Reclamă

Alba Flores a făcut dezvăluiri despre Casa de Papel. Rolul lui Nairobi a fost scris special pentru ea

La Casa de Papel, alias Money Heist, a fost unul dintre cele mai urmărite seriale Netflix în 2020. Alba Flores a făcut dezvăluiri despre Casa de Papel. Ce a spus actrița despre rolul ei și despre producătorul Alex Pina.

Publicat: 3 septembrie 2021, 7:35 / Actualizat: 4 septembrie 2021, 9:34

Cu siguranță fiecare a avut un personaj preferat. Dacă te numeri printre cei care au admirat-o pe Nairobi. Nu există nicio îndoială asupra faptului că actrița are un grup mare de susținători. Alba Flores are 34 de ani. Ea a dat viață mamei singure, Nairobi, care acceptă propunerea lui El Profesor, interpretat de Alvaro Morte, scrie oprah.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alba Flores a făcut dezvăluiri despre Casa de Papel

Moartea lui Nairobi în serial a generat un val de reacții. În anul 2019, Flores i-a acordat un interviu Ophrei Winfrey, în care a sugerat sfârșitul personajului ei. Cu toate acestea, Nairobi ar putea să apară în sezonul 5, care va avut premiera pe data de 3 septembrie 2021, sub forma unui flashback.

Alba Flores a mai declarat de-a lungul timpului că a discutat cu producătorul serialului care i-a spus: „Dacă îți place, îți pot scrie un rol. Și așa s-a născut Nairobi”.

În scenariul original al La Casa de Papel / Money Heist, de fapt nu exista Nairobi. Alba Flores a explicat faptul că, după ce au lucrat împreună la un alt spectacol spaniol pentru Netflix, numit Vis a Vis, creatorul La Casa de Papel / Money Heist, Álex Pina, s-a oferit să scrie un rol pentru ea în celebra producție.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

„Scriau scenariul pentru La Casa de Papel și și-au dat seama că există doar un personaj feminin, Tokio. Și s-au gândit: „Asta nu va funcționa”, a spus Flores. „Așa că m-a sunat și m-a întrebat dacă vreau să vin în noul serial și s-a oferit să-mi trimită scenariul pentru primele două episoade. El a spus: ” Dacă îți place, pot scrie un rol pentru tine. Și așa s-a născut Nairobi”.

Iată cum arată frumosa Tokyo în viața reală. Ursula Corbero este actrița care o interpretează pe Tokyo în Casa de Papel.

Reclamă

Casa de Papel a avut succes internațional, așa cum nimeni nu se aștepta: „Avem fani în întreaga lume, de la Spania la SUA și Thailanda. Există oameni care și-au tatuat fața pe corp! Am fost de curând pe stradă și o adolescentă a venit la mine și mi-a spus: Te rog, fă o poză cu mine. Sunt atât de încântată încât îmi voi tatua fața ta pe braț. Atunci i-am spus: „Gândește-te la asta câteva zile, te rog! Nici măcar mama nu va face asta!” Deci undeva, fata asta are fața lui Nairobi pe braț pentru totdeauna.”

Detalii despre Alba Flores

Faima nu este însă nouă pentru actriță, care s-a născut într-o familie cunoscută din Madrid. La Casa de Papel este departe de prima ei incursiune în televiziune și filme.

Având în vedere numele personajului ei din Money Heist și portretizarea unei femei de etnie în serialul Vis a Vis, mulți fani se întreabă adesea despre naționalitatea lui Flores în viața reală. Actrița s-a născut și a crescut în Madrid, Spania. Este fiica lui Antonio Flores, un compozitor și muzician de renume cu rădăcini romani. Și bunica ei, Lola Flores, era o cântăreață și dansatoare de flamenco de renume supranumită „La Faraona”, cunoscută pentru personajul ei de pe scenă.

Chiar înainte de La Casa de Papel, Flores a descris un alt personaj favorit al fanilor: Saray Vargas de Jesús, o femeie de etnie romă care se confruntă cu o pedeapsă de cinci ani de închisoare în seria Vis a Vis, un alt hit Netflix. Înainte de aceasta, ea a interpretat rolul ​​unui servitor marocan în serialul drama El tiempo entre costuras, precum și în drama polițistă Cuéntame, înainte de a se alătura distribuției Vis a Vis în 2015. În trecut a jucat rolul unei femei indiene pe nume Shamira în filmul spaniol din 2013 Vincent Ferrer.

Alba Flores se numără printre vedetele care îți țin departe viața privată de rețelele de socializare. Nu se știu foarte multe detalii despre statutul ei marital. Deși a recunoscut de mai multe ori că este o persoană foarte mândră la locul de muncă, în viața personală îi place mult să se vadă cu prietenii. Adoră să facă yoga și să meargă la teatru.

Sezonul 5 La Casa de Papel se lansează pe 3 septembrie

Pe data de 3 septembrie s-a lansat sezonul 5 La Casa de Papel. Noul sezon este împărțit în două volume. Unul s-a lansat pe data de 3 septembrie, iar celălalt va apărea pe data de 3 decembrie.

El Profesor a rămas blocat cu echipa sa în Banca Spaniei pentru mai bine de 100 de ore. Lisabona a fost salvată, dar Nairobi a murit. Nu au niciun plan B, iar El Profesor a fost arestat de inspectoarea Sierra. După ce armata a intrat în scenă, în noul sezon apar personaje apreciate precum Denver, Manila sau Tokio.

În noul sezon vor exista și flashback-uri cu Berlin, jucat de Pedro Alonso.

Serialul La Casa de Papel a primit mai multe premii, unul dintre ele este cel câștigat la Premiile Emmy în 2018.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×