Reclamă

Leonardo DiCaprio a luat cina cu Neelam Gill în Londra. La restaurant a fost prezentă și mama actorului, Irmelin Indenbirken

Leonardo DiCaprio a luat cina cu Neelam Gill în Londra. Alături de actor a fost prezentă și mama acestuia, Irmelin Indenbirken. DiCaprio a ales să se relaxeze după vacanța din Sardinia. Acesta a fost bucuros să-și petreacă timpul cu grupul de prieteni.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iunie 2023, 12:18

Presa internațională vorbește despre o nouă întâlnire dintre Leonardo DiCaprio și o femeie mult mai tânără ca acesta. În compania actorului de 48 de ani a fost văzut Neelam Gill, în vârstă de 28 de ani. Actorul internațional nu dă curs zvonurilor. Apropiații acestuia susțin că a fost o cină obișnuită, într-un grup mai mare de prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonardo DiCaprio a luat cina cu Neelam Gill în Londra

Leonardo DiCaprio nu se întoarce curând în Statele Uite ale Americiii. După o vacanță în Sardinia, acesta a fost pozat în Londra. Actorul a ieșit în oraș alături de un grup de prieteni. Alături de actor a fost și mama acestuia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Leonardo DiCaprio purtând mască de protecție și șapcă neagră pentru a se feri de fotografi
Leonardo DiCaprio s-a camuflat din cap până-n picioare / Profimedia Images

Nu este prima dată când Irmelin Indenbirken își petrece timpul în compania fiului său. Imaginile care au ajuns virale pe internet îl surprind pe DiCaprio într-o ținută casual. Actorul de 48 de nai a încercat să se camufleze din cap până-n picioare.

Reclamă

Acesta a ales o pereche de blugi și o geacă. Mai mult, acesta a purtat tot timpul o șapcă și o masă de protecție neagră. În ciuda faptului că a încercat să se ascundă, DiCaprio a fost imediat recunoscut de fanii săi.

Actorul a fost pozat în timp ce părăsea un restaurant de lux din Londra. În timp ce se îndrepta spre mașina personală, actorul a fost urmat de modelul în vârstă de 28 de nai. Publicația PageSix scrie că DiCaprio și mama sa au fost ulterior urmați de un grup de prieteni.

Deși actorul este cunoscut pentru faptul că a avut mai multe relații cu femei mai tinere ca acesta, sursele apropiate ale vedetei susțin că DiCaprio și Gill nu se întâlnesc.

Reclamă

Se pare că actorul nu este interesat în mod romantic de modelul internațional. DiCaprio se bucură doar de timpul pe care îl petrece în compania celor dragi.

Cine este și cu ce se ocupă Neelam Gill

Neelam Gill a fost prezentă la cina pe care DiCAprio a luat-o alături de mama sa și de un grup de prieteni. Modelul internațional are doar 28 de ani.

Aceasta a intrat în lumea modelingului atunci când avea doar 18 ani. Neelam s-a născut în India și a semnat pentru o campanie cu un brand de haine britanic. În ciuda faptului că a devenit cu adevărat cunoscută la vârsta de 18 ani, ea a cochetat cu modelingul încă de la 14 ani.

„Am refuzat la început ideea de a fi model. Nu-mi permiteam să călătoresc și m-am gândit că nimeni nu m-ar fi vrut ca model. O admiram mult pe Kate Moss și multe alte femei care defilau la acea vreme”.

În anul 2017 a vorbit deschis despre problemele personale atunci când a pozat pentru revista Hello!Fashion. Neelam a declarat că s-a simțit de multe ori prinsă în relația abuzivă pe care a avut-o la acel moment cu iubitul său.

Neelam s-a folosit de conturile sale de pe social media pentru a trage un semnal de alarmă. Aceasta a început să colaboreze cu mai multe instituții caritabile pentru a-i ajuta pe cei care au suferit vreodată de abuzul provenit din violența domestică.

Modelul are în față o carieră de succes, iar în prezent se bucură de timpul pe care îl petrece în compania vedetelor din lumea filmului și nu numai.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×