Reclamă

Discursul lui Rosamund Pike de la Globurile de Aur a fost marcat de ironie și umor. Actrița a câștigat un trofeu

Discursul lui Rosamund Pike de la Globurile de Aur a fost marcat de ironie și umor. Rosamund Pike a mulțumit „sistemului juridic american nefuncțional” după ce și-a acceptat trofeul. Actrița a câștigat un premiu la categoria cea mai bună actriță într-un lungmetraj comedie sau musical pentru performanța din filmul „I Care a Lot”.

Publicat: 2 martie 2021, 12:54

Rosamund Pike a câștigat un Glob de Aur la categoria cea mai bună actriță într-un lungmetraj comedie sau musical pentru performanța din filmul „I Care a Lot”. Actrița și-a acceptat trofeul la ceremonia de decernare a premiilor printr-un discurs în care a ironizat sistemul juridic american și a glumit seama lui Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rosamund Pike a concurat la această categorie cu Maria Bakalova, Kate Hudson, Michelle Pfeiffer și Anya Taylor-Joy. Actrița a mai fost nominalizată de două ori la Globurile de Aur pentru rolurile din Gone Girl (2015) și A Private War (2019), dar acesta este primul trofeu din cariera ei. 

Pike a acceptat premiul într-o cameră de hotel, îmbrăcată cu o rochie roșie voluminoasă din tul și bocanci de luptă.

Discursul lui Rosamund Pike de la Globurile de Aur, ironic și umoristic

După ce a fost anunțată câștigătoare, Pike a devenit vizibil emoționată. Actrița a mulțumit juriului pentru „recunoașterea laturii întunecate a comediei” și streamerului Netflix pentru „că ne-a oferit o audiență”.

Reclamă

Actrița a felicitat-o pe Maria Bakalova, fâcând în același timp o glumă despre Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump.

„În filmul meu a trebuit să înot dintr-o mașină care se scufunda, cred că aș prefera să fac asta decât să fiu într-o cameră cu Rudy Giuliani. Maria, te felicit pentru strălucirea și curajul tău”, a spus Rosamund Pike.

Pike a mulțumit, de asemenea, „sistemului juridic nefuncțional al Americii pentru că a făcut posibilă realizarea unor astfel de povești”. În I Care a Lot, actrița interpretează rolul unui tutore legal profesionist care se folosește de lacunele din sistemul american de custodie legală pentru a-și frauda clienții vârstnici.

Reclamă
În I Care a Lot, actrița interpretează rolul unui tutore legal profesionist care se folosește de lacunele din sistemul american de custodie legală pentru a-și frauda clienții vârstnici / Profimedia Images

Rosamund Pike, un simbol pentru comunitatea persoanelor homosexuale

Rosamund Pike a devenit un simbol pentru comunitatea persoanelor homosexuale după „I Care a Lot”. Actrița a interpretat o femeie lesbiană care se află într-o relație cu partenera ei de afaceri, interpretată de Eiza Gonzalez.

Eiza Gonzalez în „I Care a Lot” / Profimedia Images

Întrebată de Variety dacă știe că acum este un sibol pentru persoanele homosexuale și ce părere are despre asta, Pike a răspuns: „Sunt onorată de asta. Sunt încântată de asta. Savurez fiecare minut. Pentru că, Doamne, a fi acceptat, nu ne dorim cu toții asta? Și dacă Marla și Fran au fost acceptate în imaginația publicului, atunci este magnific ”, a declarat actrița. 

Rosamund Pike a dezvăluit că ea și Eiza González au devenit „foarte apropiate” după ce interpretat un cuplu de lesbiene.

Întrebată despre rochia Molly Goddard cu care a fost îmbrăcată, Pike a spus că ținuta a fost pe măsura contextului în care s-a desfășurat ceremonia.

„Este extraordinar să fii aranjată într-o cameră de hotel în care stai singură, îmbrăcată fără a avea unde să mergi. Am avut câteva opțiuni mai sensibile, dar m-am gândit că este un an obscur care necesită opțiuni obscure.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×