Reclamă

Cine sunt actorii principali din Secret Obsession. Alexandra Jiménez și Fernando Líndez sunt acum în AntenaPLAY cu un serial captivant

Alexandra Jiménez și Fernando Líndez sunt protagoniștii serialului Secret Obsession (Escándalo, Relato de Una Obsession), care se vede acum în AntenaPLAY. Producția este de origine spaniolă, creată și produsă de Aurora Guerra. Povestea o urmărește pe Inés, o femeie de 42 de ani care intră într-o relație cu un adolescent. Aceasta se lasă purtată de impulsuri. Află de mai jos cine sunt actorii principali din Secret Obsession.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 iunie 2023, 10:06

Serialul Secret Obsession a fost filmat în diverse locații din afara orașului Madrid. Filmările s-au derulat și în zone precum Denia, Cullera, Castellón sau chiar Valencia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Secret Obsession îi are ca protagoniști pe Alexandra Jiménez și Fernando Líndez. Actori precum Víctor Duplá, Eve Ryan, Celia Freijeiro, Íñigo de la Iglesia, Antonio Gil, Carlos Serrano și Alba Gutiérrez fac și ei parte din distribuție.

Cine sunt actorii principali din Secret Obsession

Alexandra Jimenez joacă rolul lui Ines, personajul principal feminin. Actrița este cunoscută publicului pentru rolul Africa din „Los Serrano” și pentru proiecte precum „La pecera de Eva”, „La zona” sau „El inocente”. Ea își asumă rolul lui Ines, o femeie de 42 de ani care nu trece prin cel mai bun moment al vieții ei. Din păcate, încearcă să-și pună capăt zilelor, dar un adolescent o împiedică în ultimul moment să facă un gest necugetat.

Fernando Lindez joacă rolul lui Hugo, personajul principal masculin. Fernando Líndez e un fotomodel în vârstă de 22 de ani, care a devenit cunoscut datorită apariției în producții ca „Skam” sau „Élite”.

Tânărul îi dă viață personajului lui Hugo, un adolescent de 15 ani. Acesta o salvează pe Inés din mare, devine obsedat de ea și începe o relație care le aduce multe probleme.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Alexandra Jiménez și Fernando Líndez, pe platourile de filmare ale serialului Secret Obsession

Victor Duplá joacă rolul lui Antonio în Secret Obession. Acesta a apărut în „Spitalul central”, „Sindromul Ulise”, „18 mese”, „Altul”, „Iubirea este pentru totdeauna”, „Ministeria timpului”, „Fariña” și „Spune-mi cum s-a întâmplat”. În Secret Obsession el joacă rolul soțului lui Inés.

Reclamă

Eve Ryan interpretează rolul personajului Ainara. Eve e cunoscută pentru „Seeing Smoke”, „Double Take” și „The Weeping man”. În Secret Obession, Eve e responsabilă de interpretarea Ainarei, fiica lui Inés și Antonio. Tânăra este una dintre cele mai afectate persoane de relația mamei sale cu Hugo.

Antonio Gil joacă rolul lui Tomas. În Secret Obsession, Antonio Gil, cunoscut pentru rolul lui Oleg Yasikov din sezonul al doilea din „La Reina del Sur”. Și el face parte din distribuția serialului „Alba”, iar în Secret Obsession este cel care dă viață personajului Tomás, tatăl lui Hugo.

Actori și personaje care completează distribuția producției Secret Obsession

  • Celia Freijeiro în rolul Lolei, prietena lui Inés și soția lui Paco.
  • Íñigo de la Iglesia joacă rolul lui Paco, un prieten al lui Antonio și Inés.
  • Carlos Serrano interpretază rolul lui Mauro, fratele lui Hugo.
  • Alba Gutiérrez joacă rolul Anei, cumnata lui Hugo.
  • Raul Pena, Martha Tomasa, Zoe Romagosa și Will Shephard sunt și ei în distribuția serialului difuzat exclusiv în AntenaPLAY.

Care este povestea serialului Secret Obsession

Serialul spune povestea lui Inés, o femeie de 42 de ani. Într-un moment complicat din viața ei, se scufundă în mare pentru a-și pune capăt vieții. Salvatorul ei este Hugo, un adolescent de care se îndrăgostește obsesiv. În eforturile ei de a împiedica pe cineva să se amestece în această relație interzisă, Inés va fi condusă de impulsurile. Nu va ezita să ia decizii care îi vor afecta iremediabil pe cei din jur. Toți cei din jurul ei ajung într-o spirală de evenimente grave. Într-un sens mai larg, intriga poveștii se bazează pe apropierea care există între viața normală, controlată pe care o ducem cu toții și haos, scăpat de sub control și tragedie.

Drama cu Alexandra Jiménez a făcut-o să fie considerată una dintre cele mai bune femei de televiziune din țară.

Povestea dintre Inés și Hugo se derulează în Denia și marea a fost un element vital pentru narațiunea serialului creat de Aurora Guerra. De la începutul serialului Inés a intrat în valuri. Hugo i-a salvat viața când părea că nimic nu se mai poate schimba.

Descoperă povestea pusă în scenă de Alexandra Jimenez și Fernando Lindez și întâmplări neașteptate din viața personajelor în AntenaPLAY, acolo unde poți urmări episoade din Secret Obsession.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×