Reclamă

Margot Robbie și-a schimbat culoarea părului. Cum va arăta actrița în filmul „Babylon”

Actrița Margot Robbie s-a dedicat în totalitate noului rol pe care îl va juca și și-a schimbat culoarea părului. De la un blond superb, Margot a trecut la o culoare care a atras privirile tuturor. Fanii au recunoscut-o cu greu pe fosta blondină atunci când a coborât din mașină. Alături de actriță, vor fi nume mari din industria filmului precum Brad Pitt și Olivia Wilde.

Publicat: 30 august 2021, 7:36 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 15:12

Margot Robbie se va transforma în frumoasa Clara Bow. Actrița și-a schimbat complet culoarea părului pentru cel mai recent film la care lucrează, Babylon. Margot a demonstrat din nou că are o imagine cameleonică. Proiectul la care participă i-a solicitat frumoasei actrițe să facă o schimbare uimitoare asupra look-ului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Margot Robbie și-a schimbat culoarea părului

În vârstă de doar 31 de ani, frumoasa Margot Robbie a fost nevoită să facă o schimbare radicală look-ului său. Blonda superbă a fost surprinsă de fotografi având o înfățișare cu totul deosebită. Actrița a obținut un rol în ultimul moment pentru producția Babylon, lucru care a dus-o la schimbarea imaginii pe care o are.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Margot Robbie care și-a schimbat culoarea părului în roșu, în timp ce coboară din mașină și poartă un halat din mătase negru
Margot Robbie se va transforma în frumoasa Clara Bow / Profimedia Images

Fotografii au surprins momentul când actrița a coborât din mașină, însă fanii au recunoscut-o cu greu pe fosta blondă. Pentru rolul pe care îl va interpreta, Margot Robbie și-a schimbat complet culoarea părului. De la un blond super, Margot a trecut la un roșcat seducător.

Reclamă

Actrița a fost pozată în timp ce cobora din mașină și își ținea în mână cafeaua. Margot a purtat o pereche de tocuri stiletto și un halat negru din mătase. Actrița care a obținut o nominalizare la premiile Oscar pentru rolul interpretat în pelicula Bombshell va lua parte la un nou proiect alături de Brad Pitt, Olivia Wilde și Tobey Maguire.

Filmul Babylon a fost scris și regizat de către Damien Chazell care s-a ocupat și de succesul producției La La Land. De altfel, prima opțiune pentru rolul lui Clara Bow a fost Emma Stone care a avut rolul principal și în filmu La La Land. Cu toate acestea, programul aglomerat al actriței a făcut-o să renunțe la acest proiect și să lase un loc liber pentru celelalte doritoare.

Ce rol va juca Margot Robbie în filmul Babylon

Reclamă

Nu doar Margot Robbie a făcut schimbări uimitoare pentru filmul în care va juca. Cântăreața Lady Gaga a fost tot timpul de nerecunoscut pe platourile de filmare ale producției House of Gucci. De data aceasta a venit momentul ca Margot să își arate talentul.

Margot Robbie și-a schimbat culoarea părului pentru noul film în care va juca. Actrița va lua parte la filmări alături de Brad Pitt și Olivia Wilde. Margot este cunoscută publicului larg pentru părul său superb blond. Actrița nu renunță cu ușurință la această imagine. Momentele în care își schimbă culoarea părului sunt doar atunci când are de jucat roluri importante.

De data aceasta, Margot Robbie și-a schimbat culoarea părului pentru a o interpreta pe frumoasa Clara Bow. Filmul Babylon va avea acțiunea plasată într-o perioadă extrem de importantă pentru lumea cinematografiei. Pelicula va surprinde două momente importante, respectiv trecerea de la filele mute la cele sonore.

Margot Robbie a obținut acest rol după ce Emma Stone a fost nevoită să renunțe la proiect din cauza programului aglomerat. Apariția actriței este așteptată de fanii din lumea întreagă. Mai ales că Margot a reușit să aducă la viață un personaj foarte admirat din filmele lui Quentin Tarantino.

Prestația sa din pelicula Once Upon a Time in Hollywood i-a adus un real succes. Cel mai recent film în care Margot a jucat este The Suicide Squad, unde a interpretat-o pe nimeni alta decât Harley Quinn. 

Fanii sunt nerăbdători să o vadă pe Margot în noul film. Cu toate acestea, producția este în plin proces, iar filmul este așteptat să apară abia în luna decembrie a anului 2022. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×