Soția lui Chadwick Boseman a acceptat premiul post-mortem al actorului la Globurile de Aur. Discurs emoționant

Soția lui Chadwick Boseman, Simone Ledward Boseman, a acceptat premiul post-mortem al soțului său la Globurile de Aur pentru performanța din „Ma Rainey’s Black Bottom”. 

1 martie 2021 la 15:57

Soția lui Chadwick Boseman, Simone Ledward Boseman, a acceptat premiul post-mortem în numele actorului la categoria cel mai bun actor într-un lungmetraj pentru rolul din „Ma Rainey’s Black Bottom”. Chadwick Boseman a murit anul trecut din cauza cancerului, astfel că soția lui a fost cea care a acceptat premiul în numele său și a susținut un discurs emoționant.

Soția lui Chadwick Boseman a acceptat premiul post-mortem al soțului său la Globurile de Aur

Chadwick Boseman a murit pe 18 august 2020 după o luptă cu cancerul. Actorul avea doar 43 de ani. Moartea sa la o vârstă atât de fragedă a șocat Hollywood-ul. Cele mai recente proiecte ale actorului au fost un succes. Actorul a câștigat un Glob de Aur la categoria cel mai bun actor într-un lungmetraj dramă. Acesta a concurat cu Riz Ahmed, Anthony Hopkins, Gary Oldman și Tahar Rahim. 

Chadwick Boseman / Getty Images

Soția lui Chadwick Boseman a fost cea care a acceptat premiul în numele său și a susținut un discurs emoționant.

„El i-ar mulțumi lui Dumnezeu. El le-ar mulțumi părinților săi. El le-ar mulțumi strămoșilor săi pentru îndrumarea și sacrificiile lor”, a spus Ledward Boseman. „Ar spune ceva frumos, ceva care inspiră, ceva care ar amplifica acea voce din interiorul nostru care ne spune că putem.”

Simone Ledward Boseman ține un discurs în lacrimi în numele soțului ei la Globurile de Aur / Profimedia Images

Ledward Boseman a mulțumit, de asemenea, colegilor lui Boseman, regizorului George C. Wolfe, streamerului Netflix, juriului Hollywood Foreign Press Association (HFPA), mentorului său Denzel Washington și multor alte persoane, potrivit Variety.

„Nu am cuvintele lui, dar trebuie să profităm de toate momentele pentru a-i celebra pe toți cei pe cei pe care îi iubim, așa că mulțumesc HFPA pentru ocazia de a face exact asta.”

Chadwick Boseman în Ma Rainey’s Black Bottom / Profimedia Images

De asemenea, Boseman a apărut recent în „Da Five Bloods”, performanță care a stârnit zvonuri despre un posibil Oscar.

Diversitate la Globurile de Aur

Actorii britanici Daniel Kaluuya și John Boyega s-au numărat printre actorii de culoare cărora juriul Hollywood Foreign Press Association le-a oferit un premiu. Recent, acesta a fost criticat pentru lipsa de diversitate din componența sa de 87 de membri.

„Soul”, primul film produs de Pixar care a avut un personaj de culoare în rolul principal, a fost numit cel mai bun film de animație și cea mai bună coloană sonoră. 

HFPA a fost ținta glumelor și comentariilor pe tot parcursul nopții. „Știm cu toții că premiile sunt prostești”, a spus Tina Fey, una dintre prezentatoarele ceremoniei. „Chiar și în lucrurile stupide, incluzivitatea este importantă și nu există membri de culoare în Hollywood Foreign Press Associtation”.

Și Jane Fonda a vorbit în discursul de acceptare al premiului Cecil B. DeMille pentru întreaga carieră despre importanța diversității în cinematografie și despre puterea poveștilor de a schimba oamenii. 

„Poveștile ne pot schimba schimba inima și mintea și ne pot ajuta să ne vedem unii pe alții într-o lumină nouă – să avem empatie și să recunoaștem că deși suntem atât de diverși, suntem cu toții oameni mai întâi”, a spus actrița în discursul său. 

RECOMANDĂRI CATINE.RO
PARTENERI
×