Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood. Care este reacția actriței

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood. Actrița se alătură astfel unor nume importante din industria cinematografică. Printre acestea se numără Mark Ruffalo, Jane Fonda sau Tom Cruise. Actorii sunt dezamăgiți de lipsa de diversitate etnică din juriul care votează pentru premiile anuale de film și televiziune. Nemulțumirea vedetelor este cu atât mai mare, cu cât câteva grupuri de actori au solicitat în numeroase rânduri o reformă adevărată la Globurile de Aur.

Publicat: 11 mai 2021, 13:51 / Actualizat: 12 May 2021, 10:36

Pentru a da un semnal de alarmă care să conteze, Tom Cruise a renunțat la cele trei Globuri de Aur pe care le-a primit de-a lungul carierei. Rețeaua Americană de Televiziune NBC a anunțat că nu va mai difuza Globurilor de Aur de anul viitor. În urma acestor acuzații foarte grave, Asociaţia Presei Străine de la Hollywood a reacționat. A venit cu un plan prin care să pună în aplicare solicitările actorilor. Totuși, aceștia spun că lucrurile se mișcă în continuare foarte greu.

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood

Scarlett Johansson este o actriță de origine americană. S-a remarcat prin rolul ei din filmul The Horse Whisperer. Astfel, ea a devenit în scurt timp una dintre cele mai solicitate tinere actrițe de la Hollywood. S-a bucurat de succes și după lansearea producțiilor Ghost World, Lost in Translation sau Girl with a Pearl Earring.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Scarlett Johansson alaturi de Colin Jost la ediția a 77-a a Globurilor de Aur. Ea poartă o rochie roșie cu umerii goi, el poartă un costum elegant de culoare neagră.
Scarlett Johansson nu mai participă la conferințele de presă din cadrul Globurilor de Aur / Profimedia Images

Actrița a făcut recent o mărturisire foarte sinceră, apropo de participarea ei la evenimentele legate de Globurile de Aur, menționează Newser.com.

Am renunțat să mai particip la conferințele de presă ale Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood pentru că întrebările pe care le primeam erau foarte personale și mă simțeam hărțuită.

-Scarlett Johansson-

Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine împreună cu alte nume importante din industrie. Actorii care și-au spus nemulțumirile declară că Asociaţia Presei Străine de la Hollywood trebuie să facă lucrurile mult mai bine de acum încolo. Cu o părere foarte amplă a apărut în mediul online actorul și regizorul de origine americană, Mark Ruffalo.

Postarea de pe Twitter a celebrului actor a strâns aproape patru mii de aprecieri într-un timp foarte scurt. Acest lucru nu înseamnă decât că fanii lui sunt de acord cu ideile sale foarte curajoase.

De ce este atât de necesară o reformă în cadrul Goburilor de Aur

Globurile de Aur ocupă un loc important în topul premiilor cinematografice, alături de Premiile Oscar și Premiile Gramy. Decernarea are loc la sfârșitul lunii ianuarie și are în vedere producțiile lansate și rulate cu un an în urmă. Acest eveniment așteptat atât de actori, cât și de alți jucători importanți din lumea filmului, are o istorie tumultoasă.

Din păcate evenimentul nefericit care planează acum asupra Globurilor de Aur nu este o premieră sau un caz izolat. Faptul că Scarlett Johanson susține criticile asupra Asociației Presei Străine de la Hollywood alături de colegii săi, este justificat.

Jane Fonda este un alt nume mare ce a adus în discuție subiectul diversității chiar la ceremonia din acest an.

Un al moment important pentru această gală este anul 2008. Atunci cea de-a 65-a a Globurilor de Aur nu a fost transmisă în direct. Ceremonia a durat doar jumătate de oră, fiind cea mai scurtă din istoria Premiilor. Actorii și-au primit trofeele mai târziu. Această schimbare s-a produs din cauza grevei scenariștilor din perioada 2007-2008.

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood trebuie să își canalizeze toate resursele în așa fel încât să rezolve nemulțumirile actorilor și să le îndeplinească lista de cereri. Ei spun că aceasta este singura cale pentru ca îndrăgita ceremonie să revină la normal.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bella Throne, alături de iubitul ei, la Milano Fashion Week 2022, îmbrăcați elegant
Divertisment
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Machiajul și costumul actriței, superbe
Bella Thorne s-a transformat într-o „sirenă”. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere cu un machiaj tematic și un costum pe măsură. Vedeta de 24 de ani a publicat imagini de la ziua de naștere...
2
Kate Middleton și Meghan Markle, tribuna regală la Turneul de la Wimbledon, 2019. Kate poartă o rochie verde, Meghan Poartă o cămașă albă și o fustă cu o fundă neagră în talie, plus ochelari de soare
Divertisment
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa...
3
Kanye West, prezent la Fashion Icon Award, în anul 2015, în timp ce susține un discurs
Divertisment
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia. Rapper-ul a atras atenția tuturor cu alegerea sa
Kanye West a purtat o mască ciudată în Italia, pe străzile din Veneția. Acesta de obicei atrage atenția cu ținuta sa. Acum, ce a purtat pe chip a fost elementul care a atras atenția...
4
Halle Berry, într-o rochie cu imprimeu floral, la un eveniment monden
Divertisment
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt: „Nu am avut niciodată un bărbat care să mă ridice și să mă lase să fiu tot ceea ce sunt”
Halle Berry a vorbit deschis despre Van Hunt. Actrița a spus pentru prima dată că nu a mai avut un asemenea bărbat în viața ei. Actualul partener a ajutat-o să evolueze și a susținut-o...
5
icon
Adriana Trandafir în timp ce arată cu degetul spre public la interviulpentru echipa CaTine.ro
CaTine
Adriana Trandafir, despre sinceritate și emoție în competiția Asia Express: „A fost cumplit de greu, dar și o experiență specială”
Adriana Trandafir este una dintre cele mai sincere și puternice concurente din cadrul competiției Asia Express: Drumul Împăraților. În cel de-al patrulea sezon, actrița Adriana Trandafir a decis să se alăture concursului împreună cu...
PARTENERI
×