Reclamă

Leonardo DiCaprio a luat cina cu Neelam Gill în Londra. La restaurant a fost prezentă și mama actorului, Irmelin Indenbirken

Leonardo DiCaprio a luat cina cu Neelam Gill în Londra. Alături de actor a fost prezentă și mama acestuia, Irmelin Indenbirken. DiCaprio a ales să se relaxeze după vacanța din Sardinia. Acesta a fost bucuros să-și petreacă timpul cu grupul de prieteni.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iunie 2023, 12:18

Presa internațională vorbește despre o nouă întâlnire dintre Leonardo DiCaprio și o femeie mult mai tânără ca acesta. În compania actorului de 48 de ani a fost văzut Neelam Gill, în vârstă de 28 de ani. Actorul internațional nu dă curs zvonurilor. Apropiații acestuia susțin că a fost o cină obișnuită, într-un grup mai mare de prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a luat cina cu Neelam Gill în Londra

Leonardo DiCaprio nu se întoarce curând în Statele Uite ale Americiii. După o vacanță în Sardinia, acesta a fost pozat în Londra. Actorul a ieșit în oraș alături de un grup de prieteni. Alături de actor a fost și mama acestuia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Leonardo DiCaprio purtând mască de protecție și șapcă neagră pentru a se feri de fotografi
Leonardo DiCaprio s-a camuflat din cap până-n picioare / Profimedia Images

Nu este prima dată când Irmelin Indenbirken își petrece timpul în compania fiului său. Imaginile care au ajuns virale pe internet îl surprind pe DiCaprio într-o ținută casual. Actorul de 48 de nai a încercat să se camufleze din cap până-n picioare.

Reclamă

Acesta a ales o pereche de blugi și o geacă. Mai mult, acesta a purtat tot timpul o șapcă și o masă de protecție neagră. În ciuda faptului că a încercat să se ascundă, DiCaprio a fost imediat recunoscut de fanii săi.

Actorul a fost pozat în timp ce părăsea un restaurant de lux din Londra. În timp ce se îndrepta spre mașina personală, actorul a fost urmat de modelul în vârstă de 28 de nai. Publicația PageSix scrie că DiCaprio și mama sa au fost ulterior urmați de un grup de prieteni.

Deși actorul este cunoscut pentru faptul că a avut mai multe relații cu femei mai tinere ca acesta, sursele apropiate ale vedetei susțin că DiCaprio și Gill nu se întâlnesc.

Reclamă

Se pare că actorul nu este interesat în mod romantic de modelul internațional. DiCaprio se bucură doar de timpul pe care îl petrece în compania celor dragi.

Cine este și cu ce se ocupă Neelam Gill

Neelam Gill a fost prezentă la cina pe care DiCAprio a luat-o alături de mama sa și de un grup de prieteni. Modelul internațional are doar 28 de ani.

Aceasta a intrat în lumea modelingului atunci când avea doar 18 ani. Neelam s-a născut în India și a semnat pentru o campanie cu un brand de haine britanic. În ciuda faptului că a devenit cu adevărat cunoscută la vârsta de 18 ani, ea a cochetat cu modelingul încă de la 14 ani.

„Am refuzat la început ideea de a fi model. Nu-mi permiteam să călătoresc și m-am gândit că nimeni nu m-ar fi vrut ca model. O admiram mult pe Kate Moss și multe alte femei care defilau la acea vreme”.

În anul 2017 a vorbit deschis despre problemele personale atunci când a pozat pentru revista Hello!Fashion. Neelam a declarat că s-a simțit de multe ori prinsă în relația abuzivă pe care a avut-o la acel moment cu iubitul său.

Neelam s-a folosit de conturile sale de pe social media pentru a trage un semnal de alarmă. Aceasta a început să colaboreze cu mai multe instituții caritabile pentru a-i ajuta pe cei care au suferit vreodată de abuzul provenit din violența domestică.

Modelul are în față o carieră de succes, iar în prezent se bucură de timpul pe care îl petrece în compania vedetelor din lumea filmului și nu numai.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×