Reclamă

Leonardo DiCaprio și-a acoperit fața cu o șapcă și mască de protecție în timp ce a fost la o plimbare cu bicicleta

Leonardo DiCaprio și-a acoperit fața cu o șapcă și mască de protecție în timp ce a fost la o plimbare cu bicicleta. Actorul a ieșit recent la un circuit în New York.

Publicat: 27 martie 2023, 12:37

Actorul, în vârstă de 48 de ani, a încercat să relaxeze la o plimbare cu bicicleta. A purtat o geacă căptușită, bleumarin, care a fost purtată peste un tricou albastru și blugi cu croi drept. Pentru a-și completa ansamblul casual, Leo a încălțat o pereche de pantofi sport din piele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio și-a acoperit fața cu o șapcă și mască de protecție

S-a plimbat pe străzile aglomerate după ce s-a bucurat de prânz la restaurantul italian de lux Cipriani Downtown. Noul film al lui Leo, „Killers of the Flower Moon”, urmează să fie lansat luna viitoare. Producția spune povestea îngrozitoare a „domniei terorii” care a ucis nativi americani.

Filmul de succes, care urmează să fie lansat în mai, se bazează pe cartea non-ficțiune din 2017, cu același nume, scrisă de David Grann. Amplasată în anii 1920, povestea se concentrează pe investigația FBI asupra unui șir de crime după ce mai mulți membri ai tribului Osage din Oklahoma au fost uciși.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Leonardo DiCaprio, îmbrăcat casual, la o plimbare
Leonardo DiCaprio s-a plimbat pe străzile aglomerate după ce s-a bucurat de prânz la restaurantul italian de lux Cipriani Downtown / Profimedia Images
Reclamă

Dar, pe măsură ce fanii filmului se pregătesc pentru ca drama criminală să ajungă pe ecranele lor, DailyMail se uită înapoi la povestea adevărată.

„Killers of the Flower Moon” se concentrează pe un capitol puțin mediatizat din istoria americană care implică Națiunea Osage. În anii 1920, tribul Osage a devenit bogat aproape peste noapte. A fost descoperit petrol sub pământul lor, aducându-le peste 30 de milioane de dolari în venituri anuale la vârful boom-ului, potrivit Oklahoma Historical Society.

Mineralele subterane din rezervația Osage Nation erau deținute de trib și păstrare de către guvern. Leasing-urile minerale au câștigat redevențe care au fost plătite tribului în ansamblu. Dar aceste drepturi nu puteau fi obținute în mod legal decât de străini dacă se căsătoreau în trib.

Reclamă

Ai aici mai multe detalii mai puțin cunoscute despre Leonardo DiCaprio.

Care e povestea filmului „Killers of the Flower Moon”

În această perioadă, fermierul William K. Hale, originar din Greenville, Texas, l-a încurajat pe nepotul său subordonat Ernest Burkhart să se căsătorească cu Mollie Kyle. Burkhart, interpretat de Leonardo DiCaprio, și soția Mollie, interpretată de Lily Gladstone, locuiau în Fairfax cu mama lui Mollie, Lizzie Q.

Lizzie era mamă de patru copii. În mai 1921, corpul descompus al uneia dintre fiice, Anna Brown, a fost descoperit într-o râpă îndepărtată din nordul Oklahomei. A fost găsită cu o gaură de glonț în ceafă. Pentru că Brown nu avea dușmani cunoscuți, cazul a rămas nerezolvat.

Doar două luni mai târziu, Lizzie însăși a murit în circumstanțe suspecte. Apoi, un alt membru al familiei, nepotul lui Lizzie, Henry Roan, a avut o soartă similară în ianuarie 1923 cu Hale. El e interpretat de Robert De Niro, numindu-se în mod fraudulos drept beneficiar al poliței sale de asigurare de viață de 25.000 de dolari.

Dar decesele în familie nu s-au încheiat aici. În martie 1923, o altă fiică a lui Lizzie, Rita Smith, împreună cu soțul Ritei, William Smith, și menajera lor Nettie Brookshire, au fost uciși când casa lor a fost distrusă de o explozie.

Și, după moartea lor, Burkhart și Mollie au moștenit o avere din moșiile mamei și surorilor ei. Dar crimele s-au extins dincolo de o singură familie. Se estimează că 24 de indieni Osage au murit în decese violente sau suspecte la începutul anilor 1920. Ziarele de la acea vreme au descris situația drept „domnie a terorii”.

Ce măsuri s-au luat pentru depistarea ucigașului

Până atunci, autoritățile începuseră să devină suspicioase și un Consiliu Tribal Osage alarmat a cerut ajutorul guvernului SUA. Numele lui Hale a apărut la începutul anchetei ca fiind creierul din spatele crimelor.

Așa-numitul „Rege al Dealurilor Osage” a fost acuzat că i-a mituit și i-a intimidat pe alții pentru a face o mare parte din munca lui murdară, în timp ce căuta să obțină bani și putere.

Crimele au încetat după ce Hale, împreună cu complicii, inclusiv nepotul său, au fost arestați în 1926. Hale a fost condamnat oficial pentru implicarea sa trei ani mai târziu. A fost eliberat condiționat în 1947, după ce a ispășit două decenii din pedeapsă.

La acea vreme, anchetatorii au descoperit, de asemenea, că ucigașii începuseră deja să o otrăvească pe Mollie în ceea ce ar fi fost ultima piesă din planul general al escrocului. Din fericire, ea și-a revenit și a divorțat de soțul ei ucigaș în urma procesului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×