Reclamă

Jane Fonda a vorbit despre diagnosticul pe care l-a primit. Actrița are cancer, dar este pregătită pentru tot ce urmează

Jane Fonda a vorbit despre diagnosticul pe care l-a primit. Actrița are cancer, însă rămâne optimistă cu privire la viitorul său. Vedeta î vârstă de 84 de ani spune că are o viziune ”realistă” asupra vieții și că nu este speriată de veștile rele pe care le-a primit.

Publicat: 16 noiembrie 2022, 12:50

Jane este exemplul unei femei puternice și hotărâte să lupte până în ultimul moment. Deși nu a primit cu ușurință diagnosticul de la medici, acesta a fost transparentă cu publicu său și a ales să-și țină fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jane Fonda a vorbit despre diagnosticul pe care l-a primit

Jane Fonda a ținut recent un discurs emoționant. Aceasta a vorbit despre starea sa de sănătate, dar și despre lupta pe care o duce împotriva schimbărilor climatice. Actrița a fost întotdeauna o activită convinsă și a luptat pentru cauzele pe care le-a susținut.

Vezi mai multe imagini cu Jane Fonda în Galeria Foto!

Jane Fonda primește o distincție specială pe scena Globurilor de Aur îmbrăcată cu un sacou alb cu guler înalt
Jane Fonda a marcat o altă etapă importantă în cariera impresionantă. Actrița în vârstă de 83 de ani a primit premiul Cecil B. DeMille la ediția din acest an a Premiilor Globurile de Aur / Getty Images

Nici în momentele grele nu a renunțat la munca pe care a început-o. Jane Fonda spune că nu se teme de sfârșit și că este pregătită pentru tot ceea ce urmează. Actrița urmează să împlinească vârsta de 85 de ani pe data de 21 decembrie 2022.

Reclamă

În ciuda diagnosticului crunt pe care l-a primit, Jane este optimistă convinsă. Medicii i-au pus diagnosticul în luna septembrie a anului acesta.

”Îmi place să cred că am o viziune realistă asupra vieții mele. Nu îmi este teamă să plec. Știu că nu o să mai fiu prin preajmă pentru o perioadă lungă de timp. Atunci când ajungi la vârsta mea, trebuie să fii foarte atent la modul în care îți petreci timpul. ”

”Totodată, eu cred că e important să vezi timpul pe care l-ai lăsat în urma ta. Sunt pregătită să plec. Am avut o viață extraordinară. Nu îmi doresc să plec, dar știu că se va întâmpla mai devreme sau mai târziu.”

Reclamă

Cât privește ultimele dorințe ale actriței, aceasta a vorbit foarte deschis și despre aceste lucruri. Vedeta nu își dorește lucruri materiale, în schimbare speranțe în ceea ce privește familia pe care a construit-o.

”Îmi doresc să-mi văd nepoții crescând suficient de mari încât să știu că vor fi bine. Asta este foarte important pentru mine. Munca mea privind schimbările climatice, pentru asta voi lupta până în ultimul moment”.

Ce mesaj a transmis Jane Fonda după ce a aflat că are cancer

Actrița internațională a fost diagnosticată pe data de 22 septembrie 2022. La scurt timp după ce a aflat vestea că are cancer, aceasta a distribuit un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Acesta nu a vrut să ascundă o clipă momentele dificile prin care trece. Deși a fost mult mai optimistă la început, cu timpul a realizat că situația este destul de gravă.

”Am ceva foarte important să vă spun, dragii mei prieteni. Am aflat că am limfom non Hodgkin, un tip de cancer al sistemului limfatic. O parte din celulele albe, numite limfocite, se multiplică în mod necontrolat și formează formațiuni tumorale în corp.”

Actrița a mulțumit atunci sistemului de sănătate din Statele Unite ale Americii și a declarat că este ”privilegiată” că se poate bucura de tratamentul pe care îl primește. Conform publicațiilor externe, 80% din pacienții care au suferit această formă de cancer au supraviețuit în urma tratamentelor primite.

Deși este un tip de cancer tratabil, Jane este uneori sceptică. Actrița spune că a ajuns la o vârstă la care problemele de sănătate se tratează mai dificil.

Milioanele de fani din întreaga lume și-au arătat susținerea față de aceasta. În ciuda clipelor dificile, Jane nu și-a pierdut o clipă curajul și susținerea venită de la familie și fani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×