Reclamă

Leonardo DiCaprio a petrecut seara cu prietena de 22 de ani a lui Gigi Hadid. Actorul are o nouă cucerire

Fanii au fost disperați să afle cu cine urmează să se întâlnească actorul. Și cum veștile în lumea mondenă circulă repede, acum s-a aflat că Leonardo DiCaprio a petrecut seara cu prietena de 22 de ani a lui Gigi Hadid.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 iunie 2023, 12:51

Zvonurile au apărut de foarte mult timp când vine vorba de Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, dar acum se pare că ar putea fi altcineva între cei doi. DiCaprio a fost într-o vacanță de iahting în Europa și se pare că a fost văzut cu un model, care este prietenă cu Hadid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a petrecut seara cu prietena de 22 de ani a lui Gigi Hadid

Dicaprio, în vârstă de 48 de ani, a pornit în largul coastei Ibiza, Spania, alături de Meghan Roche. E un model american de 22 de ani, care a lucrat cu branduri de lux de top.

În imaginile publicate de TMZ, Leo și Meghan pot fi văzuți coborând împreună din aceeași mașină. Ei s-au îndreptat ulterior către iahtul actorului. Se pare că nimeni altcineva nu s-a urcat pe vas. De asemenea, au făcut acest lucru fără să încerce să se ascundă de ochii curioșilor.

Se pare că Meghan și Leo au petrecut seara împreună. Ziua următoare există un alt set de fotografii cu Meghan într-o ținută complet diferită.

Modelul Meghan Roche pe un iaht, în haine negre, cu părul desfăcut
Zvonurile au apărut de foarte mult timp când vine vorba de Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid, dar acum se pare că ar putea fi altcineva între cei doi / Profimedia Images
Reclamă

Până acum nu sunt au fost făcute publice semne de afecțiune. Cu toate acestea, mass-media a început imediat zvonurile după ce câștigătorul Oscarului este burlac de peste un an. Acesta și-a încheiat relația cu Camilla Morrone în vara trecută.

În ultimele săptămâni, zvonurile despre o posibilă relație între Dicaprio și Gigi Hadid nu s-au stins, deși s-a menționat în mai multe rânduri că aceștia sunt doar buni prieteni. Cu toate acestea, Meghan a fost văzută de mai multe ori alături de Gigi, ceea ce înseamnă că fac parte din același cerc de prieteni.

Leonardo DiCaprio nu este deranjat de ceea ce se scrie despre el

Reclamă

Se pare că actorul a ales să stea departe de agitația din Statele Unite ale Americii. Leonardo DiCaprio este cunoscut pentru faptul că ar prefera femeile mult mai tinere decât el. După ce s-a despărțit de ultima sa iubită, Leonardo a intrat sub lupa presei internaționale. Gusturile sale pentru femeile mai tinere au fost intens criticate. Actorul nu a făcut niciun comentariu cu privire la ce s-a scris în presă despre el.

Nici atunci când s-a spus că formează un cuplu cu fiica lui Lorenzo Lamas actorul nu a luat atitudine. Leonardo DiCaprio s-a afișat de mai multe alături de Victoria Lamas. Deși era o mare diferență de vârstă între ei, presa i-a declarat cuplu. Cu toate acestea, Lorenzo Lamas, în vârstă de 64 de ani, a declarat pentru New York Post că fiica sa este „foarte încântată” de interacțiunea cu actorul, dar nu este nimic între ei.

Lorenzo Lamas a spus atunci: „Știu că-l place foarte mult. Cred că s-au întâlnit luna trecută. Nu sunt sigur de circumstanțe, dar asta mi-a spus. I-am spus să trateze relația ca pe o vacanță. Doar bucurați-vă de ea cât de mult puteți, atâta timp cât durează. Și dacă durează mai mult decât o vacanță obișnuită, grozav. Dar dacă nu, atunci păzește-ți inima. Pentru că este foarte tânără.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×