Reclamă

Hugh Jackman a publicat o fotografie rară alături de mama sa. Fanii l-au lăudat că a avut putere să o ierte

Hugh Jackman a publicat o fotografie rară alături de mama sa. Actorul s-a împăcat cu femeia care l-a abandonat la vârsta de 8 ani. Acesta a spus că proprii copii l-au ajutat să înțeleagă cel mai bine ce este puterea iertării.

Publicat: 26 august 2021, 7:10

Fotografia publicată de actorul de 52 de ani s-a viralizat cu o viteză uimitoare. Imaginea de pe Instagram în care apare alături de mama sa, Grace McNeil, i-a luat prin suprindere pe fani. Cu această ocazie oamenii au aflat detalii intime din viața actorului, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hugh Jackman a publicat o fotografie rară alături de mama sa

Un interviu din anul 2012 în care actorul a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa a reapărut acum în presă. Hugh Jackman a declarat atunci pentru Australian Women’s Weekly că s-a simțit traumatizat și rușinat ani de zile după ce mama sa a părăsit familia în Australia și a plecat în Marea Britanie. Acesta a mai declarat că a realizat în timp că aceasta se lupta de fapt cu depresia postnatală. Din păcate, ea nu a avut parte de niciun sprijin.

„La vremea aceea, era dificil. Unul dintre principalele lucruri pe care mi le amintesc este acel sentiment oribil că oamenii vorbeau despre tine și se uitau la tine pentru că era ciudat ca mama să plece. Mulți ani, am crezut că nu va fi pentru totdeauna, așa că m-am agățat de asta. Până la aproximativ 12 sau 13 ani, am crezut că mama și tata se vor reîntoarce. Realizarea faptului că nu se va întâmpla a fost probabil cel mai dificil moment, ca să fiu sincer.”

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Evenimentul care i-a marcat copilăria

Ani mai târziu, Hugh i-a vorbit mamei sale despre decizia ei de a pleca. Și-a dat seama că avea propriile bătălii pe care nu le-ar fi putut înțelege, copil fiind: „Știu că se lupta. A fost în spital după ce m-am născut, suferind de depresie postnatală. Și apoi adăugați cinci copii în amestec și faptul că ea a plecat în Anglia. Tata a fost la muncă toată ziua”.

Hugh Jackman a explicat că cei doi copii ai săi, chiar dacă sunt adoptați, l-au ajutat să cunoască un alt nivel de empatie și înțelegere. Acest lucru i-a permis să restabilească legătura cu mama sa. O altă vedetă care are copii adoptați este Angelina Jolie.

Reclamă

„Vine un anumit moment în viață când trebuie să încetezi să dai vina pe alții pentru modul în care te simți sau pentru nenorocirile din viața ta”, a adăugat el.

După ce au văzut imaginea și i-au citit povestea, fanii l-au lăudat pe actor pentru că a găsit puterea să-și ierte mama: „Este uimitor că ai ajuns să o accepți și să o ierți. Ești o persoană atât de grozavă. Nu numai că ți-ai pierdut mama la o vârstă atât de fragedă, ci și pe cele două surori ale tale. Slavă Domnului că ai avut un tată atât de minunat”, a scris cineva la secțiunea de comentarii.

Abandonul mamei sale a fost o experiență traumatizantă pentru actor. Acesta a spus că Grace l-a părăsit la vârsta de 8 ani. Nici măcar nu și-a putut lua la revedere de la ea. Aceasta a părăsit Australia și s-a întors în Anglia, iar pe Jack i l-a lăsat soțului ei. După ce părinții săi au divorțat, surorile lui Hugh, Zoe și Sonya au mers să locuiască cu mama lor în Marea Britanie. Hugh și frații săi, Ian și Ralph au rămas în grija tatălui.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×