Reclamă

Discursul lui Rosamund Pike de la Globurile de Aur a fost marcat de ironie și umor. Actrița a câștigat un trofeu

Discursul lui Rosamund Pike de la Globurile de Aur a fost marcat de ironie și umor. Rosamund Pike a mulțumit „sistemului juridic american nefuncțional” după ce și-a acceptat trofeul. Actrița a câștigat un premiu la categoria cea mai bună actriță într-un lungmetraj comedie sau musical pentru performanța din filmul „I Care a Lot”.

Publicat: 2 martie 2021, 12:54

Rosamund Pike a câștigat un Glob de Aur la categoria cea mai bună actriță într-un lungmetraj comedie sau musical pentru performanța din filmul „I Care a Lot”. Actrița și-a acceptat trofeul la ceremonia de decernare a premiilor printr-un discurs în care a ironizat sistemul juridic american și a glumit seama lui Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rosamund Pike a concurat la această categorie cu Maria Bakalova, Kate Hudson, Michelle Pfeiffer și Anya Taylor-Joy. Actrița a mai fost nominalizată de două ori la Globurile de Aur pentru rolurile din Gone Girl (2015) și A Private War (2019), dar acesta este primul trofeu din cariera ei. 

Pike a acceptat premiul într-o cameră de hotel, îmbrăcată cu o rochie roșie voluminoasă din tul și bocanci de luptă.

Discursul lui Rosamund Pike de la Globurile de Aur, ironic și umoristic

După ce a fost anunțată câștigătoare, Pike a devenit vizibil emoționată. Actrița a mulțumit juriului pentru „recunoașterea laturii întunecate a comediei” și streamerului Netflix pentru „că ne-a oferit o audiență”.

Reclamă

Actrița a felicitat-o pe Maria Bakalova, fâcând în același timp o glumă despre Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump.

„În filmul meu a trebuit să înot dintr-o mașină care se scufunda, cred că aș prefera să fac asta decât să fiu într-o cameră cu Rudy Giuliani. Maria, te felicit pentru strălucirea și curajul tău”, a spus Rosamund Pike.

Pike a mulțumit, de asemenea, „sistemului juridic nefuncțional al Americii pentru că a făcut posibilă realizarea unor astfel de povești”. În I Care a Lot, actrița interpretează rolul unui tutore legal profesionist care se folosește de lacunele din sistemul american de custodie legală pentru a-și frauda clienții vârstnici.

Reclamă
În I Care a Lot, actrița interpretează rolul unui tutore legal profesionist care se folosește de lacunele din sistemul american de custodie legală pentru a-și frauda clienții vârstnici / Profimedia Images

Rosamund Pike, un simbol pentru comunitatea persoanelor homosexuale

Rosamund Pike a devenit un simbol pentru comunitatea persoanelor homosexuale după „I Care a Lot”. Actrița a interpretat o femeie lesbiană care se află într-o relație cu partenera ei de afaceri, interpretată de Eiza Gonzalez.

Eiza Gonzalez în „I Care a Lot” / Profimedia Images

Întrebată de Variety dacă știe că acum este un sibol pentru persoanele homosexuale și ce părere are despre asta, Pike a răspuns: „Sunt onorată de asta. Sunt încântată de asta. Savurez fiecare minut. Pentru că, Doamne, a fi acceptat, nu ne dorim cu toții asta? Și dacă Marla și Fran au fost acceptate în imaginația publicului, atunci este magnific ”, a declarat actrița. 

Rosamund Pike a dezvăluit că ea și Eiza González au devenit „foarte apropiate” după ce interpretat un cuplu de lesbiene.

Întrebată despre rochia Molly Goddard cu care a fost îmbrăcată, Pike a spus că ținuta a fost pe măsura contextului în care s-a desfășurat ceremonia.

„Este extraordinar să fii aranjată într-o cameră de hotel în care stai singură, îmbrăcată fără a avea unde să mergi. Am avut câteva opțiuni mai sensibile, dar m-am gândit că este un an obscur care necesită opțiuni obscure.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×