Reclamă

Discursul lui Rosamund Pike de la Globurile de Aur a fost marcat de ironie și umor. Actrița a câștigat un trofeu

Discursul lui Rosamund Pike de la Globurile de Aur a fost marcat de ironie și umor. Rosamund Pike a mulțumit „sistemului juridic american nefuncțional” după ce și-a acceptat trofeul. Actrița a câștigat un premiu la categoria cea mai bună actriță într-un lungmetraj comedie sau musical pentru performanța din filmul „I Care a Lot”.

Publicat: 2 martie 2021, 12:54

Rosamund Pike a câștigat un Glob de Aur la categoria cea mai bună actriță într-un lungmetraj comedie sau musical pentru performanța din filmul „I Care a Lot”. Actrița și-a acceptat trofeul la ceremonia de decernare a premiilor printr-un discurs în care a ironizat sistemul juridic american și a glumit seama lui Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump.

Rosamund Pike a concurat la această categorie cu Maria Bakalova, Kate Hudson, Michelle Pfeiffer și Anya Taylor-Joy. Actrița a mai fost nominalizată de două ori la Globurile de Aur pentru rolurile din Gone Girl (2015) și A Private War (2019), dar acesta este primul trofeu din cariera ei. 

Pike a acceptat premiul într-o cameră de hotel, îmbrăcată cu o rochie roșie voluminoasă din tul și bocanci de luptă.

Discursul lui Rosamund Pike de la Globurile de Aur, ironic și umoristic

După ce a fost anunțată câștigătoare, Pike a devenit vizibil emoționată. Actrița a mulțumit juriului pentru „recunoașterea laturii întunecate a comediei” și streamerului Netflix pentru „că ne-a oferit o audiență”.

Reclamă

Actrița a felicitat-o pe Maria Bakalova, fâcând în același timp o glumă despre Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump.

„În filmul meu a trebuit să înot dintr-o mașină care se scufunda, cred că aș prefera să fac asta decât să fiu într-o cameră cu Rudy Giuliani. Maria, te felicit pentru strălucirea și curajul tău”, a spus Rosamund Pike.

Pike a mulțumit, de asemenea, „sistemului juridic nefuncțional al Americii pentru că a făcut posibilă realizarea unor astfel de povești”. În I Care a Lot, actrița interpretează rolul unui tutore legal profesionist care se folosește de lacunele din sistemul american de custodie legală pentru a-și frauda clienții vârstnici.

Reclamă
În I Care a Lot, actrița interpretează rolul unui tutore legal profesionist care se folosește de lacunele din sistemul american de custodie legală pentru a-și frauda clienții vârstnici / Profimedia Images

Rosamund Pike, un simbol pentru comunitatea persoanelor homosexuale

Rosamund Pike a devenit un simbol pentru comunitatea persoanelor homosexuale după „I Care a Lot”. Actrița a interpretat o femeie lesbiană care se află într-o relație cu partenera ei de afaceri, interpretată de Eiza Gonzalez.

Eiza Gonzalez în „I Care a Lot” / Profimedia Images

Întrebată de Variety dacă știe că acum este un sibol pentru persoanele homosexuale și ce părere are despre asta, Pike a răspuns: „Sunt onorată de asta. Sunt încântată de asta. Savurez fiecare minut. Pentru că, Doamne, a fi acceptat, nu ne dorim cu toții asta? Și dacă Marla și Fran au fost acceptate în imaginația publicului, atunci este magnific ”, a declarat actrița. 

Rosamund Pike a dezvăluit că ea și Eiza González au devenit „foarte apropiate” după ce interpretat un cuplu de lesbiene.

Întrebată despre rochia Molly Goddard cu care a fost îmbrăcată, Pike a spus că ținuta a fost pe măsura contextului în care s-a desfășurat ceremonia.

„Este extraordinar să fii aranjată într-o cameră de hotel în care stai singură, îmbrăcată fără a avea unde să mergi. Am avut câteva opțiuni mai sensibile, dar m-am gândit că este un an obscur care necesită opțiuni obscure.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O femeie frumoasă îmbrăcată în zână alături de partenerul ei de cuplu
Horoscop
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se adâncește și devine mai armonios cu timpul. Aceste relații nu se estompează, ci mai degrabă înfloresc și fac asta cu fiecare moment...
3
O hartă astrală cu nativii din zodiac și palnetele care îi pot influența
Timp liber
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au explicat care este motivul pentru care credem în horoscop. Concluziile lor au fost complet surprinzătoare. Probabil și tu ai citit horoscopul la un moment dat în viață și te-ai întrebat care este...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Luna plină roz pe un fundal închis la culoare cu tente de mov și roz
Horoscop
Fazele lunii în iunie 2023. Luna Plină pe data de 4 iunie, în zodia Săgetător
Pentru a vedea care sunt fazele lunii în iunie 2023, trebuie ținut cont de faptul că acest corp astronomic apare în diferite forme în funcție de mișcarea de evoluție. Ca de obicei, Luna are...
PARTENERI
×