Reclamă

Leonardo DiCaprio a petrecut alături de modelul Josie Redmond. Cei doi s-au distrat împreună în Londra

Leonardo DiCaprio a petrecut alături de modelul Josie Redmond. Actorul a fost surprins de paparazzi în timp ce părăsea un local din Londra. Acesta a încercat cu greu să se ascundă de fotografii prezenți. Tânăra în compania căreia a fost surprins are doar 21 de ani.

Publicat: 24 februarie 2023, 6:42

Leonardo DiCaprio este surprins deseori în compania domnișoarelor mult mai tinere ca el. Actorul în vârstă de 49 de ani s-a distrat de această dată pe continentul european. Acesta nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a petrecut alături de modelul Josie Redmond

Actorul de 49 de ani a fost surprins în timp ce părăsea un local de lux din Londra pe ușa din spate. Acesta a fost urmat la scurt timp de modelul Josei Redmond. Vedeta din Titanic a încercat să nu atragă foarte mult atenția asupra sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Leonardo DiCaprio alături de Josie Redmond la o petrecere din Londra
Leonardo DiCaprio a ales o ținută casual pentru petrecerea din Londra / Profimedia Images

Recent s-a zvonit faptul că acesta ar avea o relație cu Eden Polani, o domnișoară model în vârstă de 19 ani. De data aceasta a fost pozat în compania unei blonde focoase. El și Josie s-au grăbit să părăsească restaurantul și să ajungă la mașina artistului. Leonardo a optat pentru o ținută casual.

Reclamă

Actorul a purtat tot timpul o mască de protecție. Acesta i-a ascuns foarte bine fața. Partenera sa de distracție a fost surprinsă într-o rochie scurtă neagră la care a asortat un palton lung.

Josie l-a urmat cu mare atenție pe Leonardo și a încercat să țină pasul cu acesta. Leonardo nu ține cont de comentariile care circulă pe internet despre reputația sa în rândul domnișoarelor mult mai tinere. Actorul se bucură de viața pe care are și petrece fiecare zi din plin.

Ce spun apropiații actorului Leonardo DiCaprio

Reclamă

Deși DiCaprio nu a făcut niciun comentariu public despre relațiile pe care le are cu domnișoarele mai tinere, apropiații acestuia au rupt tăcerea. Prietenii actorului spun că acesta ar fi de fapt deranjat de ceea ce se scrie în presa internațională despre el.

În mediul online circulă deja o mulțime de glume și speculații privind viața amoroasă a câștigătorului de Premiu Oscar. Prietenii lui Leonardo DiCaprio susțin că acesta este ”disperat” să-și repare imaginea și dornic să aibă o relație matură, după cum scrie pubicația DailyMail.

Se pare că actorul este dornic să aibă o relație de lungă durată cu o femeie matură. Ultima relație de lungă durată a actorului a fost cu modelul Camila Morrone. Tânăra are acum vârsta de 25 de ani. În prezent actorul nu are nicio relație de lungă durată. Acesta este văzut deseori în compania femeilor frumoase, însă niciuna nu a reușit să formeze un cuplu cu vedeta din Titanic.

În ciuda afirmațiilor făcute de grupul de prieteni al actorului, acesta este văzut în continuare în compania domnișoarelor mult mai tinere ca el.

”Este ridicol deja. Leo nu poate merge nicăieri fără să fie asociat cu această imagine. Toți cred că preferă femeile mai tinere ca el, dar nu este deloc așa. Leo caută o relație mult mai matură. Îți dorește ceva ce a avut atunci când a fost cu fosta sa iubită, Camila. Are nevoie de o relație reală”.

DiCaprio nu a făcut niciun comentariu cu privire la declarațiile lăsate de prietenii săi în mediul online sau în presă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×