Reclamă

Ce vezi în luna iulie în AntenaPLAY. Filmele, serialele, evenimentele sportive și show-urile pe care nu trebuie să le ratezi

A început sezonul vacantelor și, o dată cu bagajele pentru concediu, nu uita să îți pregătești și abonamentul AntenaPLAY. Luna iulie aduce o serie de noutăți pentru abonați. Descoperă ce vezi în luna iulie în AntenaPLAY. Filmele, serialele, evenimentele sportive și show-urile pe care nu trebuie să le ratezi sunt la doar un click distanță.

CaTine.ro
CaTine.ro
Publicat: 3 iulie 2023, 15:26 / Actualizat: 5 iulie 2023, 14:16
Colaj cu imagini care ilustează ce vezi în luna iulie în AntenaPLAY
David Popovici e pregătit să scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot, ce se vor desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia, la Fukuoka / AntenaPLAY

Luna iulie vine cu surprize pentru abonații AntenaPLAY. Show-uri incendiare, precum Insula Iubirii, Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii Extra - Bonfire Integral, filmele și serialele sunt vedetele lunii, dar și competițiile sportive sunt nelipsite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce vezi în luna iulie în AntenaPLAY: show-uri de neratat

Vara incendiară începe cu noul sezon Insula Iubirii, iar în AntenaPLAY, pe lângă episoadele integrale mai poți urmări o mulțime de imagini ne difuzate la TV.

Insula Iubirii PLUS & Insula Iubirii EXTRA

Săptămânal, la Insula Iubirii Extra vezi dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului, în cadrul noilor episoade din Bonfire integral.

Insula Iubirii PLUS aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite. Descoperă episoadele exclusive din casa fetelor și a băieților și vezi imagini nedifuzate la TV.

Reclamă

Roata Vedetelor: sezon special

Pentru că AntenaPLAY împlinește 10 ani anul acesta, surprizele se vor tine lanț în următoarea perioadă. Vom începe cu un sezon cu totul special al emisiunii Roata Vedetelor, producția originală AntenaPLAY.

Beatrice Soare, gazda emisiunii, a fost „acasă” la vedetele tale favorite, chiar în studiourile unde filmează emisiunile tale preferate și îți prezintă în 11 episoade cele mai interesante intreviuri. 

Reclamă

Vedetele care au răspuns provocării sunt Răzvan și Dani, Ramona și Florin Ristei, Pepe și Alina Pușcaș, Andrei Ștefănescu, Criss Ciobanașu, Simona Gherghe, Radu Vâlcan și Andreea Țopan.

Mireasa: Confesiuni, sezon nou exclusiv în AntenaPLAY

Fanii Mireasa au un nou motiv de bucurie: în iulie au disponibil episoade fresh din emisiunea Mireasa: Confesiuni, o producție originală AntenaPLAY.  Poți urmări interviuri cu foști concurenți și afla cum s-a schimbat viața lor în urma participării la show-ul matrimonial Mireasa.

Ce vezi în luna iulie în AntenaPLAY: filmele și serialele lunii

În AntenaPLAY ai filme pentru toate gusturile: comedie, romance și acțiune. Nunți, botezuri și înmormântări și Pup-o, mă 3 sunt doar două dintre titlurile pe care abonații platformei le vor putea urmări începând cu luna iulie. The Take Down și Bordercross, plus My Sweet Holiday și The Ultimate Life se regăsesc și ele pe lista filmelor disponibile.

Nunti, botezuri și înmormântări

Cosmin (Șerban Pavlu) decide să cumpere un teren, într-o zonă aparent „liniștită”, în speranța că-l va vinde și va avea profit. Află de existența unui club, lângă proprietatea recent cumpărată, deținut de Gorgea (Gheorghe Ifrim), care organizează nunți și botezuri. Pentru că liniștea îi este perturbată mereu, Cosmin pornește un adevărat război împotriva lui Gorgea, care se lasă și cu o înmormântare.

Pup-o, mă 3 – Ouăle, franceza și ardelenii

E ultima șansă a lui Tică (Alin Panc) să pupe o mândră de Ziua Lânii, pentru a-și găsi aleasa inimii. Lucrurile se complică neașteptat când își fac apariția un popă străin, o franțuzoaică feministă, care vrea să împiedice cu orice preț Ziua Lânii, și trei tinere, care ajung întâmplător la stână. Filmul Pup-o, mă! 3: Ouăle, franceza și ardelenii e disponibil în AntenaPLAY!

Un nou super serial, o nouă poveste a zilelor noastre: A Piece of Your Mind

Pentru iubitorii de seriale k-drama un nou serial coreean intră în luna iulie în AntenaPLAY: A Piece of Your Mind.

Serialul este produs în anul 2020, are 12 episoade a câte 60 de minute fiecare și în fiecare duminică, începând cu 2 iulie, abonații se vor putea bucura de câte un nou episod.

K-drama aduce în prim-plan o poveste a zilelelor noastre: Ha Won (Jung Hae In), programator AI (inteligență artificială), fondatorul compa-niei A&H, muncitor și cu un suflet bun și Han Seo Woo (Chae Soo Bin), inginer de sunet la un studio de muzică clasică, o fata singură, fară familie, care își păstrează atitudinea pozitivă. Între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste din care nu vor lipsi clipele emoționante și momentele amuzante. 

Ce vezi în luna iulie în AntenaPLAY: Campionatele Mondiale de Înot și gale de fight

David Popovici e pregătit să scrie istorie exclusiv în AntenaPLAY, la Campionatele Mondiale de Înot. Competiția se va desfăşura în perioada 23-30 iulie, în Japonia, la Fukuoka. Românul de 18 ani este vedeta incontestabilă a competiţiei. Toate cursele la care va participa David Popovici vor fi live exclusiv în AntenaPLAY.

Nu doar David Popovici va face spectacol în AntenaPLAY, în luna iulie. Sportul va fi reprezentat în platforma AntenaPLAY şi de patru gale de fight de mare interes. Gala PFL de la Berlin (8 iulie), Combate Global 11 (9 iulie), Combate Global 12 (17 iulie) şi Hexagone MMA 10 (29 iulie) sunt cele patru evenimente sportive pe care nu trebuie să le ratezi.

Tot ce vrei e să dai PLAY!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×