Reclamă

Jane Fonda a declarat că are cancer. Mesajul emoționant postat de actrița de 84 de ani pe rețelele sociale

Jane Fonda a declarat că are cancer. Actrița în vârstă de 84 de ani spune că are o formă ușoară și deja face chimioterapie. Totodată aceasta a încercat să atragă atenția asupra bolii nemiloase care poate să atace indiferent de vârstă. Mesajul emoționant i-a luat prin surprindere pe admiratorii actriței de pe rețelele sociale.

Publicat: 3 septembrie 2022, 12:16

Jane Fonda este una din cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Cu o carieră impresionantă, aceasta nu a încetat să-și surprindă publicul. De-a lungul timpului a dovedit că est transparentă cu admiratorii ei, acesta a fost și motivul pentru care nu și-a dorit să ascundă boala de care suferă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jane Fonda a declarat că are cancer

Jane Fonda a declarat că are limfom non Hodgkin, un tip de cancer al sistemului limfatic. Actrița de 84 de ani nu a vrut să se ascundă. Se pare că o parte din celulele albe, numite limfocite, se multiplică în mod necontrolat și formează formațiuni tumorale în corp.

Vezi mai multe imagini cu Jane Fonda în Galeria Foto!

Jane a mulțumit sistemului de sănătate din Statele Unite ale Americii și medicilor care s-au ocupat în tot acest timp de ea. Actrița este recunoscătoare și bucuroasă că nu suferă de o formă mai gravă. Aceasta își pune speranța că va trece cu bine peste această perioadă dificilă din viața sa.

Reclamă

Conform declarațiilor pe care le-a făcut, 80% din pacienții care au suferit de această formă de cancer au supraviețuit în urma tratamentelor.

Fonda, câștigătoare a două Premii Oscar, spune că se simte privilegiată și că acest lucru se datorează imaginii publice pe care și-a creat-o de-a lungul timpului.

Vedeta recunoaște că a avut parte de multă atenție de la personalul medical și nu numai. De-a lungul timpului, Jane Fonda a redefinit imaginea vedetei autentice de la Hollywood. Milioane de fani din întreaga lume și-au arătat sprijinul față de Jane după mesajul pe care l-a postat. 

Reclamă

Ce mesaj a postat actrița pe rețelele sociale

Jane Fonda a declarat că are cancer și a postat un mesaj emoționant.  Actrița în vârstă de 84 de ani este recunoscătoare tuturor celor care i-au stat alături.

”Dragii mei prieteni, am ceva foarte personal să împărtășesc cu voi. Am fost diagnosticată cu cancer. Este un tip de cancer tratabil. Aproximativ 80 % din oamenii care încep tratamentul supraviețuiesc. Sunt foarte norocoasă.”

”Sunt foarte norocoasă datorită sistemului de asigurare, dar și a statutului care îmi oferă să mă bucur de tratamentul necesar. Am realizat cât de dureros este pentru mine să fiu atât de privilegiată, mă gândesc la voi.”

”Aproape fiecare familie din America s-a confruntat la un moment dat cu un caz de cancer. Prea mulți oameni nu au acces la un sistem de sănătate de calitate, prea mulți oameni nu se pot bucura de tratamentul care le poate salva viața, iar acest lucru nu este corect. Trebuie să vorbim mai mult despre acest subiect. Oamenii trebuie să înțeleagă că acești combustibili fosili pot duce la apariția cancerului. Poluarea rămâne o problemă reală”

Pe lângă mesajul privind boala sa, activista a vrut să atragă atenția asupra protejării mediului. Jane Fonda este de părere că poluarea duce la apariția mai rapidă a cancerului în rândul populației.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×