Reclamă

Irina Shayk a uimit la Festivalul de Film de la Cannes 2023. Modelul a purtat cea mai îndrăzneață ținută pe covorul roșu

Irina Shayk a uimit la Festivalul de Film de la Cannes 2023. Modelul a purtat cea mai îndrăzneață ținută pe covorul roșu. Ea continuă să încălzească atmosfera printre vedetele care participă la evenimentele și petrecerile din Sudul Franței.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 mai 2023, 7:53

Supermodelul a apărut recent cu cel mai îndrăzneț aspect de festival de film de până acum. Ea a purtat un costum de baie minuscul sub o rochie transparentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Shayk a uimit la Festivalul de Film de la Cannes 2023

Irina și-a croit drum cu încredere prin Hotel Martinez în ansamblul minuscul. Acesta era compus dintr-un set format din sutien și bikini negri și o plasă neagră pe deasupra. Modelul și-a asortat ținuta cu mănuși și jambiere.

Deși are 37 de ani și este mama unui copil, Irina Shayk nu se dă deoparte atunci când vine vorba despre alegeri vestimentare îndrăznețe. Ea și-a completat look-ul cu pantofi negri, ochelari de soare, un colier mare cu diamante care îi acoperea întreg pieptul și cercei asortați.

Părul ei a fost coafat lejer, cu cărare pe mijloc. Rujul roșu aprins a pus tușa finală a ținutei super sexy.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Irina Shayk, într-un hotel, într-un costum de baie din două piese
Irina și-a croit drum cu încredere prin Hotel Martinez în ansamblul minuscul / Profimedia Images

Shayk a atras atenția recent și cu un sutien subțire în stil bandaj și o fustă maxi din piele, cu talie joasă. Ea a ales această ținută tot pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes, la premiera filmului „Firebrand”.

Irina a ales pentru eveniment un choker cu diamante cu un pandantiv în formă de picătură care îi scotea în evidență gâtul subțire, în timp ce strălucea cu totul sub reflectoare.

Reclamă

Pentru ce a fost criticată Irina Shayk

Utilizatorii rețelelor sociale nu au înțeles prea bine alegerile fostei iubite a lui Bradley Cooper. Comentariile nu au fost deloc puține: „Nu am văzut niciodată o greșeală mai mare la Cannes”.

„Este superbă. Corpul ei e impecabil și acesta este un aspect super cool, dar pentru orice alt eveniment în afară de Cannes. Un eveniment cum ar fi VMA-urile sau Grammy-urile sau prezentarea Săptămânii Modei a designerului respectiv. Pentru Cannes cred că este puțin prea conceptual”.

Shayk, care a fost văzută petrecând timp cu Leonardo DiCaprio la Coachella, nu este străină de aspectul îndrăzneț. Ea a purtat o ținută fără pantaloni la o cursă de Formula 1 la începutul acestei luni.

De asemenea, regina podiumului a încălcat recent una dintre cele mai mari reguli ale modei ale lui Karl Lagerfeld purtând pantaloni de trening la o petrecere de după Met Gala.

Irina Shayk a mai atras atenția într-un mod negativ la Cannes în anul 2014. Atunci, modelul a ales tot o ținută îndrăzneață, iar culoarea ținutei sale a atras imediat privirile curioșilor. Însă un mic detaliu i-a scăpat vedetei. Rochia a lăsat la vedere zonele intime. Irina a pozat plină de încredere, așa cum o face mereu, însă târziu și-a dat seama de incidentul neplăcut.

Vedeta a fost mult mai atentă cu ținutele alese în anii următori, dar se pare că acum a lansat din nou subiecte de discuție în presa tabloidă internațională.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×