimedia Images

Actrița a făcut recent o mărturisire foarte sinceră, apropo de participarea ei la evenimentele legate de Globurile de Aur, menționează Newser.com.

Reclamă

Am renunțat să mai particip la conferințele de presă ale Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood pentru că întrebările pe care le primeam erau foarte personale și mă simțeam hărțuită.

-Scarlett Johansson-

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine împreună cu alte nume importante din industrie. Actorii care și-au spus nemulțumirile declară că Asociaţia Presei Străine de la Hollywood trebuie să facă lucrurile mult mai bine de acum încolo. Cu o părere foarte amplă a apărut în mediul online actorul și regizorul de origine americană, Mark Ruffalo.

Reclamă

Postarea de pe Twitter a celebrului actor a strâns aproape patru mii de aprecieri într-un timp foarte scurt. Acest lucru nu înseamnă decât că fanii lui sunt de acord cu ideile sale foarte curajoase.

De ce este atât de necesară o reformă în cadrul Goburilor de Aur

Globurile de Aur ocupă un loc important în topul premiilor cinematografice, alături de Premiile Oscar și Premiile Gramy. Decernarea are loc la sfârșitul lunii ianuarie și are în vedere producțiile lansate și rulate cu un an în urmă. Acest eveniment așteptat atât de actori, cât și de alți jucători importanți din lumea filmului, are o istorie tumultoasă.

Din păcate evenimentul nefericit care planează acum asupra Globurilor de Aur nu este o premieră sau un caz izolat. Faptul că Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood alături de colegii săi, este justificat.

Jane Fonda este un alt nume mare ce a adus în discuție subiectul diversității chiar la ceremonia din acest an.

Un al moment important pentru această gală este anul 2008. Atunci cea de-a 65-a a Globurilor de Aur nu a fost transmisă în direct. Ceremonia a durat doar jumătate de oră, fiind cea mai scurtă din istoria Premiilor. Actorii și-au primit trofeele mai târziu. Această schimbare s-a produs din cauza grevei scenariștilor din perioada 2007-2008.

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood trebuie să își canalizeze toate resursele în așa fel încât să rezolve nemulțumirile actorilor și să le îndeplinească lista de cereri. Ei spun că aceasta este singura cale pentru ca îndrăgita ceremonie să revină la normal.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×