Reclamă

Drew Barrymore a împlinit 46 de ani. Imagini de colecție cu actrița

Drew Barrymore a declarat recent că nu și-a făcut nicio intervenție estetică la nivelul feței. Aceasta a vorbit deschis despre operațiile estetice. Drew Barrymore a împlinit 46 de ani și a menționat că își dorește mult ca oamenii să-și schimbe mentalitatea în ceea ce privește procesul de îmbătrânire.

Publicat: 23 februarie 2021, 11:42

"Nu mi-am făcut nimic la nivelul feței. Încerc pe cât posibil să nu ajung în acest punct", a declarat actrița în emisiunea sa, The Drew Barrymore Show, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drew a împlinit pe data de 22 februarie vârsta de 46 de ani. Aceasta a spus că dacă ar apela la aceste intervenții vreodată cel mai probabil ar deveni dependentă și nu își dorește să ajungă până aici.

Mă cunosc. Sunt o persoană care își creează dependențe. Dacă îmi fac o injecție, în câteva zile voi arăta ca Jocelyn Wildenstein.

Jocelyn Wildenstein este cunoscută drept Femeia pisică din cauza numărului foarte mare de intervenții estetice la care a apelat până acum.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Drew Barrymore a împlinit 46 de ani

Pentru a se face înțeleasă, Drew și-a argumentat decizia de a nu se lăsa pe mâna chirurgilor esteticieni. Ea a spus că mereu a fost împotriva curentului. Aceasta spune că a văzut de-a lungul timpului multă presiune în jur în ceea ce privește aspectul fizic. Pur și simplu nu vrea să se teamă de planurile pe care viața le are cu ea.

Actrița își dorește foarte mult ca societatea să îmbrățișeze mai mult procesul de îmbătrânire și să nu se mai teamă așa de mult de ceea cred cei din jur.

Reclamă

Drew a spus însă că dacă vrea ceva cu adevărat o va face. Din punctul ei de vedere, nu există niciun motiv să te temi de vârstă. Actrița spune că cu cât îmbătrânești, cu atât ești mai norocos. Alternativa este moartea.

Dacă în ceea ce privește chirurgia estetică, Drew a lăsat totuși o portiță deschisă, un lucru pe care actrița spune că nu îl va mai face niciodată este să se căsătorească.

Viața amoroasă a lui Drew Barrymore

Actrița de 46 de ani a menționat clar și concis că nu se mai căsători niciodată.

Nu mă mai pot căsători, acesta e adevărul. Nu mă voi mai căsători din nou.

Drew Barrymore a fost căsătorită în anul 1994 cu Jeremy Thomas. S-au despărțit la numai două luni după ce și-au unit destinele. Actrița a mai avut o încercare cu actorul Tom Green, dar relația lor nu a rezistat mai mult de un an.

Ultimul ei mariaj a fost cu actorul Will Kopelman și a durat din 2012 și până în 2016. Cei doi au împreună două fetițe, Olive, în vârstă de 8 ani și Frankie, de numai șase ani.

Recent, Drew Barrymore a dezvăluit că a avut parte de experiențe nefericite chiar și pe aplicațiile de dating. După ce a stabilit o întâlnire cu un bărbat, acesta nu s-a mai prezentat la întâlnire. Gestul lui a făcut-o să se simtă foarte prost.

Drew Barrymore e una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood. Dacă cariera a fost mereu în plină ascensiune, viața sa amoroasă nu a fost la fel de liniștită.

Actrița s-a remarcat cu talentul ei în filme precum E.T. the Extra-Terrestrial, în 1982, când era numai un copil. Apoi a mai jucat în The Wedding Singer, 50 First Dates și Charlie’s Angels, alături de Lucy Liu și Cameron Diaz.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor
Horoscop
Zodii care au așteptări mari de la viața lor. Nativii care nu se mulțumesc cu puțin
Astrologii vorbesc despre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor. Acești nativi nu se mulțumesc cu puțin și muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Unii nativi s-au născut pentru...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
3
fotografie a unei fete zâmbitoare pe un fundal verde
Horoscop
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că...
4
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
5
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat într-o caserolă și într-o lingură de înghețată, alături de cornete și căpșuni proaspete
Rețete
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii
Dacă îți este poftă de înghețată și cauți o rețetă mai rapidă, încearc-o pe cea de înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Rețeta este simplă, nu necesită fierbere, ci doar amestecarea ingredientelor, respectând etapele...
PARTENERI
×